Bunuri imobile comerciale rentabile ©

Bunuri imobile comerciale rentabile

Investiții

Bunuri imobile comerciale rentabile

Investments

High Yield Commercial Real Estate

Maristella Marine Residence - un apart-hotel seria Luxury din Odessa - oferă investitorilor privați un produs unic: oportunitatea de a investi într-o afacere stabilă și profitabilă pe platforma unui hotel deja existent, cu un brand bine-cunoscut și o infrastructură bogată.

Odessa este unul dintre cele mai importante centre portuare, financiare, culturale și de agrement din Ucraina, un oraș-stațiune pe litoralul Mării Negre care se dezvoltă dinamic. Istoria bogată a Odesei reprezintă centrul de atracție pentru călători și turiștii de afaceri din multe țări ale lumii. Potrivit agenției de rating IBI-Rating, în 2015 Odessa a crescut la nivelul A+, ceea ce înseamnă o atracție sporită a orașului pentru investiții. Astăzi, Odessa oferă multe oportunități atît pentru jucătorii mari de pe piața imobiliară comercială, cît și pentru investitorii privați, inclusiv în sectorul hotelier.

În 2015, Odessa a găzduit 1,5 milioane de turiști și se așteaptă la o creștere a acestui indicator în anul curent. Piața imobiliară hotelieră din oraș, reprezentată în prezent de aproximativ 300 de hoteluri cu 7000 de camere, în ciuda sezonalității, oferă oportunități bune pentru afacerea hotelieră, care va fi promovată, printre altele, de legalizarea jocurilor de noroc.

Astăzi, intrarea în businessul hotelier din Odessa este un proces destul de ușor și rapid, datorită ofertei unice pentru piața ucraineană din partea apart-hotelului Maristella Marine Residence, care oferă spre vînzare camere de hotel pe platforma deja existentă și funcțională a complexului hotelier de clasa Luxury.

Cumpărarea camerelor proprii de hotel în complexul Maristella Marine Residence reprezintă o oportunitate pentru investitorii privați de a păstra și de a spori capitalul prin intrarea în acest business hotelier profitabil, cu un indicator al rentabilității de 14% sau prin achiziționarea unui bun imobil pentru trai de înaltă calitate.

Despre complexul Maristella Marine Residence

Unul dintre avantajele importante ale apart-hotelului Maristella Marine Residence este locația unică cu care nu se poate lăuda nici un alt obiect din oraș. Complexul este situat în limitele orașului aproape de malul mării, la 15 minute de centrul orașului Odesa. Datorită acestui fapt, Maristella Marine Residence este un loc ideal pentru un sejur confortabil cu familia și copiii, precum și pentru relaxarea cu prietenii, fiind situat în apropiere de centrul orașului, cu locuri de distracții și odihnă activă.

Maristella Marine Residence este un proiect implementat de compania de dezvoltare ucraineană UDP în 2014. Combinația dintre funcțiile rezidențiale și cele hoteliere a fost gîndită pînă la cel mai mic detaliu, luînd în considerare șederea confortabilă atît a proprietarilor de apartamente, cît și a oaspeților hotelului. Cele patru intrări separate pentru hotelul cu 6 etaje și pentru clădirea rezidențială de 10 etaje delimitează fluxul de locuitori ai complexului și oaspeți ai hotelului. Locul de întîlnire și comunicare a acestora este lobby-ul, unde ei pot petrece timpul într-o atmosferă confortabilă de lux, comunica, viziona un meci de fotbal, asculta muzică live etc.

Complexul oferă trei categorii diferite de camere - Standart, DeLux și Lux cu geeamuri panoramice cu vedere la mare sau spre curtea interioară bine amenajată. Pe lîngă peisajele uimitoare, oaspeții și locuitorii complexului au la dispoziție o infrastructură extinsă: restaurante și baruri, trei piscine, inclusiv o piscină cu apă sărată și o piscină pentru copii, un centru SPA și o zonă de plajă privată cu o terasă acoperită, creată special pentru o odihnă confortabilă. Iar pentru iubitorii de seri romantice, pe acoperișul clădirii există un bar cu o terasă panoramică. Nu au fost trecuți cu vederea nici proprietarii iahturilor - pentru ei este echipat un loc de ancorare, iar fanii transportului aerian pot folosi terenul de aterizare. Proprietarii de autoturisme pot folosi parcarea subterană a complexul sau cele două parcări deschise păzite, situate lîngă complex. În afară de acestea, infrastructura Maristella Marine Residence include și un business centru și o sală de conferințe.

Oferta comercială

Achiziționînd un imobil în Maristella Marine Residence, deveniți proprietarul unei afaceri deja întemeiate. Maristella Marine Residence oferă diverse opțiuni de achiziționare a loturilor  începînd de la 170 m2, care constau din trei sau mai multe camere de hotel fără decor. Costul reparației și mobilierului, care este clar reglementat pentru a satisface calitatea și nivelul declarat al întregului complex, este de 800 $/m2. Durata de reparație și echipare "la cheie" a camerelor este de aproximativ trei luni.

În continuare, proprietarul are ocazia să nu se mai gîndească la alte detaliile de gestionare. Complexul este administrat de o echipă profesionistă cu o experiență de 10 ani în domeniul business-ului hotelier, cu care se semnează un contract de administrare a proprietății Dvs. Contractul este calculat reieșind din raportul de 70% din venitul din închirierea apartamentului - proprietarului și 30% - companiei de administrare și presupune că toate cheltuielile de întreținere, reparație, publicitate și multe altele, sînt suportate de compania de administrare. În același timp, proprietarul are posibilitatea de a avea acces deplin la informațiile financiare ale administrării obiactului online.

În termen de cîteva luni după ce ați cumpărat camerele de hotel, veți vedea toate oportunitățile de afaceri cu Maristella Marine Residence. Potrivit performanței estimate a camerelor de hotel pentru anul de funcționare, la o sarcină medie anuală de 50% și prețul său, care variază între 100 $/zi în sezonul scăzut și mai mult de 200 $/zi în sezonul de vîrf, venitul de la o cameră în 12 luni va fi de aproximativ jumătate de milion de grivne, iar un mini-hotel de trei camere va genera 1,5 milioane grivne pe an (inclusiv plățile către compania de administrare).

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să sunați la: +38 (048) 70 132 70.

www.maristella-apartment.com

mail: maristella.apartment@gmail.com

Maristella Marine Residence, Odessa

Adresa: a 10-a Stație a Marelui Havuz, str. Krasnîh Zori, 2-a

Dezvoltator: UDP

Suprafață totală: 20.000 m2

Infrastructură: restaurante și baruri, zonă de plajă, terasă de vară, trei piscine, parcare, terasă panoramică la etajul 7, sală de conferințe, sală de banchet.

Anul deschiderii: 2014

Premii: cîștigător de două ori a premiilor profesionale Luxury Lifestyle Awardsla nominalizarea "Cel mai bun imobil urban din Ucraina".

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load