Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1410

Anvelope pentru orice marcă de autoturisme la Centrul de anvelope MasterLUX ©

14 dec. 2018,, 09:00   Business
2586 0

Astfel de anvelope sînt cel mai des solicitate de către întreprinderile din domeniul businessului mic și mijlociu, care lucrează cu autoturisme și microbuze pentru călători, deoarece exploatarea autoturismelor şi microbuzelor de pasageri este, de obicei, foarte intensă, faţă de anvelope cerințele sînt ridicate, în special, în ce priveşte rezistenţa înaltă la uzură și posibilitatea de exploatare pe un termen cît mai lung.

Totodată, este foarte important acel fapt ca cu astfel de anvelope sînt echipate microbuzele, care realizează transportarea călătorilor, ceea ce înseamnă că viața și sănătatea multor oameni depinde de siguranţa funcţionării anvelopelor și de nivelul de control, pe care îl asigură acestea.

Chiar dacă dimensiunile anvelopelor pentru autoturisme şi microbuzele pentru transportarea pasagerilor coincid adesea, acestea sînt două clase de anvelope complet diferite. Puteți să alegeţi anvelopele necesare pentru autoturisme în magazinul online MasterLUX. Accesați link-ul cu adresa https://master-lux.md/

și utilizați filtrul cu rezultate. Dacă veți avea întrebări, managerii magazinului vă vor oferi o consultație exhaustivă.

Particularitățile anvelopelor pentru autoturisme

În primul rînd, trebuie să vorbim despre faptul că la fabricarea anvelopelor pentru autoturisme se utilizează cauciuc de înaltă rezistență, acest lucru devine posibil datorită respectării proporțiilor corecte de dioxid de siliciu și de funingine din componența acestora, precum și datorită construcției pneului propriu-zis, care are un strat de cord din oțel durabil. Datorită compoziției speciale a cauciucului, nu numai că se scurtează distanța de frînare a microbuzului cu pasageri, ci, în general, se îmbunătăţeşte manevrabilitatea sa, totodată, fiind asigurată reducerea cheltuielilor pentru combustibil. Acest lucru va fi apreciat de întreprinzători la justa valoare.

După cum reiese din denumire, aceste anvelope sînt pentru clasa autovehiculelor de dimensiuni medii, între camioane şi autoturisme. Condițiile specifice de exploatare a anvelopelor pentru autoturisme şi microbuze sînt: indicele de sarcină pe o roată nu trebuie să depășească 1,5 tone, totodată, acestea fiind destinate microbuzelor de pasageri cu o capacitate de pînă la 12 persoane. Rezistența ridicată la sarcini este asigurată de stratul de cord din oţel durabil al anvelopelor. Concomitent, anvelopele pentru autoturisme, datorită dimensiunilor și desenului profilului benzii de rulare al lor, oferă o mai bună controlabilitate decît cele obișnuite pentru camioane, menite, în principal, pentru șofarea în linie dreaptă.

În condiții urbane pentru automobile de expediție, livrare a încărcăturilor mici, service, reparații etc. – acest tip de anvelope sînt indispensabile. În magazinul online MasterLUX vă veţi putea alege anvelope de iarnă, de vară și mixte dintr-un sortiment de cîteva zeci de brand-uri și să le cumpăraţi cu livrare, pe întreg teritoriul Moldovei.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?