X 
Criza energetică stiri: 1754
Cutremure stiri: 300
Eurovision stiri: 417

Farmacia Familiei deschide cea mai mare Hyper Farmacie DITA din țară! ©

25 noi. 2022,, 19:42   Business
1501 0

Rețeaua de Hyper Farmacii DITA, se extinde cu încă o locație, în sectorul Buicani al Capitalei - pe str. Alba Iulia 190/1.

Locuitorii și oaspeții capitalei se vor bucura de cel mai mare spațiu din țară cu produse pentru sănătate, îngrijire personală și optica, la prețuri de depozit. În peste 800 mp, vor găsi cea mai vastă gamă de produse, precum și suport direct din partea a peste 20 de farmaciști și consultanți.

În această filială, sortimentului mare, designului modern și ambianței plăcute se adaugă și un spatiu de joacă confortabil și sigur dedicat copiilor.

Te așteptăm la cea mai mare Hyper Farmacie DITA, din 02 decembrie, ora 11:00, pe adresa: str. Alba Iulia 190/1.

Apropos! Am pregătit surprize inedite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici! Sâmbătă, 3 decembrie invităm de la ora 10:00 picii la o petrecere cu animatori, facepainting, marionete, multă distractie și jocuri!

Pe parcursul lunii decembrie - gratuit - Consultația Oftalmologică - și suport din partea consultanților bine pregătiți în alegerea ochelarilor de vedere și lentile de calitate. Pentru programare apelați la 061 047 047.

Te invităm să descoperi o parte din oferta cu prețuri - surpriză pe care am pregătit-o pentru tine cu ocazia deschiderii.

2
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий