TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

De ce Dyson este cel mai bun cadou pentru 8 Martie? ©

Dacă sînteți în căutarea cadoului perfect pentru iubita dvs., să știți că nimic nu o va bucura mai mult ca noul dispozitiv Dyson hair. Am găsit cel puțin 4 motive pentru a explica popularitatea sa.

"În vestiarele femeilor se vorbește doar despre uscătorul de păr Dyson"

La prima vedere, obsesia globală pentru tehnologia Dyson poate părea o mișcare de PR bine gîndită. Actrițe, stiliști celebri, it-girls declară într-un glas: Dyson este cel mai bun lucru care se poate întîmpla părului tău. Vom încerca să explicăm de ce.

1. Uscare rapidă fără temperaturi extreme

Uscătorul de păr Dyson Supersonic este ușor, compact și incredibil de performant. La baza construcției sale se află un motor controlat digital și un senzor de temperatură încorporat. El măsoară temperatura fluxului de aer de 40 de ori pe secundă și previne deteriorarea părului din cauza supraîncălzirii. Drept urmare, părul reflectă mai multă lumină, păstrîndu-și, în același timp, strălucirea naturală.

2. Aranjare ca la salon

Cel mai popular dispozitiv de styling — Dyson Airwrap - are mai multe accesorii pentru diferite tipuri de aranjare. Cele mai inovatoare dintre ele sînt atașamentele cilindrice pentru crearea buclelor sau coafarea părului ondulat, precum și periile pentru netezirea și crearea volumului. Prin ce sînt acestea speciale? Principiul de funcționare. Datorită efectului Coanda, părul este tras la suprafața duzei, după care aerul trece de-a lungul firelor, îndreptîndu-le, netezindu-le sau ondulîndu-le. Puteți să vă uscați și să vă coafați părul în același timp, fără a-l deteriora.

3. Eficient pentru orice tip de păr

În baza rezultatelor testelor pe diferite tipuri de păr, efectuate în laboratoarele companiei, au fost dezvoltate noi accesorii pentru uscătorul de păr Dyson Supersonic. Deținătoarele unui păr fin și piele sensibilă vor aprecia duza pentru uscare gingașă și delicată. Dar dacă demult sînteți în căutarea unui difuzor pentru coafarea părului creț, atunci o duză mai bună decît cea de la Dyson Supersonic nu veți găsi. Cu ajutorul său, buclele sînt perfect conturate, strălucitoare și voluminoase.

4. Funcționare atentă

Stilista lui Kim Kardashian, Jen Atkin, spune: "Placa de îndreptat părul Dyson Corrale este noua mea armă secretă. Cu ajutorul acesteia pot face o aranjare profesională cu mai puțină căldură și fără a folosi un cablu". Într-adevăr, această placă este un vis devenit realitate. Funcționează pînă la 30 de minute fără conexiune la rețea, iar plăcile sale flexibile fixează firele în așa mod, încît să vă puteți îndrepta părul fără a-l deteriora. Mai simplu pus — cu el părul dvs. va arăta întotdeauna sănătos și îngrijit.

Faceți cadoul care cu siguranță îi va plăcea — puteți lua cunoștință cu întreaga gamă a tehicii Dyson exclusiv pe site-ul nostru. Vă dorim o sărbătoare magică!

Cumparați online: maximum.md/(022) 54-54-54

Urmăriți-ne pe rețelele sociale: Facebook/Youtube / Instagram / OK / TikTok

Nu ratați: Cadouri / Noutăți / Cele mai bune prețuri / Cele mai vîndute produse / Produse exclusive / Recomandări / Oferte

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

MAI multe

Sondaj Toate

load