COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fii angajatul ideal! Cum să îți surprinzi șeful cu organizarea eficientă a unei sărbători corporative perfecte ©

Fii angajatul ideal! Cum să îți surprinzi șeful cu organizarea eficientă a unei sărbători corporative perfecte

Sfârșitul anului de activitate în orice companie este o perioadă care presupune o mulțime de griji și sarcini suplimentare - știm.

Dar, să nu uităm că pe lângă rapoarte și totaluri, luna decembrie este timpul cadouri pentru colegi și a petrecerilor corporative. De ce să nu-ți uimești colegii și șeful cu o petrecere de zile mari, în care veți uita de dresscode-ul din oficiu, și vă veți relaxa în ajunul Crăciunului?

Iar dacă nu știi ce format să alegi ca să fie de nota 10, îți sugerăm o petrecere în stil tradițional moldovenesc pentru a întâlni frumos anul 2020. La o astfel de petrecere veți reveni cu mândrie la obiceiurile și datinile străbunilor în ajunul Anului Nou, când mesele erau pline de sarmale și plăcinte, iar hora nu se mai oprea din mișcare. Ți-am făcut poftă, nu-i așa? Ei bine, în acest articol te invităm să afli cum să organizezi o petrecere corporativă tradițională și să valorifici cele mai frumoase obiceiuri moldovenești.

De ce aspecte trebuie să ții cont când organizezi un eveniment corporativ?

Un teambuilding de sărbătoare în preajma Anului Nou este tocmai acel eveniment de care au nevoie angajații oricărei companii. Pentru a-ți bucura colegii și șeful cu o petrecere distractivă cu accente tradiționale, trebuie să ții cont de câteva momente organizatorice importante care te vor ajuta să creezi o atmosferă inedită de sărbătoare, și anume:

  1. Locația
  2. Meniul
  3. Decorul localului
  4. Scenariul evenimentului
  5. Oferta pentru petrecerea corporativă.

Locația evenimentului este primul factor important care trebuie luat în considerare când alegi un local. Pentru un restaurant cu specific tradițional (cu multă voie bună și joc moldovenesc), trebuie să iei în calcul mai ales un local din afara orașului, undeva în sânul naturii - asta vă va oferi toată libertatea și comoditatea pe care o meritați, fără a deranja vecinii sau alte localuri.

Te invităm să descoperi un restaurant tradițional, care nu doar că se mândrește cu un meniu delicios, ci îți oferă și o incursiune în istoria neamului moldav, în frumusețea obiceiurilor și culturii noastre - La Bădiș.

Localizat în regiunea orașului Strășeni, în suburbia Chișinăului, e locul în care te poți relaxa, savurând o priveliște rustică și, în același timp, ești aproape de oraș.

Nota Bene: Tot mai multe companii aleg să-și organizeze petrecerea corporativă în localurile tradiționale aflate la periferie. Datorită amplasării sale, acestea oferă o mulțime de beneficii, de la săli mari pentru banchete până la o curte spațioasă cu terase perfecte pentru perioada rece a anului.

Bucătăria tradițională a localului La Bădiș este foarte apreciată grație conservării tradițiilor și gustului autentic moldovenesc al sarmalelor, mămăligii și plăcintelor (gătite la cuptor, după aceeași rețetă, timp de 20 de ani). Este foarte important să nu economisești pe meniul acestei petreceri și în același timp să nu uiți de măsură.

Fii sigur că oaspeții înfometați nu vor aprecia umorul prezentatorului sau muzica excelentă dacă vor avea pe mese doar niște aperitive. Și dacă majoritatea colegilor tăi sunt vegetarieni, optează pentru un meniu bogat în salate cu legume, însă nu uita și de co-echipierii „carnivori”.

Alege corect decorul și scenariul petrecerii corporative

O atmosferă autentică tradițională poate fi creată doar cu ajutorul unui decor tipic moldovenesc. Elementele de mobilier din lemn, confecționate de meșteri autohtoni, covoarele cu motive tradiționale, fețele de mese cu ornamente moldovenești și bucatele tradiționale creează o adevărată poveste populară.

Și în niciun caz să nu-ți scape organizarea unui scenariu distractiv pentru oaspeții petrecerii. Secretul unui eveniment corporativ de succes este adaptarea la dorințele și preferințele fiecărui angajat, oricât de imposibilă pare a fi această misiune. Concursuri interesante câteva surprize artistice și o horă focoasă - cu siguranță - îi vor uimi nu numai pe colegii tăi, dar și pe șef, care-ți va mulțumi pentru o astfel de petrecere.

Restaurantul Tradițiilor Gustoase La Bădiș este o alegere potrivită dacă ai ales să sărbătorești ajunul Anului Nou într-o ambianță rustică, cu mâncare tradițională. Împreună cu colegii de muncă - veți simți din plin specificul tradițional moldovenesc. Sună +373 68 622 622 și rezervă sala pentru un teambuilding de neuitat!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load