COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Călărași Divin avertizează despre falsificare! ©

Călărași Divin avertizează despre falsificare!

Cu o istorie veche de peste 122 ani, fabrica de vinuri și divinuri ”Călărași Divin” este lider în producerea băuturilor alcoolice pe teritoriul Republicii Moldova.

De-a lungul anilor întreprinderea și-a construit faima și recunoașterea mărcii, datorită produselor de calitate înaltă. Deseori compania se confruntă cu falsificarea produselor ”Călărași Divin” ("în garaje și subsoluri") dar și de o concurență neloială a unor întreprinderi mai puțin cunoscute. De regulă, asemenea manifestări negative ajung la limita extremă în ajunul sărbătorilor tradiționale importate. Paștele - fiind momentul potrivit. Prin urmare, compania Călărași Divin atenționează consumatorii să fie prudenți la procurarea produselor sale.

Loialitatea și preferințele consumatorilor, nu sînt un rezultat rapid, dar este rezultatul muncii în spatele căruia se află cel puțin o jumătate de secol de dezvoltare. Aceste merite s-au datorat, maeștrilor divinurilor a celei mai vechi fabrici de divinuri din Moldova care au muncit cu sîrguință, împreună cu cultivatorii au cultivat struguri de calitate cu caracteristicile necesare zonei Codru, dar și vinificatorii care produc distilate din vinuri de calitate, precum și specialiștilor în marketing și designerii care au proiectat fiecare produs.

De-a lungul anilor de muncă continuă, sa creat o gamă largă de produse, care au devenit favoritele multor consumatori. Asortimentul vast de produse permite fiecărui consumator șă își găsească băutura preferată. Gama de produse ”Călărași Divin” cuprinde peste 35 denumiri de divinuri cu vîrsta de maturare de la 3 la 50 ani, cît și brandy, rachiu de vin, băuturi alcoolice aromatizate tari, vinuri, vinuri spumante, vermuturi și lichior special pe bază de divin cu miere, etc.

"Ciclul complet de producere – începînd de la creșterea viței de vie pînă la realizarea produsului finit, ne permite să monitorizăm toate procesele și etapele. Astfel, sîntem responsabili de calitatea tuturor produselor oferite clienților noștri ", a declarat Ildar Halitov, administratorul holdingului Călărași Divin.

Responsabilitatea producătorului față de consumatori, a pus baza ideii, de a crea și dezvolta rețeua de magazine specializate ”Călărași Divin”, în întreaga țară. Procurînd produsele din magazinele specializate ”Călărași Divin, cumpărătorul este încrezut în veridicitatea produsului, calitatea acestuia dar și va beneficia de cel mai mic preț. Din păcate, de încrederea consumatorilor, se bucură tot felul de afaceriști care falsifică produsele cele mai solicitate și îl prezintă drept veritabil- de la Călărași Divin. Pentru aceasta, există rețele întregi organizate pentru producerea și vînzarea mărfurilor contrafăcute. Este trist faptul că aceste băuturi falsificate pot fi cumpărate nu numai din puncte neautorizate, ci și din puncte autorizate (piață, magazine mici).

După cum știți, întotdeauna se falsifică cele mai solicitate produse. Cel mai renumit produs fiind divinul Călărași de la trei pînă la șapte ani din seria Legenda. Acest lucru se întîmplă în ciuda faptului că producătorul comandă sticle și etichete destul de complicate pe care nu le puteți imprima la imprimantă simplă, pentru a-și proteja produsele veritabile.

Dragi clienți, fiți atenți cînd procurați băuturi alcoolice! Pentru a nu vă expune viața și sănătatea în pericol și pentru a nu pierde banii, nu achiziționații băuturile alcoolice în locuri dubioase. Cea mai sigură modalitate este procurarea produselor în rețeaua magazinelor specializate ale producătorului sau în rețele de supermarket-uri, unde există un control mai strict al produselor.

Conformitatea băuturilor alcoolice care sînt cu timbru de acciz, poate fi verificată pe site-ul www.vinmoldova.org. Pentru a autentifica timbrul de acciz, introduceți numărul de 13 cifre de pe marca comercială plasată pe sticlă. Suplimentar, compania Călărași Divin a creat o notă informativă pentru consumatori, unde a arătat toate elementele distinctive împotriva falsificării.

Cu toate acestea, pe lîngă produsele de top falsificate, au apărut produse cu aspect asemănător și de la alți producătorii, care utilizează metode de concurență neloială, încercînd să valorifice succesul altcuiva. Ei au creat produse asemanătoare în același stil ca Călărași Divin din seria Legenda: folosesc aceiași sticla, etichetele sînt făcute în aceași nuanță de culori, inscripțiile sînt făcute în aceleași fonturi. Deseori, aceste produse sînt poziționate pe rafturi în supermarket-uri lîngă produsele producătorului Călărași Divin. Deoarece sînt foarte asemănătoare, consumatorii îl confundă cu cel original. Ca urmare, persoana care dorea să cumpere un divin produs de Călărași Divin, îl ia pe cel care este imitat cu succes de altă companie. Confuzia este dezvăluită la domiciliu. Pentru a evita astfel de situații, dacă preferați produsele Călărași Divin, vă recomandăm să verificați atent cine este producătorul acestuia.

Produsele Călărași Divin sînt disponibile în vînzare în rețelele de supermarchete din întreaga țară. Deasemenea, Compania Călărași Divin dispune de 11 magazine specializate la Chișinău, Călărași, Bălți, Cahul și Comrat. Acolo puteți găsi întreaga gamă de produse de calitate de la producător la cele mai bune prețuri, consultație calificată la toate tipurile de produse, precum și documentele însoțitoare (bon de plată, factură fiscală și certificat de calitate).

"În luna aprilie, de Sărbătorile de Paști, pentru clienții noștri am pregătit MEGA REDUCERI la produsele noastre de top ", spune Ildar Halitov. – Vă invităm pe toți să vizitați magazinele noastre specializate Călărași Divin, pentru a procura produse de calitate la preț de producător, pentru masa de sărbătoare și cadouri celor apropiați. Promoția este valabilă pînă la 10 mai”.

Adresa magazinelor specializate Călărași Divin:

Chișinău: str. Calea Ieșilor, 17/2 (tel. 022 604323), str. I. Creangă, 78/2 (tel. 022 829790), str. Armenească, 44/2 (tel. 022 260772), bd. Decebal, 139 (tel. 022 856529), str. A. Russo, 1/5 (tel. 022 856554), str. I. Vieru, 11/3 (tel.022 025152).

Călărași: str. Călărașilor, 10 (tel. +244 20315), str. Alexandru cel Bun, 163 (tel. +244 20633).

Bălți: str. Alexandru cel Bun, 44 (tel. +231 80090).

Cahul: str.Fiodor Seliverstov, 9E (tel. +299 80555).

Comrat: str. Lenin, 191/2 (tel. +298 80444).

Mai multe informații găsiți pe site-ul producătorului - www.calarasidivin.md, pagina oficială de Facebook - www.fb.com/calarasidivin.md,

dar și Instagram: https://www.instagram.com/calarasi_divin/

Urmariți toate OFERTELE PROMOȚIONALE pe site-ul companiei de distribuție - www.divin.md și pagina de Facebook - www.fb.com/divin.md

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load