COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3017

Anul acesta fii un Moș Crăciun financiar responsabil! 6 pași pentru gestiunea corectă a banilor în luna cadourilor ©

18 dec. 2019,, 16:05   Business
25986 0

Te-ai săturat să dai ultimii bani pe cadouri? Nu vrei să te pomenești într-un impas financiar? Această ultimă lună din an vine la pachet cu multe cheltuieli și, da, anume acum e momentul să cântărești lucrurile și să iei decizii eficiente.

Compania Credit7, specializată în acordarea împrumuturilor online rapide, îți oferă un ghid cu 5 reguli potrivite pentru a-ți economisi banii. Doar aplică-le și rezultatele nu vor întârzia să apară!

 1. Planifică bugetuleste o regulă atât de simplă, dar care, cu siguranță, te va ajuta să păstrezi intacte rezervele tale financiare. Fă o listă în care treci persoanelor cărora vrei să le oferi cadouri și introdu un buget estimativ pentru fiecare dar în parte. Acest lucru te va scuti de situații neplăcute și de alergatul nebun printre rafturi cu câteva ore înainte de sărbători. În plus, astfel, poți genera noi idei, ținând cont de posibilitățile tale, dar și de dorințele celor dragi. Preferabil este ca acest plan să fie conceput cu aproximativ o lună mai devreme (pssst: nu uita că poți lua cele mai tari cadouri, dacă prinzi valul reducerilor din decembrie).
  Pentru o planificare eficientă poți să apelezi la aplicații digitale precum Mint (simplă, intuitivă), Wally (îți permite să faci notițe, liste sau fotografii) sau Spendee (îți oferă posibilitatea de a crea infografice și scheme pe care, cu ușurință, le poți utiliza la cumpărături).
 2. Cumpără onlineachizițiile online sunt o alegere foarte comodă, mai ales dacă ai luat un împrumut rapid prin depunerea cererii direct pe site și nu vrei să ieși în frigul de afară ca să-ți faci cumpărăturile. Bucură-te de confortul shopping-ului online, direct de pe canapeaua ta. În plus, un credit de consum îți va deschide oportunități multiple să cumperi produse care nu-s disponibile încă pe piața autohtonă.
 3. Alege combinații de cadouri – unele site-uri și magazine îți pun la dispoziție cadouri combinate. De exemplu, vrei să cumperi un telefon (apelând la un credit rapid), iar ca bonus poți achiziționa niște accesorii tare utile, pe care să le faci cadou celor dragi. În zilele noastre un power bank poate deveni cel mai mare motiv de fericire.
 4. Optează pentru producătorii autohtoni – poți alege un cadou inedit, care se va întipări pe mult timp în memoria celor dragi. De ce autohton? Este o oportunitate de a nu achita în plus pentru mărfuri impozitate, iar calitatea brandurilor noastre nu este cu nimic mai prejos, ba chiar dimpotrivă! În plus, poți achita online și poți beneficia de reduceri cu ocazia celor mai diverse sărbători. Iar dacă alegi și un credit online ai totul la un click distanță, inclusiv poți adăuga și o livrare personalizată pentru cei dragi.
 5. Mergi pe varianta de voucher cadou – dacă nu ești sigur de preferințele celor dragi în materie de cadouri, poți alege un voucher cu o sumă nominală. O idee interesantă ar fi să-i răsfeți cu ceva plăcut: o procedură la SPA sau o sesiune sport. Un certificat cadou îi lasă mână liberă să aleagă când vrea și cum vrea să-și savureze darul.
 6. Creează cadouri hand-made - este un exercițiu de creativitate și de inventivitate, dar anume concepând singur propriile cadouri poți alege elementele constitutive de la diferiți producători/retaileri și să economisești acolo unde e cazul. În mod sigur, vei evita o gaură în buget și vei lăsa o amintire plăcută celor dragi. Pentru că cele mai bune cadouri sunt cele făcute din suflet și cu propriile eforturi.

Cum să faci rost de finanțe?

Și pentru că buzunarul tău merită îngrijirea potrivită, Credit 7 îți acordă “bani rapizi”, fără probleme în plus. Iată ce etape trebuie să parcurgi:

 • Alegi suma și perioada, apoi completezi cererea online. E rapid, îți ia cel mult 10 minute.
 • Cererea ta este procesată și vei primi o confirmare prin SMS - durează de regulă până la 7 minute.
 • Examinezi oferta și studiezi cu atenție informația precontractuală și contractul de împrumut.
 • Daca accepți condițiile, semnezi toate actele și primești rapid banii pe card sau în numerar la sucursalele Victoriabank, ori oficiile Poșta Moldovei.

Sunt doar câțiva pași de parcurs, dar care te vor scuti de orice dureri de cap.

În plus, luând un împrumut bănesc de le la Credit 7, ai posibilitatea de a participa în „Tombola de iarnă”, concurs organizat de companie de microfinanțare până pe 7 ianuarie 2020. Ai posibilitatea să câștigi telefoane mobile, smart watch-uri sau premiul mare: o călătorie e două persoane în Egipt cu all-inclusive.

Ce mai aștepți? Contactează Credit7 și ia decizii financiare potrivite în luna cadourilor!

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X