Cazul Șor stiri: 594

Crideni: băuturi alcoolice exclusive la un preț accesibil ©

22 aug. 2019,, 09:47   Business
3670 0

Ofertă de vară în magazinul specializat „Crideni”. Reduceri de până la 40% la o gamă largă de produse. Vinurile din seria Select 2015-2016 sunt la un preț special și la promoție 1+1!

Magazinul specializat Crideni, care este situat chiar în centrul orașului Chișinău, pe adresa bulevardul Ștefan cel Mare 123A, diferă de multe alte magazine datorită gamei sale unice de produse.

Distilatele naturale de fructe Crideni silver и Crideni Gold, care sunt produse conform unei metode vechi și cu ajutorul unor utilaje moderne, vor fi pe placul persoanelor care iubesc băuturile de elită.

Crideni Silver reprezintă produsul de distilare triplă din caise, gutui, vișine, prune, struguri și pere, care a absorbit toată prospețimea și suculența fructelor moldovenești. Costul de producție este destul de mare, însă nu poate fi altfel, deoarece pentru a produce o sticlă cu volumul de 0,5 l, este nevoie de 5-20 kg de materii prime de calitate înaltă. Trebuie remarcat în mod deosebit produsul Crideni din gutui, care demult a fost îndrăgit de vizitatorii restaurantelor din Moldova. În plus, acest produs național este ales de mulți dintre concetățenii noștri în calitate de cadou pentru rudele și prietenii de peste hotare.

O deosebită atenție a primit seria de rachiu Golden Crideni, care îmbătrânește în butoaie de stejar nu mai puțin de 12 luni, după care obține o nuanță aurie, iar în gust apar nuanțe de îmbătrânire armonioasă, plăcută și ușoară.

Amatorii de băuturi mai slabe pot consuma vinuri naturale din fructe (tocmai din acest motiv sunt aromate și gustoase) DiFruct, care sunt fabricate din prune, vișine și caise, conform tehnologiilor clasice. Diferența de producere de vinurile din struguri este doar că din primele se elimină sâmburii, în mod manual, înainte de zdrobire, pentru ca în gust să nu persiste nuanțe străine. Iar restul procesului, cum ar fi: fermentarea, filtrarea etc., rămâne neschimbat. Din acest motiv, DiFruct se consideră cu adevărat un vin de fructe.

Veți fi plăcut surprinși de asortimentul larg de vinuri de soi și cupajate de calitate înaltă, produse de Chateau Denovie, la prețuri avantajos.

Chateau Denovie are grijă și de oamenii care duc un mod de viață sănătos și nu consumă deloc alcool. În magazinul de firmă Crideni, veți putea găsi vinuri fără alcool originale, care deja sunt apreciate de consumatorii din întreaga lume. Acest produs a păstrat toate vitaminele și microelementele, care se conțin în vinul obișnuit, însă alcoolul a fost eliminat complet. Apropo, aceste vinuri conțin de 2 ori mai puține calorii decât cele clasice, iar gustul aproape că nu se deosebește.

Și, desigur, pe rafturile magazinului veți găsi și DIVINUL original, care este produs sub supravegherea lui Piotr Feodorovici Chirmici, președintele companiei Chateau Denovie, care și-a dedicat toată viața vinificației și care este unul dintre cei mai buni specialiști în acest domeniu din Republica Moldova.

Nu are nici un sens descrierea integrală a tuturor produselor din magazinul Crideni, cel mai simplu e să intrați și să vedeți totul cu ochii dvs.

Vă așteptăm în magazinul specializat Crideni, în care consultanții cu experiență vor descrie în detaliu fiecare produs și vă vor ajuta să faceți alegerea corectă.

Adresa: Bulevardul Ștefan cel Mare 123A

Program de lucru:

Luni-vineri: 9:00 -19:00

Sâmbătă: 10:00 - 17:00

Duminică: 10:00 - 15:00

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?