Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1132

Etapele realizării unui implant dentar: curiozități și lucruri de știut ©

18 iun. 2021,, 14:15   Business
1514 0

Visezi să ai o dantură impecabilă, dar din varii motive ți-ai pierdut un dinte sau mai mulți? Te sperie procedura de realizare a unui implant dentar sau poate nu știi în ce constă? Specialiștii clinicii stomatologice Imperial Dent îți răspund la cinci cele mai frecvente întrebări despre implanturi și despre etapele realizării acestora.

Etapele realizării unui implant dentar

Prima etapa este cea de selectare a medicului. Da, între pacient și medic trebuie să existe o conexiune lucrativă puternică, or în caz contrar lucrurile se complică. Când alegi medicul asigură-te că are pregătirea profesională corespunzătoare și, mai ales, experiență în sfera implantologiei, deoarece fiecare caz medical este distinct, iar acesta trebuie să se adapteze situației. La această etapă se colectează datele despre starea generală a sănătății și se realizează o tomografie computerizată pentru a vizualiza osul maxilar, astfel încât să fie excluse orice fel de complicații posibile și de reacții adverse .

A doua etapă importantă este efectuarea unui control de rutină, astfel încât să se observe orice altfel de probleme de igienă orală. Doar după înlăturarea și tratamentul acestora se poate purcede la realizarea implantului.

A treia fază este efectuarea plasticizării și reconstrucției de os, după caz, deoarece implantul se fixează pe acesta, iar pentru o longevitate în utilizare, aceasta trebuie încorporat corespunzător.

A patra fază și una dintre cele mai importante este cea a plasării implantului. În acest moment se realizează alegerea implantului dentar după preț, după calitate și după producător. Iar se efectuează o consultație împreună cu medicul stomatolog care te poate informa despre anumite momente importante legate de felul cum va fi plasat implantul, care sunt riscurile și cum acesta trebuie să fie îngrijit.

Iar ultima, dar nu cea de pe urmă etapă relevantă, este cea a îngrijirii post operatorii, când medicul stomatolog îți dă sfaturi despre îngrijirea zonei implantului, necesitatea de a modifica sau îmbunătăți igiena orală și alte elemente importante.

Pentru un implant calitativ regula principală este alegerea medicului profesionist, cu experiență și gata să aplice metodele potrivite pentru a-ți îmbunătăți zâmbetul zi de zi. Specialiștii clinicii Imperial Dent au pregătire profesională avansată, schimburi de experiență în afara țării și acces la dotare tehnologică avansată, astfel încât să remedieze orice fel de situații de ordin stomatologic. Implanturile realizate sunt însoțite de garanție și sunt de cea mai înaltă calitate.

Imperial Dent - îți redăm zâmbetul sănătos!

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав