COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cetățenii Moldovei pot cîștiga 378 milioane de dolari participînd la loteria SUA ©

Cetățenii Moldovei pot cîștiga 378 milioane de dolari participînd la loteria SUA

9, 20, 23, 26, 29 și ”Megabol” 8. Aceste numere ar fi putut transforma peste noapte pe cineva într-un multimilionar... dar nimeni nu a reușit să le ghicească. De aceea primul premiu al loteriei populare americane "Mega Millions" s-a majorat din nou, iar vineri, 5 iunie, va constitui deja 378 milioane USD.

Loteria Mega Millions – SUA pune la bătaie cel mai mare jackpot din lume de pînă acum. Cea mai apropiată extragere a loteriei americane Mega Millions va avea loc vineri 5 iunie, la ora 23:00, după ora de Est a Americii de Nord, și este pus în joc un jackpot imens - $378 milioane. Toată lumea poate participa la loterie, indiferent de țara de reședință.

Numerele cîștigătoare după rezultatele extragerii anterioare sînt: 9, 20, 23, 26, 29 și Megabol 8. Dacă cineva dintre participanții la loterie ar fi ghicit marțea trecută aceste numere, el (sau ea) ar fi primit un premiu mare de 357 milioane de dolari.

Cu toate acestea, trei participanți au reușit să ghicească cinci din cele șase numere de mai sus - cîștigătorii au luat acasă un premiu de consolare de 1 milion de dolari fiecare!

Alți 45 (!) de cîștigători, care au reușit să ghicească patru din cele șase numere cîștigătoare au primit cîte 10.000 de dolari fiecare! Apropo, 8 dintre ei au ales opțiunea "megaplayer", prin care orice premiu secundar crește de cîteva ori, în dependență de numărul sub care nimerește mingea corespunzătoare Megaplayer, și au primit cîte $30,000 în loc de $10,000!

În total, în urma extragerii de marți, au fost înregistrate 581,365 de bilete cîștigătoare.

Deci, ce trebuie să faceți pentru a participa la cîștigarea jackpot-ul de 378 milioane de dolari din Moldova?

Procesul de cumpărare a biletului este foarte simplu și durează cîteva minute:

1. Creați un cont pe site-ul theLotter.org.

2. Alegeți Loteria Mega Millions din 45 disponibile pe site-ul loteriei.

3. Indicați pe formă numerele preferate sau aveți încredere în fortună, făcînd clic pe butonul "Auto-Select".

4. Alegeți numărul de cîmpuri pe care doriți să le completați sau creșteți-vă șansele de a cîștiga cu formularul sistematic sau intrînd într-un sindicat.

5. Confirmați cumpărarea biletului.

Asta e tot! Tot ce trebuie să faceți după aceea, este să așteptați rezultatele!

Ce se întîmplă dacă veți cîștiga?

În cazul în care veți cîștiga un premiu pe site-ul theLotter.org. veți primi suma totală a cîștigului (după impozitare). theLotter.org nu va lua niciodată procent din premiu - plata serviciilor theLotter se face prin prețul la bilet puțin mai scump. Cîștigurile mici vor fi transferate în contul dvs. de pe site, pe care le veți putea retrage în orice moment sau folosi pentru a juca în continuare la loterie. Dacă veți avea norocul să cîștigați jackpot-ul sau un alt premiu mare, va trebui să mergeți în Statele Unite pentru a primi banii personal. În acest caz, theLotter.org vă va ajuta să rezolvați problemele organizaționale.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load