FinComBank lansează „Donații #Ucraina” în aplicația mobilă ©

3 mar. 2022,, 12:10   Business
4490 0

FinComBank desfășoară activ și în mod constant diverse campanii de caritate, iar, astăzi, în cadrul campaniei „Solidari cu #Ucraina”, a lansat posibilitatea de a face donații direct din aplicația mobilă FinComPay pentru Android.

Pentru a facilita procesul de colectare a donațiilor, Banca a lansat opțiunea „Donații #Ucraina”, care poate fi accesată în rubrica „Transfer între conturi”. Pentru a accesa opțiunea, vă rugăm să actualizați aplicația. Astfel, clienții care doresc să ofere sprijin refugiaților ucraineni aflați într-o situaţie foarte dificilă pot dona direct din app-ul FincomPay un ajutor prin transfer pe contul Ministerul Finanţelor al Republicii Moldova – Trezoreria de Stat.

Opțiunea dată este disponibilă pentru clienții și angajații Băncii și este menită să simplifice procedura și să le economisească timpul. În acest caz, nu mai este necesară deplasarea la Bancă, serviciul poate fi accesat online.

Donațiile pot fi efectuate în MDL pe contul Ministerului Finanţelor de pe conturile în valută națională și valută străină. Pentru efectuarea acestei tranzacții prin FinComPay Mobile pe platformele Android și IOS, Banca nu percepe comision.

De asemenea, fiecare doritor poate face donații prin IBAN direct în contul Ministerul Finanţelor al Republicii Moldova – Trezoreria de Stat. Donațiile pot fi făcute și la orice sucursală FinComBank.

Suntem solidari, suntem alături de voi!

FinComBank – într-un pas prin viață!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?