COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Grijă maximă pentru aerul curat în casă ta - reduceri de la rețeaua Maximum ©

Grijă maximă pentru aerul curat în casă ta - reduceri de la rețeaua Maximum

Cum să faci ca aerul din casa ta să fie cît se poate de curat și protejat de microbi și viruși? Rețeaua Maximum vă oferă răspunsuri ușoare la aceste întrebări importante. Declarăm reduceri la purificatoare, umidificatoare și aparate de curățare a aerului, astfel încât atmosfera din casele dvs. să fie cât mai sănătoasă în orice sens!

Am redus prețurile pentru o serie de dispozitive pentru umidificare, aromatizare și purificarea aerului în încăperi, selectați și comandați online cel care vi se potrivește cel mai bine în ceea ce privește parametrii - fie că este germanul CASO AirVital Pro cu control automat al umidității în încăperi de până la 50 mp; sau purificatorul Sharp cu dubla curățare prin filtre (HEPA și Carbon) și Ioni cu plasmacluster, protejând împotriva polenului și chiar a virușilor; sau cîteva modele mai accesibile Vitek și Scarlett. O atenție deosebită merită Dyson HP00 Pure Hot + Cool cu tehnologie Air Multiplier, cu care purifică simultan aerul și îl răcește / încălzește; la fel și umidificatorul Dyson AM10 Humidifier, care, pe lângă curățare, este echipat cu tehnologia de purificare a apei UltraViolet Cleanse. O adevărată decorare a camerei va fi purificatorul Panasonic F-VK655R-N cu un design ultra-modern și un senzor inteligent care captează cele mai mici particule de poluare c o dimensiune de 2,5 nm.

O primăvară deplină încă nu a ajuns și în casele noastre dar încălzirea deja a fost deconectată, de aceea, în special pentru dvs., am redus prețurile aparatelor de încălzire care nu usucă aerul și creează căldură confortabilă în camere - acestea sunt încălzitoare cu infraroșu Saturn; convectoare subțiri și compacte DeLonghi HSX2320 cu termostat automat; Calorifere pe ulei Saturn cu protecție împotriva supraîncălzirii, precum și multe alte modele cu reduceri de până la 30%. De asemenea, am redus prețurile încălzitoarelor de apă, astfel încât spălarea frecventă a mâinilor să nu mai fie o problemă. Comandați modelul dvs. preferat în magazinul nostru online, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre avantajele sale, sunați (022) 54 54 54.

Cumpărături fericite și multă sănătate! Vă reamintim că serviciul de livrare Maximum funcționează maximal rapid și respectând toate standardele de siguranță sanitară.

Doar MAXIMUM.

Comandați online:maximum.md / 54-54-54

Alăturați-vă de noi pe rețelele de socializare:Facebook / Youtube

Nu rata: Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzari / Numai la noi / Recomandăm / Reduceri

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load