COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Genetica Păcatelor - un seminar online gratuit despre păcate, biologie, artă și conexiunea dintre ele ©

O persoană modernă păcătuiește, în medie, o dată pe minut, iar unele persoane chiar mai des. Cine se face vinovat de asta? Să fie oare religia, istoria sau strămoșii, factorii prin care ni s-a transmis „gena păcatului”? Furia, pofta, minciuna, invidia, lenea și multe alte acțiuni pot fi adăugate listei de păcate pe care le facem zilnic în mod conștient sau inconștient. Dar, este posibil să ne vindecăm de toate aceste vicii „dulci” și, cel mai important, este oare atât de necesar?

Conform teoriei evoluției biologice, fiecare dintre „păcatele creștine” poate fi explicat în termeni de genetică. Un grup de experți din Ucraina vor dezvolta acest subiect în cadrul seminarului online „Genetica Păcatului”, organizat de platforma BeBetter. Astfel, speakerii vor explica păcatele omenești din prisma dorințelor, contextului cultural și proprietăților genetice ale unui om.

Trei speakeri ucraineni vor da pe față cele mai ascunse și, pe alocuri, josnice vicii umane și vor încerca să explice cauza apariției lor din perspectiva biologiei.

Evenimentul “Genetica Păcatului” constă din 3 panele de discuții în format online. Speakerii evenimentului vor încerca să răspundă la întrebarea „Sunt toate păcatele „de la cel rău”, sau sunt o parte codificată în ADN-ul nostru?

Alexander Koliada - Specialist în Genetică și Gerontologie, Ucraina

Alexander va face o mică incursiune despre genele „păcatului” ascunsă în ADN-ul nostru, va vorbi despre motivele care le provoacă, despre cum au apărut acestea și va încerca să răspundă la dilema: e „păcat” să fii om, cu bune și rele, din punct de vedere biologic?

Olga Maslova - Specialist în Cronobiologie, Ucraina

Olga va vorbi despre cât de necesar este să ne „vindecăm păcatele” și dacă este posibil să ne „vindecăm prin păcat”? Ce păcate sunt cu adevărat periculoase pentru sănătate și viață și care sunt condițiile biologice ale „poftei de păcat”?

Natalia Krîvda - Doctor în Științe Filosofice, Ucraina

Natalia va aborda subiectul „păcatului” din perspectiva mai multor epoci culturale. Putem spune, oare, că păcatul ar putea fi o alegere morală ce vine din interior?

Va fi un seminar sincer, „gustos”, pasional și „păcătos” până la ultima picătură.

Evenimentul se va desfășura joi, 28 mai, începând cu ora 15:00, pe pagina de Facebook a platformei BeBetter.

Seminarul va fi în limba rusă, iar participarea este gratuită.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load