ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 – Eficiență maximă și securizare deplină a datelor ©

26 sep. 09:30   Business
1612 0

În era digitală în care ne aflăm, tehnologia a devenit un element fundamental pentru orice afacere modernă. Cu ajutorul inovațiilor tehnologice, companiile au evoluat semnificativ în ceea ce privește procesele de producție, comunicare, marketing, management sau securizarea datelor.

Rolul acestora în business-urile moderne a devenit atât de complex și omniprezent încât influențează toate aspectele operaționale și strategice ale oricărei organizații. De-a lungul timpului, ASUS s-a impus ca un lider de top în furnizarea de soluții inteligente dedicate business-urilor moderne, un exemplu fiind și sistemele All-in-One (AiO). Aceste dispozitive au fost concepute cu atenție deosebită pentru a satisface cerințele complexe ale mediului de afaceri, oferind o varietate mare de funcționalități și avantaje care contribuie semnificativ la succesul și eficiența organizațiilor.

ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 reprezintă o soluție inteligentă pentru afaceri și un instrument versatil pentru diverse industrii. Acest sistem facilitează crearea unui mediu de lucru eficient pentru managerii din sectorul bancar sau hotelier, optimizează procesele de servire a clienților în restaurante sau în centrele medicale, simplifică gestionarea achizițiilor publice și numeroase alte provocări cu care te poți confrunta.

Totuși, de ce un asemenea dispozitiv este recomandat ca fiind un instrument eficient și comod în utilizare?

Ecran multifuncțional care îți protejează ochii

Pentru a te ajuta să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat, ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 îți propune un ecran generos de 23.8 inch, cu margini extrem de subțiri NanoEdge și funcționalitate tactilă capacitivă, facilitând interacțiunea cu aplicațiile într-un mod ușor și intuitiv.

Claritatea imaginilor este asigurată de tehnologia IPS, care oferă unghiuri de vizualizare extrem de largi – 178 grade, acoperind complet spectrul de culori sRGB, și de un strat anti-reflex, certificat de TUV Rheinland pentru confortul ochilor în timpul sesiunilor lungi de utilizare. De asemenea, ecranul emite mai puțină lumină albastră, minimizând astfel impactul asupra calității somnului, pentru o experiență de lucru mai sănătoasă.

În plus, designul este completat de un suport ergonomic care oferă o serie de opțiuni flexibile de ajustare. Ai posibilitatea de a înclina ecranul la un unghi cuprins între +15° și -22°, de a-l roti la +45° sau -45° și de a-l ajusta în înălțime la intervalul 0~150 mm. Aceste caracteristici asigură că vei găsi întotdeauna poziția de lucru perfectă, indiferent dacă te afli acasă, la birou sau în oricare altă locație.

ASUS mai oferă opțiunea de montare VESA, permițând o atașarea ușoară a sistemului ExpertCenter E5 AiO 24 la un suport de perete. Această funcționalitate nu doar economisește spațiu, ci oferă și flexibilitate în poziționarea sistemului, adaptându-se la fiecare scenariu de utilizare.

Performanță

În ciuda cadrului compact și al carcasei subțiri, ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 se remarcă prin viteză mare de răspuns și puterea componentelor sale. Acestea pot fi configurate pentru a răspunde cerințelor exacte ale clienților în ceea ce privește performanța, securitatea și bugetul. Vorbim aici de un procesor Intel Core de ultimă generație, până la i7 din seria a 13-a, cu memorie RAM DDR4 de până la 32 GB și frecvență de rulare de 3200 MHz. De asemenea, avem SSD-uri duale PCI Express cu tehnologie NVMe configurabile în mod RAID, conectivitate wireless de până la WiFi 6E și conectivitate cu fir de până la 40 Gbps prin intermediul portului Thunderbolt 4.0.

Confort și claritate în videoconferințe

În cazul oamenilor de afaceri și al angajaților care muncesc de la distanță, conferințele live au devenit ceva mai mult decât o simplă necesitate. În acest scop, sistemul este echipat cu o cameră web de înaltă rezoluție de 12 MP, dotată cu un senzor IR pentru autentificare facială și o interfață MIPI (Mobile Industry Processor Interface) ce capturează imagini bine detaliate. Camera echilibrează luminozitatea, garantând în același timp o claritate superioară imaginilor.

Pe lângă o imagine clară în timpul conferințelor, utilizatorul mai are nevoie și de un sunet excepțional. Sistemul ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 este dotat cu tehnologia ASUS AI Noise-Canceling Audio, ce asigură că utilizatorii vor auzi și vor fi auziți în mod clar în orice situație. Totodată, funcția AI Noise-Canceling Speaker filtrează toate zgomotele străine, cu excepția vocilor umane, permițând astfel utilizatorilor să audă și să înregistreze cu claritate, chiar și în medii unde persistă zgomotul de fundal.

Conectivitate și sincronizări

Pentru a satisface cerințele robuste ale antreprenorilor, ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 optimizează productivitatea prin intermediul unei varietăți de porturi, concepute pentru a permite conectarea unui spectru larg de periferice. Cu opțiunea de ieșire HDMI, Thunderbolt™ 4 (opțional) și DisplayPort™ (opțional), ai posibilitatea de a te bucura de multitasking cu până la patru ecrane simultan (cu suport pentru rezoluție 4K pe Thunderbolt™ 4). Beneficiezi, de asemenea, de un modul WiFi 6E2 pentru o conectivitate wireless rapidă și sigură, precum și de un cititor de carduri 3-in-1 pentru transferul rapid și eficient al datelor.

Software dezvoltat de ASUS

Computerele ASUS din segmentul business oferă disponibilitatea unui set complet de aplicații exclusiviste concepute pentru a maximiza productivitatea și securitatea. Aceste instrumente oferă posibilitatea de a optimiza procesele de gestionare, oferind un avantaj semnificativ pentru companiile care nu au încă acces la soluții IT personalizate pentru afaceri.

Opțiuni de administrare eficientă:

  • ASUS Business Manager permite administratorului companiei să controleze accesul la date, site-uri web și setări de sistem, să șteargă complet fișiere, să creeze partiții criptate pe discul local pentru stocarea datelor;

  • Cu ajutorul ASUS Control Center poți monitoriza și controla serverele ASUS, stațiile de lucru și produsele comerciale, inclusiv laptopurile, PC-urile, șistemele all-in-one, clienții și semnalizările digitale. ASUS se concentrează pe furnizarea de soluții ușor de utilizat, sigure și eficiente pentru toate tipurile de întreprinderi și centre de date din toate industriile.

  • ASUS Cloud Recovery – o soluție perfectă pentru backup;

  • ASUS UEFI BIOS este o interfață comodă pentru administrarea dispozitivelor la îndemână. Cu ajutorul lui ai: actualizarea securizată a BIOS-ului, controlul mouse-ului, economia consumului de energie, interfață ușor de utilizat;

  • ASUS Diagnostic Tool - permite diagnosticarea performanțelor chiar și atunci când nu avem un sistem de operare instalat (din BIOS) și un dispozitiv de stocare permanent.

ASUS ExpertCenter E5 AiO 24 este o adevărată stație mobilă de lucru, superioară laptopurilor prin diagonala ecranului și a posibilității de a lucra cu tastatura și mouse-ul preferat. Fiind ușor de transportat, acesta reprezintă o alegere potrivită pentru utilizatorii care călătoresc frecvent și au nevoie de un sistem bine echipat pentru a-și desfășura activitățile cu maximă eficiență în timp util.

Sistemul ExpertCenter E5 AiO 24 poate fi achiziționat rapid din magazinul online www.ultra.md sau direct din showroom – Str. Columna, 170. Aici vei găsi cel mai mare brand shop și cel mai bogat asortiment de produse ASUS în Moldova.

Alte avantaje pe care le obții la ULTRA:

  • Varietate mare de produse și modele
  • Echipă profesionistă de vânzători, ce oferă răspunsuri prompte la orice întrebări
  • Posibilitatea de a efectua comenzi personalizate cu configurațiile necesare
  • Service Centru autorizat
1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?