COVID-19 : VACCINAȚI 1 007 469  INFECTAȚI 417 369 (+5138)   TRATAȚI 373 179     DECESE 10 566(+24)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 555
Coronavirus stiri: 7951

Dobînzi mai mici pentru bucurii mai mari! Credit de consum negarantat cu rata dobînzii de doar 9,99% la Victoriabank ©

6 dec. 2021,, 15:10   Business
2465 0

Victoriabank anunță o nouă promoție! Doar pînă pe 31 decembrie 2021, puteți lua un credit de consum negarantat cu o rată a dobînzii de numai 9,99% și o dobîndă anuală efectivă (DAE) de 10,65%. Așa că, acum, puteți trece pe lista cumpărăturilor pentru sărbătorile de iarnă tot ce vă doriți, deoarece, la Victoriabank, dobînzile sînt mai mici, iar cumpărăturile – mai multe și bucuriile - mai mari!

Există și un bonus! Este vorba despre 400 de puncte STAR. Opțional, clienții care își vor deschide un STAR Card în cel mult 15 zile de la semnarea contractului pentru creditul de consum negarantat vor primi cadou 400 de puncte STAR pe contul de card STAR. Mai multe detalii despre cardul vedetă de la Victoriabank, care oferă posibilitatea de a efectua cumpărături în rate fără dobîndă și de a acumula puncte de loialitate, pot fi găsite aici.

Toate detaliile despre condițiile de contractare a acestui credit de consum negarantat pot fi găsite aici.

Creditul de consum negarantatpoate fi solicitat online, accesînd următorul link, sau venind la orice filială Victoriabank.

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar dinRomânia, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sînt o prioritate, acestea reprezentînd viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 – plățile cu Garmin Pay. Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice – prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa și Mastercard în ceea ce privește securitatea plăților digitale.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X