Family Market lansează Caravana de Crăciun „Family” ©

Family Market lansează Caravana de Crăciun „Family”

Chișinău, sâmbătă, 1 decembrie 2018, - Compania Alimer Comerț, rețeaua de magazine Family Market, în parteneriat cu Misiunea Socială Diaconia și corul „Cantabile” lansează Campania Caravana de Crăciun ”Family”.

Evenimentul se va desfășura în incinta magazinului Family Market de pe strada Alba-Iulia 206, ora 13:00. La deschidere va cânta corul „Cantabile” a ASEM.

Caravana de Crăciun, organizată de Family Market, este un act de caritate ce are ca scop colectarea de alimente și de bunuri materiale pentru 6 familii nevoiașe și copii dintr-un orfelinat din țară.

Anul acesta, compania și-a propus să renunțe la decorarea magazinelor pentru sărbătorile de iarnă. Banii preconizați vor fi redistribuiți sub formă de cadouri, alimente și bunuri materiale familiilor și copiilor din orfelinat.

Caravana se va desfășura paralel în 12 magazine Family Market din Chișinău și din periferii. În magazine vor fi amplasate boxe speciale unde cumpărătorii vor putea oferi alimente, haine și jucării pentru familii.

Caravana de Crăciun „Family” este organizată în premieră. Scopul acestei campanii este de a mobiliza cât mai multe persoane cu suflet mare pentru a aduce împreună magia sărbătorilor de iarnă în casele familiilor nevoiașe.

 

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load