COVID-19 în MOLDOVA

Descoperă următorul nivel de performanță. Când vor apărea în Moldova Samsung Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ ©

Descoperă următorul nivel de performanță. Când vor apărea în Moldova Samsung Galaxy Note10 și Galaxy Note10+

Samsung lansează la sfârșitul acestei veri o nouă gamă de telefoane, Note10 și Note10+ din seria Galaxy. Aceste modele aduc pe piață mari schimbări conceptuale. La aceste două versiuni găsiți memorie RAM de 8 și 12 GB în funcție de model, design ultra modern și extrem de subțire. Această gustoșenie va fi lansată în Moldova pe 23 august, iar pentru a afla de unde puteți face precomanda și cât costă Galaxy Note10 și Galaxy Note10+, vă sugerăm să citiți întregul articol pentru a afla toate curiozitățile acestui flagship.

Așa cum menționasem mai sus, compania sud coreeană va lansa, pe 23 august, telefoanele Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ cu două dimensiuni ale ecranului: 6,8 inci (Galaxy Note10+) și 6,3 inci (Galaxy Note10).

Galaxy Note folosesc produsele noastre pentru a fi mai productivi și pentru a-și realiza ideile creative. Galaxy Note10 este conceput pentru cei care doresc să rezolve sarcini de orice complexitate, folosind doar acest dispozitiv mobil”, a comentat președintele departamentului IT și comunicații mobile Samsung Electronics, Dong-Jin Koh.

„Fiecare element care se regăsește în aceste smartphone-uri a fost conceput în așa fel ca să ajute utilizatorii să-și îndeplinească planurile mai repede și mai bine, indiferent dacă finalizează un proiect complex, filmează sau editează videoclipuri, sau se joacă în jocurile preferate”, a conchis acesta.

Descoperă cel mai mare ecran lansat vreodată de Galaxy Note

Galaxy Note10 este disponibil pentru prima dată în două dimensiuni: Galaxy Note10+ cu ecran de 6,8 inci, cel mai mare smartphone din istoria liniei Note, și Galaxy Note10 cu dimensiunea de 6,3 inci, cel mai mic model din serie, dar care oferă performanțe înalte în combinație cu un design elegant și cu S Pen.

Ai buzunare neîncăpătoare și nu prea ai posibilitatea să porți în aceste condiții un telefon mare? Nu-ți face griji pentru asta. Corpul din metal și sticlă al telefonului este mega subțire- 7.9 mm.

Petreci mai tot timpul în fața ecranului, privind filme și videoclipuri pe Internet? Și aici te putem bucura. Savurează de o experiență de cinema fie că ești afară, în lumină puternică sau în întuneric. Este certificat HDR10+ cu funcție de Mapare Dinamică a Contrastului, pentru ajustarea contrastului, astfel încât, vizionarea de conținut HDR10+ pe YouTube este o experiență senzațională.

Ecranul Dynamic AMOLED de pe Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ a primit certificarea din partea VDE Germania pentru 100% Mobile Color Volume în gama de culori DCI-P3, ceea ce înseamnă că fotografiile tale nu vor fi decolorate și vei obține culori incredibil de vii, indiferent de nivelurile de luminozitate. Afișajul poate atinge o luminozitate de vârf de până la 1200 nits, îmbunătățind contrastul dintre aspectele întunecate și cele luminoase ale conținutului digital pentru o calitate a imaginii mai bună, pentru a face experiența mobilă mai captivantă.

Mai mult, ecranul îți va proteja ochii și îți va reduce tulburările de somn, îndepărtând lumina albastră, fără a altera culoarea.

Securitatea datelor tale personale este garantată

Scanerul de amprentă ultrasonic de pe ecran oferă o securitate similară unui seif. Acesta este ascuns în ecran și generează impulsuri ultrasonice care detectează liniile amprentei tale, pentru o securitate invizibilă.

Puterea și rezistența noului Note te va impresiona

Noile modele Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ sunt mai rapide decât „frații” lor mai bătrâni. Vizionează, joacă-te sau descarcă la viteze incredibile, chiar și în caz de multitasking. Procesorul inteligent preîncărcă aplicațiile frecvent utilizate pentru o lansare rapidă. Producătorii nu s-au oprit aici și îți oferă două feluri de memorie RAM: de 8 GB pentru versiunea Galaxy Note10 și de 12 GB pentru Galaxy Note10+. În același timp, memoria de stocare internă a dispozitivelor va ajunge până la 512 de GB, însă aceasta poate fi îmbunătățită cu un microSD de 1 TB.

Dacă tot vorbim despre productivitatea telefonului, cu toții cunoaștem că această performanță „chinuie” semnificativ bateria telefonului. Din fericire acest aspect stresant nu mai are vreo legătură cu Galaxy Note10+. Autonomia acestui telefon durează mai mult decât ziua ta de activitate. Dispozitivul este dotat cu o baterie puternică (4300 mAh) care îți permite să încarci telefonul în doar 30 de minute. Cu ajutorul încărcării de până la 45 wați îți încarci telefonul pentru toată ziua. Tehnologia inteligentă de ultima generație recunoaște și se adaptează obiceiurilor tale mobile, pentru a dura întreaga zi.

