X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1145

FinComBank te ajută să-ți deschizi un magazin online, oferind servicii de E-commerce ©

7 apr. 2020,, 10:06   Business
2505 0

Te gândești să-ți reconfigurezi modalitatea de lucru a businessului? Sau poate, deja de ceva timp, planificai ca afacerea ta să treacă în mediul online, dar încă nu ai apucat? FinComBank te ajută să faci vânzări online, pentru ca afacerea ta să prospere, oferindu-ți servicii de E-commerce pentru site-ul sau aplicația ta.

Știm despre situația dificilă prin care trec antreprenorii în perioada pandemiei, de aceea îți recomandăm să-ți regândești businessul pentru a avea doar de profitat. Reorientează-ți afacerea către online, iar noi îți vom acorda suportul necesar.

Oferă-le clienților, pe lângă produse sau servicii, şi o modalitate sigură şi rapidă de achitare. Prin intermediul serviciului de E-commerce, FinComBank pune la dispoziţia agenţilor economici o platformă destinată achitării direct cu cardul pe paginile web sau în cadrul aplicaţiilor mobile.

Folosind serviciul E-Commerce oferit de FinComBank, vei beneficia de:

  • realizarea plăţilor prin intermediul cardurilor bancare VISA sau Mastercard, emise oriunde în lume;
  • reducerea costurilor logistice generate de un magazin clasic;
  • creşterea vânzărilor, tranzacţiile pot fi efectuate 24/7;
  • atragerea unei noi piețe de desfacere, formată din clienți care folosesc platformele online pentru a-şi face cumpărăturile fără a ieși din casă, mai ales în cazul carantinei;
  • folosirea protocolul 3D-Secure care oferă o reducere esențială a fraudelor rezultate din tranzacţiile online, acestea fiind realizate în condiții de maximă siguranță;

Serviciul E-Commerce este conceput în colaborare cu Romcard, lider în furnizarea serviciilor privind tranzacțiile cu carduri bancare din România, care activează mai mult de 20 de ani în domeniul procesărilor bancare, operează în continuare într-un sistem realizat în conformitate cu standardele internaționale, bazat pe certificatele primite de la organizațiile internaționale Mastercard, VISA, American Express, JCB, Diners Club. Din numele FinComBank S.A., Romcard se va ocupa de procesarea operațiunilor care țin de E-commerce inclusiv.

E-Commerce – calea spre o afacere profitabilă! Doar cu FinComBank!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:
Xenia Busuioc
Tel.: +373 68 55 88 48

Website: www.fincombank.cоm

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав