În această iarnă, alege cele mai frumoase jucării împreună cu METRO ©

În această iarnă, alege cele mai frumoase jucării împreună cu METRO

Perioada sărbătorilor de Crăciun e perioada zâmbetelor sincere și calde, ale momentelor frumoase alături de familie și, desigur, cea a cadourilor. Copiii sunt cei mai nerăbdători la acest capitol, așteptând să fie surprinși de ingeniozitatea cadourilor și încântați de acestea. În același timp, părinții încearcă să împace originalitatea, utilitatea, și, cu siguranță, frumusețea acestui gest.

METRO îți propune în această iarnă articole ce îți vor satisface toate așteptările și îți vor trezi curiozitatea - este vorba anume de jucăriile care reușesc să îmbine noile tehnologii cu naturalețea unui dar autentic, frumos. Iată cele mai interesante jucării pe care le găsești în anul acesta în catalogul metro.md:

Jucăriile squishy

Noul trend al acestui an sunt jucăriile squishy. Amuzante și mereu captivante, acestea aduc zâmbetul și buna dispoziție instantaneu, cuprinzând diferite elemente: mingi, animale, flori. Ele îmbunătățesc și motorica. Deseori, când se confruntă cu situații stresante, copiii simt nevoia de a ține ceva în mâini. O jucărie squishy este alegerea ideală, îi relaxează și le redă buna dispoziție, iar, aceștia, pur și simplu, le adoră.

Dăruiește cei mai drăguți ciorapi

Meteorologii prognozează o iarnă rece, iată de ce trebuie să ne protejăm de plictiseala de seară și de frigul de afară. Niște ciorapi nu încurcă niciodată, iar cei decorați pe care îi găsești la METRO sunt, fără niciun dubiu, cei mai pufoși și veseli din ce-ai văzut până acum - cu reni, ursuleți, pinguini! Cel mai frumos este faptul că îi poți utiliza și într-o reprezentație de teatru, mai ales în seara de Crăciun sau Anul Nou, dacă dorești să îți ții copiii până la miezul nopții, iar o poveste înscenată frumos este un dar memorabil.

Mașini cu telecomandă

Considerate minuni ale ingineriei auto, mașinile cu telecomandă sunt, în același timp, și un cadou perfect dacă copilul tău este pasionat de viteză și dorește de la o vârstă mai fragedă să devină conducător auto. METRO îți pune la dispoziție o multitudine de modele, ca să fii sigur că ai ales cadoul potrivit. Industria mașinilor cu telecomandă a evoluat mult, ceea îți permite să alegi jucării care au o rezistență crescută și care reproduc aspectul tuturor tipurilor de autovehicule existente pe piață, de la mașini de teren la cele de curse. Dacă vrei ceva mai deosebit, mașinile de colecție sunt mereu în vogă. Avantajul enorm al unei mașinuțe cu telecomandă este faptul că orice adult s-ar bucura de așa un cadou, la fel de mult ca un copil.

Cel mai mare sortiment de jucării educative

O jucărie care ar fi nu doar interesantă, distractivă, dar, concomitent, și educativă, este provocarea secolului 21. Jucăriile educative precum: LEGO, casele din plastilină, constructoarele de castele și multe altele sunt cele care nu numai vor colora camera copilului tău, dar îi vor și dezvolta personalitatea. Galbene, roșii, albastre, verzi - toate aceste articole bucură ochiul micuțului și îl obișnuiește cu diversitatea mediului în care își petrece primii ani din viață. METRO are grijă ca jucăriile să fie în pas cu preferințele celor mici, de aceea, descoperim tot mai des personaje cunoscute din desene animate pe rafturile magazinului. Iar pentru ca să asigure securitatea absolută a copilului tău, METRO alege să pună pe raft doar articole ce corespund standardelor europene de fabricare.

O păpușă pentru fiecare tânără domniță

Cele mai diverse, interesante și elegante păpuși le găsești tot la METRO. Cu seturi vestimentare extravagante și cu trăsături bine conturate, păpușile continuă să ofere bucurie și împlinire constantă tinerelor domnițe din ziua de astăzi. Iar odată cu posibilitatea asortării hainelor pentru păpuși, micile domnișoare își formează și un gust vestimentar autentic, și de ce nu, un stil propriu și definitoriu.

Jucăriile de pluș

Moale, drăguță și simpatică, o jucărie de pluș mereu îți trezește dorința de o îmbrățișa. La METRO le găsești într-o diversitate mare: începând cu ursuleții de pluș, reni, personaje din desene animate și sfârșind cu un Moș Crăciun de pluș. Fabricate din materiale fiabile, acestea vor deveni un sprijin fidel în cazul în care micuțului tău îi este frică să doarmă singur. O jucărie de pluș îi devine un prieten devotat.

Copii au nevoie de o poveste de Crăciun

Poți să îți decorezi casa cu globuri, luminițe, sclipici, brazi de Crăciun la cele mai bune prețuri și la o diversitate imensă doar cu METRO pentru a aduce atmosfera Crăciunului în casa ta.

Magia sărbătorilor de iarnă nu poate fi comparată cu nici o altă altă perioadă. Cuminți sau zburdalnici, copiii mereu așteaptă un semn de atenție în aceste zile frumoase. Un cadou poate fi educativ, distractiv, frumos, iar cel mai important este, de fapt, să fie făcut din dragoste. Și tu poți să te simți copil doar intrând în lumea jucăriilor ce te așteaptă mereu la METRO!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load