COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cu grijă pentru clienții săi. 28 august – zi lucrătoare în toate unitățile Victoriabank ©

Pe 28 august, Victoriabank va avea ușile deschise pentru toți clienții săi, doritori de a beneficia de servicii și produse bancare.

Pentru că e sfârșit de lună și cunoaștem cât de important este pentru clienți să aibă acces la finanțele sale, toți cei care vor veni pe 28 august în unitățile Victoriabank, dar și cei care utilizează canalele alternative de banking de la Victoriabank (VB24 Mobile, VB24 Web, VB24 Business) vor putea beneficia de întreaga gamă de produse și servicii, cu excepția plăților interbancare în monedă națională.

Astfel, vor fi posibilă:

  • Procesarea plăților intrabancare (plăți efectuate în rețeaua Victoriabank);
  • Procesarea plăților valutare prin SWIFT – clienții pot primi bani de peste hotare și pot efectua plăți internaționale;
  • Deschidere conturi, depozite bancare;
  • Depunere cereri de credite si carduri Star Card;
  • Achitarea plăților pentru utilități (servicii comunale) la ghișeu (conform programului obișnuit de achitare a serviciilor comunale). Detalii despre orarul de primire a plăților pentru utilități pentru fiecare unitate în parte îl puteți accesa aici.
  • Procesarea plăților pentru credite, în regim normal, atât la ghișeu cât și online, prin canalele de deservire la distanță;
  • Inițierea și primirea transferurilor rapide.

Totodată, în perioada sărbătorilor naționale Ziua Independenței Republicii Moldova și Limba Noastră cea Română, unitățile Victoriabank vor activa conform unui program special. Vezi aici.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load