Criza energetică stiri: 1511
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3379

De Ziua Vinului, hai la alergat și la distrat „Acasă la Taraboste” ©

28 sep. 15:29   Business
2445 0

Anul acesta, de Ziua Națională a Vinului, GEELY Running Team и RunMoldova te invită să alergi în unul dintre cele mai pitorești locuri din preajma orașului Orhei, lunca rîului Răut, cu degustarea unora dintre cele mai bune vinuri ale acestei regiuni a Europei și cu tradiționalele bucate moldovenești! Toate aceste ingrediente vor fi condimentate intens cu multă muzică, glume și voie bună.

La această cursă va participa și echipa GEELY Running Team, doar că de data aceasta componența echipei va fi și mai mare, fiind completată cu noi clienți ai salonului auto GEELY!

Concursul de alergare trail „Acasă la Taraboste”, a ajuns la a 5-a ediție și este organizat de Run Moldova în superba locație Chateau Vartely Winery.

Fiecare participant va primi un chit de participare care va conține o sticlă de vin 0,75 l, un pahar branduit, o participare la degustare de cinuri nobile (un pahar de vin de fiecare), unul din trei meniuri preselectate, din partea Restaurantului Chateau Vartely și acces nelimitat la degustarea vinurilor IGP, plăcinte și gustări în zona alergătorilor.

Dimineața, înaintea startului, participanții vor fi răsfățați cu o cafea, ceai, biscuiți și plăcinte.

La această competiție vor fi admiși alergători cu vîrste +18 ani. Vor participa 200 alergători, prețul pentru un participant la competiție este de 650 lei. Prietenii și membrii familiilor alergătorilor, care vor dori să fie prezenți la eveniment, vor avea acces în baza biletelor de acces comercializate de Chateau Vartely.

La cursă pot participa doar persoanele care au atins vîrsta de 18 ani, sînt siguri de forma sa fizică și își asumă responsabilitatea, în totalitate, pentru propria condiție fizică, pe durata concursului și își exprimă această asumare prin semnarea declarației pe propria răspundere, la primirea kiturilor.

Ne revedem Acasă la Taraboste, pe data de 1 octombrie 2022!

Evenimentul este organizat cu sprijinul salonului auto Geely și Daac Hermes.

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав