COVID-19 : VACCINAȚI 1 008 613  INFECTAȚI 423 56 (+6199)   TRATAȚI 374 873     DECESE 10 584(+18)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 537
Coronavirus stiri: 7867

Dezvoltă vînzările cu livrare în doar 2 zile cu POS terminale mobile maib ©

9 dec. 2021,, 14:35   Business
1747 0

Într-o lume în permanentă schimbare, cînd viteza și mobilitatea sînt elemente importante ale succesului, e necesar să fii mereu alături de clienții tăi. Pentru a te adapta nevoilor clienților, la livrarea mărfurilor sau produselor la domiciliu sau birou utilizează POS terminalele mobile de la maib. În cazul în care activezi în domeniul HoReCa, atunci POS terminalele mobile cu opţiunea GPRS îți vor fi de mare ajutor.

Achitarea rapidă, confortabilă, printr-o singură atingere a cardului, oferă un grad de siguranţă suplimentar, fiind o confirmare a flexibilității afacerii.

Andrii Glevatskyi, Vicepreşedinte maib: „Cu peste 9600 de terminale instalate la comercianți din diverse industrii, maib gestionează una dintre cele mai inovatoare şi vaste reţele de acceptare a cardurilor de plată din Republica Moldova, fiind lider pe segmentul soluțiilor pentru comerț. Acum, instalarea POS terminalelor se face în decurs de doar 2 zile, iar transferarea mijloacelor băneşti pentru operaţiunile efectuate are loc în următoarea zi lucrătoare”.

Prin intermediul cartelei SIM de la maib, comerciantul poate utiliza nu doar POS terminalele mobile cu sistem GPRS, dar și alte tipuri de terminale, potrivite afacerii:

· staţionare (linia de comunicare – internet);

· integrate (pot fi integrate cu sistemele fiscale de casă şi control ale comerciantului);

· încorporate (pot fi integrate cu aparatele de cafea, soluții pentru parcări și stații de spălătorie auto, stații PECO etc.).

Dorian Postevca, Directorul Departamentului sisteme de plățimaib: „Terminalele de ultimă generație, oferite de maib, întrunesc toate condițiile de securitate și sînt capabile să efectueze tranzacții rapid şi comod. Terminalele aceptă carduri emise de către 3 sisteme internaţionale de plată: Visa, Mastercard şi American Express. De asemenea, pe lîngă abordare individuală a fiecărui client, oferim suport specializat 24/7 și instruire gratuită a salariaţilor comerciantului”.

Contactează specialiștii maib azi și de mîine începe vînzările ușor și simplu: 022 022 428 / pos@maib.md

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X