Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1410

FinComBank: Campania de caritate „Dăruieşte magia de Crăciun” a ajuns la Azilul pentru bătrîni din Ceadîr-Lunga ©

29 dec. 2022,, 18:50   Business
4819 0

Anul acesta, FinComBank continuă o frumoasă tradiție, campania „Dăruiește magia de Crăciun”.

În luna decembrie, ne-am propus să ajungem în mai multe regiuni ale țării, iar, săptămîna aceasta, în ajun de Anul Nou, am vizitat Azilul pentru bătrîni din Ceadîr-Lunga, unde am făcut cunoștință cu oameni minunați care cu adevărat aveau ce ne povesti, avînd în spate chiar și pînă la 90 de ani.

Unii încă mai au putere să se plimbe pe propriile picioare, alții ne-au întîlnit în cărucioare, iar ceilalți stau la pat, dar pe chipul tuturor a apărut un zîmbet sincer, de mulțumire și fericire pentru că au putut să-și povestească propria viață. Unii au rămas singuri, avînd marele necaz de a-și petrece primii proprii copii, în cazul altora cei dragi sînt prea departe sau nu au posibilitatea să îi ajute, iar aici, în acest Azil, au găsit căldură și grijă.

„În ajunul sărbătorilor de iarnă, sîntem bucuroși să continuam frumoasa tradiție, o tradiție în care se implică activ și colectivul băncii. An de an, mergem într-un pas prin viață alături de cei care au nevoie de sprijin, iar bătrînii din Azilul din mun. Ceadîr-Lunga cu adevărat au nevoie de magie, căldură sufletească și o vorbă bună. Ne bucurăm că am reușit să-i surprindem plăcut cu daruri și cu cele necesare, de asemenea, să le îndulcim un pic masa de sărbătoare”, a subliniat Vitali TVEATCOV, Directorul Sucursalei nr.12 din or. Comrat.

Cu suportul FinComBank și mulțumită angajaților Băncii, colegilor noștri care au depus suflet, am reușit să le cumpărăm bătrînilor cele necesare: o mașină de spălat vase și detergent pentru aceasta, lenjerie de pat, pături, plapume, ștergare, precum și dulciuri și fructe pentru a le îndulci un pic aceste sărbători! Mai mult decît atît, colegii noștri au pregătit și cadouri împachetate frumos, pentru a le pune sub brăduț de Anul Nou. Le mulțumim mult pentru implicare și pentru acest gest incredibil!

Și cei vîrstnici au avut grijă să ne petreacă cu mici daruri realizate cu propriile mîini: un mic ulcior foarte frumos pictat, un buchețel de levănțică crescut chiar de ei, un covoraș împletit cu mîinile lor și condimente pentru mîncare pe care la fel le cresc și macină acești frumoși oameni. Vă sîntem profund recunoscători și vă dorim sărbători frumoase și sănătate din belșug!

FinComBank – mai aproape de sărbători!

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?