X 

FinComBank: Despre serviciile bancare pentru magazine, dar #CuAlteCuvinte ©

15 noi. 14:00   Business
2596 0

Produsele și serviciile bancare pentru magazinele fizice și online sunt fundamentale în lansarea, extinderea și gestionarea eficientă a unei afaceri. Fie că doriți să deschideți primul magazin sau să îl extindeți pe cel existent, aprofundarea relației cu o instituție financiară poate face diferența.

Vă invităm să urmăriți podcastul #CuAlteCuvinte alături de invitatul special al acestei ediții, Ion Barancean, Directorul Sucursalei nr.3, FinComBank, care aduce în discuție produsele și serviciile bancare într-o manieră accesibilă și practică pentru mediul antreprenorial.


În această ediție, aflați despre produsele și serviciile bancare pentru comercianți, dar cu alte cuvinte:

Deschiderea unui magazin fizic. De la cerințele esențiale precum un cont curent și serviciul de încasare, în cazul în care magazinul lucrează cu cash, până la gestionarea proiectelor salariale pentru angajați.

Internet și Mobile Banking. În contextul actual, vom explora cât de întrebată și utilă este această facilitate de către antreprenori și companii. De ce peste 90% din întreprinderi preferă să gestioneze online operațiunile bancare.

Plăți cashless și POS-terminale. Cum aceste facilități influențează experiența cumpărătorilor în magazinele fizice, oferind alternative sigure și rapide de plată, și reduc timpul de așteptare la casa de marcat.

Asigurarea bunurilor. Un aspect crucial în protejarea echipamentelor, materialelor și stocului de mărfuri. Aflați importanța și beneficiile acestui serviciu pentru magazine și depozite.

Deschiderea unui magazin online și serviciul E-Commerce. Explorăm pașii esențiali și avantajele pe care le aduce un astfel de serviciu atunci când deții un site sau o aplicație mobilă.

Carduri bancare și metode alternative de plată. Discuții detaliate despre facilitățile de plată, inclusiv Google Pay și Apple Pay, atât pentru magazinele online, cât și cele fizice.

Serviciile bancare oferă un sprijin esențial pentru antreprenori și proprietari de magazine, atât în stabilirea, cât și în extinderea businessului. Accesând aceste facilități, puteți gestiona eficient fluxul financiar și puteți crește afacerea, indiferent dacă operați în mediul fizic sau online.

Solicitați o consultațiile de la specialiștii FinComBank la numărul de telefon 022 269 999 sau în sucursalele băncii.

FinComBank – susținem oamenii şi afacerile locale!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?