TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Ești în căutarea unui cadou original de 23 februarie? ©

Ziua de 23 februarie de mult timp și-a pierdut deja semnificația inițială, devenind un motiv pentru a sărbători rolul bărbaților în familie și societate. Prin urmare, orice femeie își dorește să-i ofere partenerului său un dar pe cât se poate de original. Totuși, nu este atât de simplu să ieși din clișeele deja bine imprintate în conștient. Astfel, am decis să vă oferim o mână de ajutor și să venim cu câteva propuneri de cadouri, de care se va bucura orice bărbat.

Pahare pentru whisky

Experții spun că adevăratul gust al unei băuturi nobile se simte doar în paharul potrivit. Cu siguranță îți dorești ca și partenerul tău să poată savura din plin fiecare înghițitură din whisky-ul preferat, alături de tine sau prietenii săi. Astfel, un set de pahare pentru whisky RCR sau Bormioli este alegerea perfectă, atunci când nu știi ce vrei să-i oferi în dar de 23 februarie. Iar dacă vrei să alegi un model cu design mai deosebit, îți recomandăm să vezi produsele de pe Promstore.md, care pot fi comandate la un preț rezonabil, cu livrare până la domiciliu.

Ceas de mână

Cauți o opțiune mai personală, decât un set de veselă? Atunci ceasul de mână poate fi un accesoriu foarte util și elegant. Astăzi, ai la dispoziție o mulțime de modele, începând de la variantele clasice, până la cele multifuncționale, care pot fi sincronizate cu telefonul și generează date despre starea corpului. Prin urmare, la sigur vei găsi o variantă potrivită, indiferent de bugetul pe care îl poți cheltui.

Planifică o mică călătorie

Cu toții avem nevoie de odihnă, dar și mai plăcut este când mergem într-o călătorie fără să ne așteptăm. Aici nu ne referim neapărat la vacanțe scumpe pe malul mării, poți organiza două zile de relaxare într-un hotel din afara orașului. Astfel, îl vei ajuta să se detașeze de rutina zilnică și veți reuși să savurați în doi câte un pahar cu vin.

Un voucher de la magazinul preferat

Fiecare dintre noi are o pasiune, iar soțul sau prietenul tău nu este o excepție. Poate îi place să conducă automobilul, să pescuiască sau să meargă la schi în fiecare iarnă. Indiferent de preferințele lui, cu siguranță are nevoie de echipamente sau obiecte speciale, iar un voucher în magazinele de specialitate poate fi o opțiunea perfectă. Prin urmare, nu vei da greș cu alegerea, iar el va rămâne mulțumit că poate cheltui câțiva lei pentru hobby-ul său.

Accesorii pentru gadgeturi și telefon

Viața este împânzită de diverse dispozitive și mereu ai nevoie de accesorii pentru a le face utilizarea mai confortabilă. Poate e timpul ca partenerul tău să schimbe husa la telefon sau s-ar putea să-i fie de folos o pereche de căști wireless pentru când conduce automobilul sau face sport. Totodată, poți vedea ce-i lipsește pe masa de lucru sau în ce stare este geanta de la laptop. Deci, există o mulțime de opțiuni, doar trebuie să urmărești cu atenție de ce anume are nevoie.

Indiferent de cadoul care îl alegi, un set de pahare, accesorii utile sau o călătorie pentru doi, poți fi sigură că darul cel mai important este atenția ta. Partenerul tău va aprecia mult că te-ai gândit la el și va înțelege cât de mult îl respecți pentru efortul pe care îl depune în relația voastră.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

MAI multe

Sondaj Toate

load