Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

BUTCHER-MEAT & BEER - mica Bavaria, unde veți învăța să preparați cea mai gustoasă bere ©

7 sep. 2022,, 15:50   Business
4458 0

Mica Bavaria, situată pe strada pietonală chiar în inima Chișinăului – așa putem spune despre berăria BUTCHER–MEAT & BEER, care și-a deschis larg porțile pentru dvs., pentru a putea petrece o seară de neuitat. Guru berii, Roman Zaitev, în noul său proiect de autor, vă va învăța cultura consumului și prepararea celei mai populare băuturi din hamei – berea artizanală (kraft).

Simțiți-vă un adevărat producător de bere și petreceți cel mai original team building cu prietenii sau colegii!

În fiecare joi, la ora 19:00, veți avea parte de o comunicare plăcută, un atelier de preparare, o degustare gratuită și multe alte lucruri interesante. De asemenea, putea face un cadou extraordinar vouă și celor dragi: să organizați un concurs al celei mai gustoase beri preparată de dvs. Experimentați și creați gusturi noi. Deveniți parte a unui oraș german plin de viață, unde berea curge rîuri, iar grătarul suculent, vinurile spumante și – la desert – extraordinarul spectacolul de cabaret vă va oferi o seară de neuitat.

Roman Zaitev este reprezentantul unei profesii relativ noi și foarte la modă în Chișinău. Vasta sa experiență se bazează pe o mulțime de festivaluri de bere și master-class-uri, secretele cărora le împărtășește astăzi oaspeților la BUTCHER–MEAT & BEER. Roman este sigur că producția importată nu înseamnă întotdeauna calitate, deoarece în mîinile unui profesionist și berea noastră poate avea un gust excelent. Și în ciuda faptului că, pentru majoritatea, cultura moldovenească este asociată cu vinul, Roman distruge cu ușurință aceste stereotipuri în mica sa fabrică de bere, deoarece Moldova poate face și o bere artizanală excelentă, care nu cedează în fața colegilor străini.

"Cultura berii kraft se dezvoltă în țara noastră și acest lucru bucură, dar ea se află încă la etapa inițială. Berea este un produs la fel de vechi ca vinul, dar mai profund, din punct de vedere al preparării. În nici un alt produs alcoolic nu există atît de multe detalii și nuanțe ca în bere – o poți strica foarte ușor, printr-o singură mișcare, de aceea acesta este un proces foarte delicat și sensibil. Din această cauză, berea artizanală este atît de apreciată în întreaga lume, iar procesul de fabricare a acesteia este considerat o adevărată artă", spune Roman Zaitev.

"Aici noi preparăm stiluri absolut diferite și organizăm degustări gratuite cu oaspeții noștri pentru a simți mai bine ce gusturi preferă ei. Pentru fiecare persoană găsim o abordare individuală. Pot determina ce bere i-ar plăcea unui oaspete, chiar dacă acesta nu este amator de alcool. Ne plac experimentele, ne place să folosim imaginația și să obținem gusturi unice pentru orice sezon al "berii", fie că este toamnă, iarnă, primăvară sau vară. Orice doritor poate veni să guste berea noastră, să discute, să pună întrebări. Aceasta este o interacțiune vie pe tema berii artizanale și, în general, a industriei berii în lume. Vă așteptăm la BUTCHER – MEAT & BEER"

Vă invităm să vă abonați la paginile lui Roman Zaitev și BUTCHER–MEAT & BEER pe rețelele de socializare și să urmăriți actualizările și noutățile.

Butcher - Meat & Beer
https://m.facebook.com/butchermeat.md/
https://www.instagram.com/butcher.md

Roman Zaitev
https://www.instagram.com/firstbeermd/
https://www.tiktok.com/@firstbeermd

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?