COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum să alegi cel mai potrivit mobilier pentru camera bebelușului tău? 3 sfaturi pentru părinți conștiincioși ©

Cum să alegi cel mai potrivit mobilier pentru camera bebelușului tău? 3 sfaturi pentru părinți conștiincioși

Ești în așteptarea unei minuni? Te-ai apucat să redecorezi casa și să-i pregătești propria odaie? Ești pe calea cea bună, iar pentru a-ți ușura misiunea, magazinul online pentru copii Mamico.md vine în ajutorul tău cu trei sfaturi, de care poți ține cont când alegi mobilierul în camera copilului tău.

Alege mobilierul după vârsta copilului

În prima perioadă după nașterea copilului, mobilarea camerei acestuia este mai degrabă de ordin tehnic, deoarece poți amplasa acolo pătucul și salteaua pe masa de înfășat, leagănul, precum și scaunul de masă pentru cel mic.

Ulterior, mobilierul ales trebuie să aibă funcții exprese, astfel încât să aibă impact pozitiv asupra copilului și să-l ajute nemijlocit în dezvoltarea sa. Nu uita despre necesitatea de a garanta siguranța celui mic, de aceea ține cont de câteva reguli pentru fiecare piesă de mobilier:

  • Pătucul pentru copil trebuie ales cu borduri înalte, astfel încât acesta să nu se răstoarne sau să cadă de la înălțime în timpul somnului. În egală măsură, optează pentru o saltea ortopedică, potrivită evoluției copilului tău - peste 70% din creșterea acestuia în primii ani de viață are loc anume în somn. În magazinul online pentru copii Mamico.md găsești cele mai renumite mărci de pătucuri pentru copii, precum sunt Quax, Tutti Bambini sau Kikka Boo. Tot la ei poți să-ți suplinești stocurile de lenjerie pentru pat potrivită celui mic.

  • Țarcul pliabil pentru copil este indispensabil pentru formarea acestuia și pentru antrenarea aptitudinilor lui de a face primii pași. Grijă mare, în acest sens, trebuie să acorzi atenție structurii acestuia, astfel încât copilul să nu se pomenească prins în mijlocul țarcului care se închide singur sau să se lovească de vreo piesă care nu este fixată corect. Apropo, poți alege țarcul pliabil de la marca Joie, pe care-l poți găsi la un preț avantajos în cel mai mare magazin online pentru copii Mamico.md.
  • Masa pentru activități și scaunul – aceste piese de mobilier vor apărea în curând, în camera copilului tău, de aceea fii atent la materialul din care sunt concepute. Optează pentru un plastic calitativ sau lemn acoperit cu strat protectiv și lavabil, pentru ca să le poți ușor întreține. Nu uita să achiziționezi și măsuri de protecție colțuri, astfel încât, explorând odaia, cel mic să nu sufere traume.
  • Comoda cu masă de înfășat – iată unul dintre elementele de mobilier indispensabile pentru camera copilului, deoarece îți va asigura posibilitatea de a păstra ordonat hăinuțele acestuia, consumabilele (scutece, șervețelele umede, feșele sterile, pudra de talc) și să-l schimbi rapid, fără multe dificultăți.

Alege mobilierul compact, încadrabil corect în spațiu

Nu uita că micul tău explorator va avea nevoie de spațiu, de îndată ce va prinde la piciorușe. Prin urmare, mobilierul ales nu trebuie să aglomereze spațiul sau să îi îngrădească mobilitatea.

În acest sens, poți opta pentru piesele 2 în 1, de exemplu pătuc pentru copii plus țarc, astfel încât să aibă dublă utilitate și să nu te stânjenească în mișcare. Ori poți merge pe varianta mobilierului pliant, de exemplu, patul pliant, care după utilizare poate fi strâns și depozitat, astfel încât să-ți eliberezi spațiul fără mari probleme.

Alege piesele de mobilier cu spații de depozitare

Exact în momentul când ai impresia că mai ai nevoie de câteva mâini în plus, trebuie să revizui necesitatea ta de a avea un spațiu de depozitare, iar dacă nu ai debara sau camere suplimentare, atunci unica soluție este să alegi mobilierul dotat cu sertare sau etajere, astfel încât să uiți de grija jucăriilor adunate sau a scutecelor care par să-ți acapareze întreaga casă.

Alegerea pieselor de mobilă nu mai este o provocare, mai ales acum, când cel mai mare magazin online pentru copii Mamico.md îți pune la dispoziție tot de ce ai nevoie pentru copilul tău, rapid și la cele mai avantajoase prețuri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load