COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

ANUNȚUL Kaufland Moldova: Concursuri false pe Facebook cu utilizarea numelui și logo-ului ©

În ultima perioadă, pe rețelele de socializare circulă tot mai multe concursuri false, care folosesc numele și logo-ul Kaufland Moldova în mod ilegal și manipulator. Ținem să menționăm, compania Kaufland nu poartă răspundere pentru acțiunile ilegale sau concursurile false, organizate de anumite persoane, care au ca scop de a sustrage bani sau date cu caracter personal de la utilizatorii rețelei Facebook.

Pentru siguranța Dumneavoastră, vă rugăm să nu dați curs acestor concursuri și să nu oferiți datele personale sau datele bancare, persoanelor necunoscute. Ținem să precizăm că am demarat toate procedurile legal accesibile, necesare pentru a stopa aceste acțiuni cu caracter infracțional și tragerea la răspundere a persoanelor care se fac vinovate.”, este anunțul reprezentanților Kaufland.

Vă reamintim, toate concursurile sau promoțiile organizate de Kaufland sunt disponibile pe www.kaufland.md și pe canalele oficiale de social media:

1. Pagina de Facebook Kaufland Moldova.

2. Pagina de Instagram Kaufand Moldova.

În plus, ai la dispoziție și telefonul clientului 0800 1 0800, apelabil gratuit din orice rețea, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 - 17.00 (cu excepția zilelor de Sărbători legale).

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load