TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cauți cel mai bun credit auto? Te vom ajuta să iei o decizie corectă ©

Visezi de mult să-ți achiziționezi un automobil? Știi deja ce model, culoare și ce caracteristici tehnice trebuie să aibă? Poate ai ales și dealer-ul de la care să-l procuri?

Dar ești în criză de lichidități și asta te îngrijorează? Scapă de starea de incertitudine și accesează un credit auto de la Zoom Credit. De ce să alegi acest credit nebancar și care sunt avantajele sale, află dintr-un material oferit de experții Zoom Credit.

Creditul auto - un pas mai aproape de visul tău

În această categorie sunt incluse câteva credite nebancare relaționate cu posesia sau achiziționarea unui automobil și accesarea lor îți va asigura un plus de confort și siguranță. Pentru început, ne vom referi la creditul auto clasic, destinat achiziționării unui automobil. Deoarece este de la sine înțeles cât de costisitoare e achiziționarea unui vehicul, a fost gândit un credit prin care tu acoperi doar 25% din sumă, iar restul de 75% - compania de finanțare. În acest fel, nu ești nevoit să strângi bani ca să-ți procuri automobilul dorit și să speri că nu ți-o va lua altcineva înainte. Ai posibilitatea de a achiziționa rapid și ușor mijlocul de transport, fără bariere birocratice și timp pierdut.

Un alt produs creditar inedit este creditul pentru asigurarea vehiculului. Nu putem trece cu vederea faptul că legea ne obligă să asigurăm mijloacele de transport pe care le avem în proprietate, acest lucru fiind indispensabil pentru siguranța noastră în trafic. Să nu uităm că zilnic au loc zeci de accidente, iar o asigurare corectă te poate scuti de grija unor eventuale cheltuieli neprevăzute. Apropo, acest tip de credit este disponibil la Zoom Credit cu rata dobânzii și comisioanele 0%. Alege tipul de asigurare de care ai nevoie (Casco, Carte Verde) pentru un interval de la 1 la 10 luni și primești suportul financiar de care ai nevoie.

Și ultimul produs creditar de care trebuie să știi este împrumutul cu automobilul în gaj. Ai posibilitatea să alegi suma creditului de la 10.000 până la 200.000 lei și termenul dorit de rambursare a creditului de la 1 până la 36 luni, cu un comision de acordare de 3% rata dobânzii anuale va fi de 30%. Acesta îți permite să-ți acoperi cheltuielile necesare, dar și să rămâi cu automobilul în posesie.

De ce să alegi aceste credite?

Comode în accesare, rapide și eficiente, aceste produse creditare nebancare sunt la îndemâna oricui fără necesitate de a demonstra toate veniturile existente sau capacitatea financiară. În plus, ele îți oferă posibilitatea de a rambursa comod sumele existente și să nu te împovărezi în mod excesiv, lucru extrem de comod în condițiile economice existente.

În plus, ai automobilul în deplina ta posesiune, ceea ce îți permite să-l folosești zi de zi, inclusiv în activitatea ta profesională, fără a-ți fi întreruptă capacitatea lucrativă.

Acum chiar ai posibilitatea de a-ți împlini visul automobilistic fără remușcări și fără găuri imense în bugetul familiei.

Zoom Credit - bani rapizi pentru vise reale!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load