Noua gamă de telefoane se poate încărca și cu ajutorului tehnologiei Wireless 2.0, care este super rapidă. Cu Galaxy Note10 si Galaxy Note10+ poți încarcă și alte dispozitive: telefonul prietenului tău, căștile Galaxy Buds sau alte asemenea dispozitive compatibile cu încărcarea QI. Doar poziționează-le pe spatele telefonului și încărcarea inversa începe. Uită de cabluri.

Noul sistem de camere profesioniste

Într-o lume în care fotografiile și videoclipurile sunt elementele principale ale comunicării, Galaxy Note10 oferă utilizatorului acces la cele mai noi tehnologii și software profesionist pentru crearea de fotografii și video. Noua gamă Galaxy Note10 îți aduce o cameră avansată care transformă fotografiile și videoclipurile de zi cu zi în momente epice. Galaxy Note10 dispune de tehnologia Video Bokeh care estompează fundalul pentru a capta momente artistice care ies în evidență.

Poți trece instantaneu de la filmare la editare cu puternica tehnologie pro-grade și sistemul de multi-camere. Cu ajutorul funcției Zoom-in îți poți permite să înregistrezi doar acele sunete pe care ți le dorești în momentul filmării. Controlează sunetul din jurul tău în timp ce mărești sau micșorezi imaginea, oferindu-ți puterea de a capta sunetul care contează. Ambele modele Galaxy Note10 sunt dotate cu patru camere: 1 frontală și 3 pe partea din spate, iar camera cu funcția DepthVision este disponibilă doar pe Galaxy Note10+.

Utilizatorii de Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ vor rămâne impresionați de fotografiile cinematografice pe care le poate realiza acest telefon. Funcția HDR10+ captează momentul așa cum l-ai văzut. Vei obține fotografii în culori și detalii incredibile în 4K UHD. Experimentează cu imaginația, pentru că Galaxy Note10 îți oferă posibilități nemărginite.

Acum pe telefoanele Galaxy Note10 camera frontală poate face selfie-uri impecabile ca și cum ai face cu camera din spate. Modul de noapte îți face selfie-uri luminoase la petreceri, concerte sau în orice loc cu lumină redusă.

Galaxy Note10+ îți aduce încă o noutate și o utilitate pe care o vei folosi deseori. Este vorba despre aplicația Quick Measure care îți transformă camera într-un dispozitiv de măsurare. Camera DepthVision și AR inteligent se combină pentru a-ți oferi măsurători instantanee ale obiectelor care te înconjoară.

S Pen este acum telecomanda ta

S Pen a fost introdus în noua gamă Galaxy Note10 pentru a pune mai multă putere la îndemâna ta. El este cel mai avansat S Pen de până acum. Cu un design elegant, unic, urmează mișcările tale, scrie și desenează tot ce îți vine prin cap. Mai mult, cu ajutorul lui S Pen obții control absolut al telefonului tău la distanță. Orice mișcare sau click redă și pune pe pauză videoclipuri, face o fotografie, sau listează întreaga ta colecție din galerie. Dacă crezi că asta e tot, greșești. S Pen mărește volumul apăsând în sus și îl reduce când apeși jos.

Iar dacă ești pasionat/ă de paint și vrei ca lucrările tale să fie cunoscute de cât mai multă lume, ai posibilitatea ca desenele realizate pe telefonul Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ să fie salvate pe telefon și ulterior exportate în format word.

Noua funcțiune a S Pen vă permite să exportați textul scris în Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ în format Microsoft Word. În plus, utilizatorii vor avea acces la mai multe instrumente de editare. Folosiți dispozitivul pentru selecta fraze preferate dintr-un text, de asemenea, le puteți mări și micșora, și puteți schimba culoarea textului.

De asemenea, poți transpune viziunea ta cu ajutorul AR Doodle. Poți desena în 3D, iar creațiile tale pot înregistra fața ta și spațiul din jurul tău pentru videoclipuri atrăgătoare. Folosind un sistem de scanare 3D pe Galaxy Note10+, utilizatorii pot scana și converti obiecte în modul de redare 3D.

Joacă-te și uită de laguri

Cu ajutorul sistemului de răcire mai subțire al camerei de vapori, AI îmbunătățit și NPU sporit te bucuri de o experiență de joc fără probleme chiar și atunci când jocul se intensifică.

Iar pentru gamerii sau vloggerii care doresc să adauge individualitate în activitatea lor, Galaxy Note10 introduce noi funcții de înregistrare a ecranului. Folosind S Pen, ei pot să înregistreze tot ce se întâmplă pe ecran și să continue stream-ul pentru fanii lor.

Conectează telefonul tău cu un laptop sau PC

Sincronizează fotografiile, mesajele și notificările recente din telefon la calculatorul tău pe Windows sau Mac printr-un simplu USB. Prin funcția Screen Mirroring poți să faci acțiuni simultan și pe telefon și pe calculator.

Unde poți face precomandă și cât costă noile telefoane

Telefoanele Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ pot fi precomandate în magazinele partenerilor comerciali.

Precomandă până pe 22 august 2019 și beneficiezi de un voucher de 2 000 lei, cu care poți achiziționa accesorii și alte dispositive Samsung Galaxy.

Lansarea acestora se preconizează pe 23 august.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load