COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului ©

Felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului

FinComBank S.A., cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, aduce sincere felicitări persoanelor care activează în sistemul educațional, cum ar fi cei care activează în grădinițe, școli, gimnazii, licee, școli profesionale, colegii şi învățământul superior!

Stimați profesori, dorim să Vă mulțumim pentru munca imensă, dăruirea cu care educați noua generație și cunoștințele pe care le oferiți zilnic. Dumneavoastră sunteți cei care puneți temelia viitorului, dezvoltați capacitățile intelectuale ale copiilor și contribuiți la bunăstarea familiilor. Sunteți elementul cheie indispensabil societății noastre!

Pentru că apreciem munca și profesionalismul angajaților din sistemul educațional, precum și din dorința de a aduce un omagiu celor care ne învață, FinComBank a oferit mai multe bilete în zona VIP învățătorilor din diferite regiuni ale țării la concertul „Antologia adevărului”. Evenimentul avut loc pe data de 22 septembrie în incinta Filarmonicii Naţionale "Serghei Lunchevici", unde Constantin Moscovici și invitatului special Hanan Bar Sela din Israel au interpretat împreună o antologie de muzică evreiască. Biletele la concert au fost înmânate cu suportul Comunității Tinerilor Ambițioși.

Ne exprimăm toată aprecierea noastră pentru profesionalismul pe care îl demonstrați necontenit în fiecare zi. Vă dorim să perseverați în realizarea dorințelor și obiectivelor propuse, să aspirați la succese remarcabile și să primiți înmiit dragostea pe care o oferiți elevilor zi de zi, pentru că dascălii sunt cei care au un rol primordial în educarea și crearea unui viitor prosper.

Vă urăm să fiți la fel de responsabili şi dedicați meseriei precum ați fost anterior.

FinComBank – într-un pas prin viață!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load