Antreprenorul Nicolae Sîngereanu, profesor de meserie și apicultor de vocație ©

13 iun. 2022,, 15:04   Business
3468 0

Astăzi, suntem încântați să vi-l prezentăm pe clientul FinComBank și noul erou al campaniei „#FinComBusiness - preţuim oameni, încurajăm afaceri!”, Nicolae Sîngereanu, care se ocupă cu apicultura în or. Orhei.

Apicultura a fost dintotdeauna o activitate profitabilă. În multe cazuri, oamenii încep din dorința de a obține produse de calitate pentru familie și apropiați, iar apoi, fac din aceasta o afacere pe termen lung. Nicolae Sîngereanu, la rândul său, a decis să combine meseria de profesor cu albinăritul, iar în reportajul vide ce urmează puteți afla mai multe detalii despre apicultură, despre fermele apicole și care este cheia succesului în antreprenoriat.

Nicolae Sîngereanu este profesor de meseria care predă istoria la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" din or. Orhei, un liceu de suflet unde își făcuse și el studiile. Încă în anul 2009, a început să se ocupă cu apicultura din pură curiozitate, de la un hobby, ca ulterior, îndrăgind lumea albinelor, să înceapă propriul business. Astfel, în 2013, tânărul profesor și-a lansat propria afacere, GT SINGEREANU NICOLAE ALEXANDRU, și acum se ocupe de albinărit altfel, deținând o fermă apicolă.

Este vorba despre creșterea și multiplicarea albinelor, o nișă mai specială în apicultură”, după cum ne povestește antreprenorul. Astfel, în comparație cu ceilalți apicultori care sunt focusați pe producerea mierii, Nicolae Sîngereanu se ocupă cu creșterea și comercializarea familiilor de albini și a reginelor, oferindu-le altor apicultori un material genetic de calitate.

Un motiv de mândrie este că afacerea sa se dezvoltă continuu și a fost acreditată ca stupină de prăsilă. La momentul de față, în Republica Moldova, sunt puțini apicultori certificați în acest domeniu.

Recomand tuturor celor care au o idee de afacere sau au această ambiție, neapărat să aibă curajul să se lanseze. Cu siguranță vor reuși, pentru că cheia succesului este doar ambiția” ne-a povestit Nicolae Sîngereanu.

Iar dacă și voi sunteți pasionați de lumea albinelor și de apicultură și ați decis să inițiați propria afacere, Nicolae Sîngereanu vă poate ajuta cu familiile de albini pe care le găsiți în Orhei!

Vă invităm să urmăriți campania „#FinComBusiness – preţuim oameni, încurajăm afaceri” şi poveștile de succes ale antreprenorilor pe pagina #FinComBusiness!

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?