Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1666

Cadoul din cutie. Ce le dăruim celor dragi de sărbători? ©

31 dec. 2019,, 10:23   Business
1172 0

Probabil că nu există dilemă mai mare și mai existențială decât procurarea cadourilor de sărbători, pentru că în acele momente de mari dubii, îți pui la încercare creativitatea și răbdarea.

Dacă ești mamă, iubit sau șef, iar apropierea sărbătorilor te-a luat prin surprindere și nu ai nici cea mai vagă idee despre cum să alegi un cadou frumos, dar mai ales util, nu e momentul să devii disperat, pentru că acest material îți este dedicat ție. Echipa METRO Cash&Carry vine cu câteva sugestii de cadouri la cutie, pe care cei dragi ție, cu siguranță, le vor aprecia.

Cadourile corporatiste – ce și cum oferim clienților / partenerilor noștri?

Dacă ai o afacere care necesită colaborare și dialog constant, atunci invariabil o să intri în contact cu tot mai multă lume, iar acest lucru prezumă necesitatea unor daruri pe care să le oferi de-a lungul parteneriatelor tale, în perioada sărbătorilor de iarnă. În acest caz, funcționează 3 reguli simple:

  • Cadoul trebuie să fie personalizatun vin spumant bun alături de o cafea Rioba și o ciocolată de calitate, toate împachetate într-o cutie elegantă, însoțită de o felicitare în care să fie indicat logo-ul și mesajul de felicitare – iată o formulă cu care nu poți da greș.
  • Cadoul trebuie să fie universal – ar fi foarte neplăcut să îi oferi unui client sau partener niște produse care ar putea să-i provoace o alergie alimentară, prin urmare evită produsele care intră în categoria acestora. Dacă vrei să oferi nuci sau miere în diferite combinații, atunci alege migdale, deoarece acestea au nivel mic de risc alergenic, iar mierea o poți oferi în ambalaje separate, care s-ar detașa ușor din cadou. În cazul vinurilor, mergi pe variante clasice care s-ar potrivi chiar și celor mai capricioși. În perioada sărbătorilor de iarnă cele mai potrivite sunt vinurile spumante și cele roșii, seci. Nu uita că avem vinuri moldovenești de o calitate excepțională - folosește-te cu încredere acest atu. O combinație universală pe care ți-o recomandăm este vinul Cuvée De Purcari Alb Brut și nucile în ciocolată.
  • Cadoul trebuie să fie memorabil – fie că optezi pentru un gust intens sau pentru un design original – un cadou bun rămâne mult timp în memoria clienților sau partenerilor tăi. Deci, nu uita să adaugi cadoului și câteva cuvinte calde, scrise cu fler, adaptate pentru fiecare client în parte. Cu siguranță, aceștia vor aprecia importanța și atenția deosebită pe care le-o acorzi.

Cadourile pentru familie – o dragoste împachetată

În cazul celor mai apropiate ființe din viața noastră, și anume familia, lucrurile nu sunt îngrădite de anumite rigori, iar fantezia și creativitatea au mână liberă. Sunt doar câteva recomandări pe care vrem să ți le oferim:

  • Alege cadoul după necesitățile persoanei – bucuria mamei când va primi un coș cu produse de îngrijire, sau fața fericită a copilului când va vedea cadoul cu dulciuri alese cu grijă – iată două amintiri de care te vei bucura mult timp după sărbători. Seturile de produse cosmetice te ajută să treci peste lipsa de inspirație, deoarece conțin deja toate cele necesare, adesea în gentuțe comode. Alegând un cadou “comestibil”, poți opta pentru produse BIO, astfel încât familia ta să se bucure de beneficiile unui regim alimentar echilibrat după sărbătorile de iarnă. Pune-le în cutii: nuci și fructe uscate, dulciuri naturale și vin de calitate. Vor fi încântați de deliciile pe care le oferi.
  • Transmite un mesaj prin cadoul ales – un cadou util este mereu și un îndemn, deci, dacă vrei să îți surprinzi familia optează pentru ceva ce i-ar motiva în noul an. Ustensile noi pentru mama care iubește gătitul sau condimente pentru iubitul care petrece mult timp la bucătărie și își transformă pasiunea în delicii culinare – iată câteva dintre sugestiile cu care poți jongla atunci când alegi cadoul potrivit.

În plus, pentru ca să-ți ușureze sarcina, magazinele METRO Cash&Carry îți oferă posibilitatea de a alege între un cadou gata asamblat și unul pe care să-l concepi și împachetezi direct în magazin. Acum, sărbătorile sunt un motiv de plăcere, iar grija cadourilor las-o în seama profesioniștilor.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий