X 
Arşiţa stiri: 188
Jocurile Olimpice stiri: 148
Transnistria stiri: 1457

Este uşor şi avantajos să cumperi pneuri pentru automobile, pe Internet, dacă o faci cu Anvelope.md ©

7 dec. 2018,, 09:00   Business
2630 0

Automobilul a încetat demult să mai fie considerat un lux, totuşi procedura de procurare a pieselor de rezervă pentru el rămîne a fi stresantă. Pe lîngă costurile care nu încetează să crească, un motiv al resentimentului ce apare este legat de sortimentul modest, oferit de puncte comerciale locale. Este uşor să eviţi, cel puţin, o problemă dacă ar fi să dai preferinţă cumpărăturilor online. Magazinele online din Moldova, cum ar fi Anvelope.md, îşi bucură clienții cu prețuri scăzute, condiții de livrare plăcute și o gamă imensă de produse auto.

De unde începem

Înainte de a începe răsfoirea catalogului magazinului online, trebuie să ştiţi precis tipul de anvelope de care aveţi nevoie. De regulă, pneurile pentru autoturisme sînt de trei tipuri:

● iarnă;

● vara;

● all season.

În ciuda numărului tot mai mare de fani ai tipului „all season” pentru autoturisme, cauciucul universal nu se poate evidenţia prin parametri speciali de siguranță și confort. Totuşi, există cazuri cînd achiziționarea unor astfel de modele este justificată. De exemplu, în regiunile în care nu se înregistrează oscilaţii bruște ale temperaturii aerului, unde, vara, valorile de temperatură nu ajung să fie extreme, iar iarna, mercurul din termometru rar cînd coboară sub zero.

Principalele branduri

Catalogul include sute de titluri de la producători de renume.

● Michelin. Va fi pe placul amatorilor de calitate excepțională. Produsele mărcii franceze sînt renumite pentru durata de exploatare îndelungată și pentru o aderență excelentă la suprafața carosabilului de orice complexitate. Un minus ar fi costul înalt.

● BFGoodrich. Anvelopele de marca au fost folosite de cîștigători ai turneelor ​​internaționale de curse. Totuși, în pofida statutului de „celebritate”, politica de preţuri este una accesibilă.

● Goodyear. Unul dintre cei mai cotaţi producători din lume. Principalul motiv al succesului îl constituie caracteristicile de exploatare excelente la prețuri accesibile.

● Rosava. Calitate de valoare, accesibilitate. Va fi apreciată la modul cuvenit de adepţii economiei, care nu doresc să compromită securitatea.

Indiferent de preț, toate anvelopele oferă o experiență plăcută de conducere. Principala diferență constă în distanța pe care mașina o va parcurge în „pantofii” selectați.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав