X 

Eugenia Cosor despre transferurile P2P by Phone și serviciile digitale de la FinComBank ©

27 mar. 10:40   Business
9337 0

FinComBank se dezvoltă activ în decursul ultimilor ani și oferă abordări inovative în domeniul bankingului digital, ținând cont de necesitățile clienților și tendințele de pe piața autohtonă. Recent, FinComBank a lansat un nou serviciu, „P2P by Phone”, disponibil în aplicația mobilă FinComPay.

Acesta permite realizarea în maximă siguranță a transferurilor de bani de la card la card între diferite bănci la nivel național și internațional, folosind doar numărul de telefon mobil al destinatarului. Transferurile sunt disponibile între cardurile Visa și Mastercard, chiar și peste hotare.

Pentru a afla mai multe detalii despre bankingul online, despre noul serviciu, „P2P by Phone”, ce presupune acesta, cum funcționează, în ce țări sunt disponibile transferurile, cât e de sigur, care sunt avantajele opțiunii date, cum banca anticipează preferințele clienților și vine cu noi produse online, vă invităm să urmăriți interviul cu Eugenia Cosor, Project Manager, FinComBank:


Reamintim că FinComBank a lansat recent și promoția „Cu P2P by Phone câștigă un iPhone!” care le permite clienților să câștige un iPhone 13. Pentru aceasta trebuie:

  • Efectuate minim 3 transferuri folosind serviciul P2P by Phone în decurs de 2 săptămâni.
  • Transferurile pot fi atât între cardurile FinComBank, cât și pe alte carduri conectate la acest serviciu din țară și de peste hotare.
  • Transferurile „P2P by Phone” între cardurile FinComBank sunt absolut gratuite.
  • Mai multe transferuri efectuate, mai multe șanse de câștig! Astfel, participanții la promoție vor fi incluși repetat în listele de extragere pentru fiecare 3 transferuri realizate folosind serviciul „P2P by Phone”.

Deja au fost desemnați doi câștigători ai iPhone 13. Participă și tu și poți câștiga un smartphone!

Cu FinComBank, folosește serviciile online și modalitățile sigure de transfer de bani!

1
0
0
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий