Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1145

FinComBank vă invită la cel mai mare eveniment cu tematică agrară din Moldova ©

15 oct. 2019,, 14:38   Business
2398 0

Pentru că susținem dezvoltarea afacerilor în domeniul agricol, FinComBank participă și anul acesta la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo, care întrunește expozițiile Farmer și Moldagrotech.

Vă invităm la o nouă ediție a celui mai mare eveniment agricol din țară care va avea loc în perioada 16 – 19 octombrie 2019. Vă așteptăm la standul FinComBank de la Moldexpo, intrarea în Pavilionul nr.3, între orele 9:00-18:00.

Expozițiile Moldagroteh și Farmer reprezintă un prilej excelent de a face cunoștință cu noutățile din domeniul agriculturii. Mai mult decât atât, pe lângă mașini, echipamente, utilaje, tehnologii, meșteșuguri și produse agricole, antreprenorii pot afla mai multe detalii despre posibilitățile de finanțare a afacerii, pentru că, în mod tradițional, FinComBank vine cu produse adaptate nevoilor antreprenorilor din sectorul agricol.

Fie sunteți la începutul afacerii și aveți nevoie de mijloace circulante pentru acest sezon, fie sunteți un antreprenor cu experiență care căută fonduri pentru extinderea afacerii sau învestiții pentru tehnică și echipamente, vă așteptăm la standul FinComBank. Analizați promoția de sezon, proiectele speciale, finanțările din resurse externe și ofertele de microcreditare, obțineți o consultație din partea specialiștilor și primiți pe loc un răspuns preliminar vizavi de posibilitatea finanțării afacerii.

Știm cât de prețios este timpul pentru un antreprenor și cât de mult acesta valorează toamna, în timpul sezonului, de aceea, FinComBank vine la expoziție cu o echipă de profesioniști care, pe lângă consultații referitoare la produsele și serviciile bancare, vor efectua o analiză preliminară a posibilității contractării creditului bancar.

Vă așteptăm la o ceașcă de cafea la standul nostru de la Moldexpo, la intrarea în Pavilionul nr.3, unde experții noștri vă vor ajuta să obțineți sursa de finanțare potrivită nevoilor Dvs. Noi vă oferim suportul financiar de care aveți nevoie pentru ca businessul să dea roade.

FinComBank – partenerul de încredere în dezvoltarea afacerii în agricultură!

Contactați-ne pentru informații suplimentare:
Теl.: (+373-22) 26-98-22
E-mail: fincom@fincombank.com
Website: www.fincombank.cоm

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав