ASUS ExpertBook - cele mai bune laptopuri business, create să asigure eficiență și să reziste în timp ©

29 mar. 09:30   Business
1367 0

Un laptop performant pentru afaceri reprezintă o investiție bună pe termen lung. De regulă, aceste dispozitive sunt extrem de puternice, beneficiază de cele mai noi tehnologii existente și sunt ideale pentru a fi luate in deplasări, datorită mărimilor compacte.

Laptopurilor business ASUS ExpertBook dispun de o serie de caracteristici care îți vor ușura munca și te vor ajuta să obții succesul râvnit în afaceri. Aceste dispozitive îți vor permite să lucrezi în siguranță și să fii maxim eficient, indiferent dacă lucrezi de la birou sau de acasă.

Totuși, hai să vedem împreună care sunt atuurile laptopurilor ASUS ExpertBook și de ce acestea sunt unele dintre cele mai bune modele business de pe piață.

Compacte. Optimizate. Autonomie fantastică

Modelul ASUS ExpertBook B9 (B9400, Intel 12 gen) - un laptop elegant de clasă Premium, ce propune o autonomie impresionantă și o serie de tehnologii avansate, pentru a crește productivitatea și eficiența utilizatorului. Este fabricat dintr-un aliaj de magneziu rezistent și ușor - cântărește doar 1005 g (în complet cu o baterie de 66 W/h), iar grosimea ramei sale ultrasubțiri nu depășește 14.9 mm. Are ecran cu diagonala de 14 inch și dispune de o configurație de ultimă generație care poate include un procesor Intel Core i7 vPro de generația a 12-a cu nucleu grafic Iris Xe și o pereche de SSD-uri de până la 4TB. Acest laptop nu te va dezamăgi în timpul unei zile încărcate de muncă sau a unei deplasări de serviciu pentru că dispune de o baterie puternică și funcții de economisire a energiei, ce-ți va garanta o durată lungă de viață și încărcare rapidă. Bateria se va încărca de la 0 la 60% în doar 44 de minute.

Performanță solidă

Un laptop puternic, cu capacități impresionante și flexibil în utilizare este ASUS ExpertBook B6 Flip (B6602F, Intel 12 gen). Un model creat pentru utilizatorii ambițioși, care caută performanța combinată cu portabilitatea într-un dispozitiv universal cu ecran tactil. Vine într-o configurație solidă, ce poate include un procesor Intel Core i9 HX, placă grafică de clasă profesională - NVIDIA RTX A2000 și o unitate de stocare de până la 4 TB. De asemenea, mai pot fi adăugați până la 128 GB de memorie - DDR5-4800. Propune un ecran de 16 inch, cu unghi larg de vizualizare, rată înaltă de luminozitate, strat anti-reflexiv și deschidere completă la 360°. Acest dispozitiv versatil, potrivit pentru utilizare în diverse scenarii va ajuta designerii, inginerii, creatorii de conținut, administratorii de afaceri și alți profesioniști să fie mai productivi și eficienți în munca lor zilnică.

Un alt model pe care noi îl recomandăm cu încredere pentru realizarea tuturor sarcinilor de business este ASUS ExpertBook B5 OLED (B5602, Intel 12 gen). Este creat să te ajute să obții succesul în afaceri, are un design clasic elegant, carcasă construită cu maximă precizie din materiale ușoare și autonomie solidă de până la 11.5 ore de muncă, ceea ce-l face perfect pentru deplasări, călătorii, lucru de la distanță. Propune un display OLED impecabil de 16 inch, cu raport de aspect 16:10 și luminozitate ridicată, care-ți va oferi cea mai bună experiență vizuală și imersiunea deplină în procesul de muncă.

Când vorbim de performanțe și capacități, avem procesoare rapizi de până la generația a 12-a cu grafică discretă Intel® Arc™ A350M, reducerea zgomotului bazată pe inteligență artificială și suport RAID cu două SSD-uri. ExpertBook B5 OLED mai propune funcții integrate pentru a-ți proteja confidențialitatea și datele de afaceri, inclusiv un senzor de amprentă integrat și un cip TPM 2.0.

Selecție mare de porturi pentru periferice

ASUS ExpertBook B1 (B1502, Intel 12 gen) - un alt laptop universal și accesibil din această serie, care va contribui semnificativ la creșterea productivității tale în afaceri și nu doar. Este la fel de performant și flexibil în utilizare precum modelele pe care deja le-am menționat, pentru că propune funcții de securitate la nivel de corporații și un set divers de porturi pentru conectarea diferitor tipuri de periferice.

 • 1x USB 2.0 Type-A
 • 1x Kensington nano lock
 • 1x Audio combo jack
 • 1x USB 3.2 Gen 1 Type-A
 • 1 conector la internet RJ45
 • 1x HDMI
 • 1x USB 3.2 Gen 2 Type-C (CBA) / USB 3.2 Gen 1 Type-C (CGA)
 • 1x USB 3.2 Gen 1 Type-C

Vine echipat cu un ecran NanoEdge de 15,6 inch cu unghi larg de vizualizare de 178°, procesor Intel® Core™ i7 de până la a 12-a generație, memorie RAM până la 48 GB și unitate SSD M.2 NVMe PCIe® Gen 4 de până la 2 TB.

ASUS ExpertBook B1 reprezintă soluția inteligentă și practică pentru orice tip de afacere.

Administrare eficientă

 • ASUS Business Manager oferă funcții exclusive pentru a îmbunătăți performanța și securitate PC-ului ASUS. Conceput pentru întreprinderile mici care nu dispun de un management IT corespunzător, acesta simplifică procesele de gestionare și întreținere și permite să-ți dezvolți mai bine afacerea. ASUS Business Manager V3.0 îi va ajuta pe administratori să controleze accesul la date, site-uri web și setări de sistem; să șteargă complet un fișier; să creeze o partiție virtuală criptată pe unitatea locală, unde vei putea salva date importante; și să personalizezi logo-ul de pornire al BIOS-ului.

 • ASUS Control Center este un software complet nou pentru gestionarea IT centralizată. Software-ul este capabil să monitorizeze și să controleze serverele ASUS, stațiile de lucru și produsele comerciale, inclusiv laptopuri, PC-uri, șisteme all-in-one, clienții și semnalizările digitale. ASUS se concentrează pe furnizarea de soluții ușor de utilizat, adecvate, sigure și eficiente din punct de vedere al costurilor pentru toate tipurile de întreprinderi și centre de date din toate industriile. Cu ajutorul ASUS Control Center, organizația ta este pregătită să facă față cerințelor celor mai complexe medii IT actuale.

 • ASUS UEFI BIOS este o interfață comodă pentru administrarea dispozitivelor la îndemână
 • actualizare securizată a BIOS-ului
 • controlul mouse-ului
 • economia consumului de energie
 • interfață ușor de utilizat

Trebuie să mai știi, laptopurile ASUS ExpertBook sunt construite și dezvoltate conform standardului de fiabilitate militar-industrial american MIL-STD-810H și propun un sistem de securitate multi-nivel.

Alte avantaje ale laptopurilor ASUS ExpertBook:

 • Balama ErgoLift - asigură deschidere până la 180°
 • Ecran anti-reflexie
 • Tastatură optimizată
 • NumberPad
 • Scaner de amprentă digitală
 • Criptoprocesor TPM 2.0
 • Slot de blocare Kensington
 • Obturator pentru camera web

Compania ASUS acordă o atenție deosebită pentru ESG (Environmental, Social, Governance). Scopul lor de bază este să devină o campanie care să reducă semnificativ emisiile de carbon și să asigure transformarea către o economie circulară, cu un lanț de aprovizionare responsabil și crearea unor valori comune pentru toți. Modelul ExpertBook B9 din 2022 este primul laptop ASUS cu amprenta de carbon zero. Iar modelul ExpertBook B9 al anului 2023 continuă procesul mai departe. Noua sa carcasă fabricată din aliaj de litiu și magneziu oferă o durabilitate mai mare, iar deșeurile sale de fabricație au fost reduse cu 29%, utilizând în același timp mult mai puțină energie, reducând și mai mult impactul producției asupra mediului.

Fiind lider pe piața laptopurilor de consum și un brand cu dezvoltare rapidă în segmentul B2B, ASUS propune un set extins de avantaje clienților corporativi la procurare:

 1. Posibilitate de a plasa comenzi speciale, cu programe flexibile de garanție
 2. Consultanță profesionistă, cu răspunsuri prompte la toate întrebările clienților
 3. Modele populare disponibile la distribuitori, ce pot fi comandate în configurații speciale
 4. Rețea extinsă de centre de deservire

La ULTRA găsești cel mai mare brand shop și cel mai mare sortiment de laptopuri ASUS din Moldova. Clienții corporativi vor beneficia mereu de garanția celui mai bun preț, deservire calitativă și condiții avantajoase de achitare. Accesează acum magazinul online ultra.md sau vino direct în showroom – Str. Columna, 170 și alege soluția relevantă pentru tine și afacerea ta.

Modelul ASUS ExpertBook B9 (B9400, Intel 12 gen) - un laptop elegant de clasă Premium, ce propune o autonomie impresionantă și o serie de tehnologii avansate, pentru a crește productivitatea și eficiența utilizatorului. Este fabricat dintr-un aliaj de magneziu rezistent și ușor - cântărește doar 1005 g (în complet cu o baterie de 66 W/h), iar grosimea ramei sale ultrasubțiri nu depășește 14.9 mm. Are ecran cu diagonala de 14 inch și dispune de o configurație de ultimă generație care poate include un procesor Intel Core i7 vPro de generația a 12-a cu nucleu grafic Iris Xe și o pereche de SSD-uri de până la 4TB. Acest laptop nu te va dezamăgi în timpul unei zile încărcate de muncă sau a unei deplasări de serviciu pentru că dispune de o baterie puternică și funcții de economisire a energiei, ce-ți va garanta o durată lungă de viață și încărcare rapidă. Bateria se va încărca de la 0 la 60% în doar 44 de minute.

Performanță solidă

Un laptop puternic, cu capacități impresionante și flexibil în utilizare este ASUS ExpertBook B6 Flip (B6602F, Intel 12 gen). Un model creat pentru utilizatorii ambițioși, care caută performanța combinată cu portabilitatea într-un dispozitiv universal cu ecran tactil. Vine într-o configurație solidă, ce poate include un procesor Intel Core i9 HX, placă grafică de clasă profesională - NVIDIA RTX A2000 și o unitate de stocare de până la 4 TB. De asemenea, mai pot fi adăugați până la 128 GB de memorie - DDR5-4800. Propune un ecran de 16 inch, cu unghi larg de vizualizare, rată înaltă de luminozitate, strat anti-reflexiv și deschidere completă la 360°. Acest dispozitiv versatil, potrivit pentru utilizare în diverse scenarii va ajuta designerii, inginerii, creatorii de conținut, administratorii de afaceri și alți profesioniști să fie mai productivi și eficienți în munca lor zilnică.

Un alt model pe care noi îl recomandăm cu încredere pentru realizarea tuturor sarcinilor de business este ASUS ExpertBook B5 OLED (B5602, Intel 12 gen). Este creat să te ajute să obții succesul în afaceri, are un design clasic elegant, carcasă construită cu maximă precizie din materiale ușoare și autonomie solidă de până la 11.5 ore de muncă, ceea ce-l face perfect pentru deplasări, călătorii, lucru de la distanță. Propune un display OLED impecabil de 16 inch, cu raport de aspect 16:10 și luminozitate ridicată, care-ți va oferi cea mai bună experiență vizuală și imersiunea deplină în procesul de muncă.

Când vorbim de performanțe și capacități, avem procesoare rapizi de până la generația a 12-a cu grafică discretă Intel® Arc™ A350M, reducerea zgomotului bazată pe inteligență artificială și suport RAID cu două SSD-uri. ExpertBook B5 OLED mai propune funcții integrate pentru a-ți proteja confidențialitatea și datele de afaceri, inclusiv un senzor de amprentă integrat și un cip TPM 2.0.

Selecție mare de porturi pentru periferice

ASUS ExpertBook B1 (B1502, Intel 12 gen) - un alt laptop universal și accesibil din această serie, care va contribui semnificativ la creșterea productivității tale în afaceri și nu doar. Este la fel de performant și flexibil în utilizare precum modelele pe care deja le-am menționat, pentru că propune funcții de securitate la nivel de corporații și un set divers de porturi pentru conectarea diferitor tipuri de periferice.

 • 1x USB 2.0 Type-A
 • 1x Kensington nano lock
 • 1x Audio combo jack
 • 1x USB 3.2 Gen 1 Type-A
 • 1 conector la internet RJ45
 • 1x HDMI
 • 1x USB 3.2 Gen 2 Type-C (CBA) / USB 3.2 Gen 1 Type-C (CGA)
 • 1x USB 3.2 Gen 1 Type-C

Vine echipat cu un ecran NanoEdge de 15,6 inch cu unghi larg de vizualizare de 178°, procesor Intel® Core™ i7 de până la a 12-a generație, memorie RAM până la 48 GB și unitate SSD M.2 NVMe PCIe® Gen 4 de până la 2 TB.

ASUS ExpertBook B1 reprezintă soluția inteligentă și practică pentru orice tip de afacere.

Administrare eficientă

 • ASUS Business Manager oferă funcții exclusive pentru a îmbunătăți performanța și securitate PC-ului ASUS. Conceput pentru întreprinderile mici care nu dispun de un management IT corespunzător, acesta simplifică procesele de gestionare și întreținere și permite să-ți dezvolți mai bine afacerea. ASUS Business Manager V3.0 îi va ajuta pe administratori să controleze accesul la date, site-uri web și setări de sistem; să șteargă complet un fișier; să creeze o partiție virtuală criptată pe unitatea locală, unde vei putea salva date importante; și să personalizezi logo-ul de pornire al BIOS-ului.

 • ASUS Control Center este un software complet nou pentru gestionarea IT centralizată. Software-ul este capabil să monitorizeze și să controleze serverele ASUS, stațiile de lucru și produsele comerciale, inclusiv laptopuri, PC-uri, șisteme all-in-one, clienții și semnalizările digitale. ASUS se concentrează pe furnizarea de soluții ușor de utilizat, adecvate, sigure și eficiente din punct de vedere al costurilor pentru toate tipurile de întreprinderi și centre de date din toate industriile. Cu ajutorul ASUS Control Center, organizația ta este pregătită să facă față cerințelor celor mai complexe medii IT actuale.

 • ASUS UEFI BIOS este o interfață comodă pentru administrarea dispozitivelor la îndemână
 • actualizare securizată a BIOS-ului
 • controlul mouse-ului
 • economia consumului de energie
 • interfață ușor de utilizat

Trebuie să mai știi, laptopurile ASUS ExpertBook sunt construite și dezvoltate conform standardului de fiabilitate militar-industrial american MIL-STD-810H și propun un sistem de securitate multi-nivel.

Alte avantaje ale laptopurilor ASUS ExpertBook:

 • Balama ErgoLift - asigură deschidere până la 180°
 • Ecran anti-reflexie
 • Tastatură optimizată
 • NumberPad
 • Scaner de amprentă digitală
 • Criptoprocesor TPM 2.0
 • Slot de blocare Kensington
 • Obturator pentru camera web

Compania ASUS acordă o atenție deosebită pentru ESG (Environmental, Social, Governance). Scopul lor de bază este să devină o campanie care să reducă semnificativ emisiile de carbon și să asigure transformarea către o economie circulară, cu un lanț de aprovizionare responsabil și crearea unor valori comune pentru toți. Modelul ExpertBook B9 din 2022 este primul laptop ASUS cu amprenta de carbon zero. Iar modelul ExpertBook B9 al anului 2023 continuă procesul mai departe. Noua sa carcasă fabricată din aliaj de litiu și magneziu oferă o durabilitate mai mare, iar deșeurile sale de fabricație au fost reduse cu 29%, utilizând în același timp mult mai puțină energie, reducând și mai mult impactul producției asupra mediului.

Fiind lider pe piața laptopurilor de consum și un brand cu dezvoltare rapidă în segmentul B2B, ASUS propune un set extins de avantaje clienților corporativi la procurare:

 1. Posibilitate de a plasa comenzi speciale, cu programe flexibile de garanție
 2. Consultanță profesionistă, cu răspunsuri prompte la toate întrebările clienților
 3. Modele populare disponibile la distribuitori, ce pot fi comandate în configurații speciale
 4. Rețea extinsă de centre de deservire

La ULTRA găsești cel mai mare brand shop și cel mai mare sortiment de laptopuri ASUS din Moldova. Clienții corporativi vor beneficia mereu de garanția celui mai bun preț, deservire calitativă și condiții avantajoase de achitare. Accesează acum magazinul online ultra.md sau vino direct în showroom – Str. Columna, 170 și alege soluția relevantă pentru tine și afacerea ta.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий