TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Alba Iulia Residence - casă construită cu un grad înalt de eficiență energetică ©

Alba Iulia Residence - casă construită cu un grad înalt de eficiență energetică

Alegerea unui apartament pentru prima casă este un subiect delicat. În vâltoarea concurenței pe piața imobiliară, pierduți în mulțimea ofertelor, nu dorim să devenim doar victimele marketingului. Oamenii au nevoie de un partener de încredere, de garanție și profesionalism în executare. Există multe companii de construcții în Chișinău, dintre care sunt și câteva alese pe sprânceană, ce oferă mult mai mult decât apartamente în Chișinău.

Compania de construcțiiAstercon a conceput, cu multă grijă, proiectul imobiliar Alba Iulia Residence. Dincolo de poziționarea foarte bună față de punctele generale de interes, școală, grădiniță, parc, acesta mai are o serie de beneficii. Locuitorii se vor bucura de spații comerciale la parter, curte interioară spațioasă cu acces securizat, teren de joacă pentru copii, 2 nivele de parcări subterane. Infrastructura blocului locativ permite practicarea diferitelor tipuri de sport pentru copii și mult spațiu accesibil în aer liber. Apartamentele de vânzare în Chișinău din cadrul Alba Iulia Residence se deosebesc de tot restul apartamentelor noi din Chișinău printr-un nivel avansat de: tehnologie, confort, comuniune cu natura, design unic și un mediu de trai net superior.

Ce înseamnă un nivel înalt de eficiență energetică

Puține companii de construcții în Chișinău se ghidează după standardele ecologice. Totuși, de ce ar trebui să alegi o locuință eficientă din punct de vedere energetic? Răspunsul este simplu, dar convingător. O locuință eficientă din punct de vedere energetic economisește bani prin reducerea consumului de energie și oferă un nivel mai ridicat de confort. Aceasta este mai mult decât o nouă tendință pe piața imobiliară, iar conștientizarea și responsabilitatea socială nu sunt doar niște noțiuni banale. Din fericire, progresele tehnologice recente în domeniul construcției fac ca procesul de construire a clădirii să fie mai eficient și mai prietenos cu mediul înconjurător. Când alegi un apartament de vânzare în Chișinău, asigură-te că vei contribui la crearea unui oraș curat și modern, investind banii într-o locuință trainică și confortabilă.

Blocul locativ Alba Iulia Residence este unul eficient din punct de vedere energetic, în baza următoarelor beneficii:

  1. Cea mai bună capacitate de izolare termică;
  2. Climat interior sănătos;
  3. Izolare fonică superioară;
  4. Cel mai înalt grad de protecție la foc;
  5. Eficientizarea și reducerea costurilor.

Ce înseamnă aceste beneficii și care sunt criteriile ce fac diferența în cazul unui apartament cu un grad înalt de eficiență energetică?

Materialul din care sunt construiți pereții în cadrul unui complex locativ reprezintă factorul cel mai important, care va influența consumul de energie într-un apartament. Din acest motiv, scheletul clădirii Alba Iulia Residence sunt construiți din beton armat, iar pereții exteriori din BCA YTONG. Acest material este unul absolut ecologic, oferă o garanție în ceea ce privește calitatea sistemelor de zidărie termoizolantă, contribuie la siguranța locatarilor și necesită un buget mai mic de întreținere pentru consumul de energie. YTONG este un brand german, care se află pe piața internațională de 80 de ani.

Pe lângă protecția termică, pereții din beton oferă protecție la incendii, în cazul seismelor și protecție fonică. Izolare fonică între apartamente este membrana marca Danos, iar finisarea fațadei cu izolare termică din vată minerală este marca Rackwool. Aceasta împreună cu termoizolatoarele deosebite ale blocurilor YTONG asigură un climat interior constant pe parcursul întregului an și un mediu sănătos pentru copii. De asemenea, asigură un nivel de umiditate optim și temperaturi constante. Apartamentele în Chișinău din cadrul complexului Alba Iulia Residence sunt dotate și cu o ventilație controlată, sisteme de încălzire și răcire cu eficiență ridicată – ceea ce înseamnă facturi pentru întreținere mai mici; protecție ridicată față de zgomotul exterior sau cel venit de la vecini.

Așadar, proiectele de case pentru apartamente ecologice nu sunt doar o tendință de modă în spirit occidental, ci o necesitate într-un secol tot mai grăbit, costisitor și gălăgios. Agenția imobiliarăAstercon a construit special în acest scop clădiri cu regim de înălțime mic, cu specific englezesc, cu un grad înalt de eficiență energetică – deci, economisești bani la facturi, ai izolare fonică, cel mai înalt grad de protecție la foc, protecție la seismeși un mediu sănătos pentru copii.

Un apartament în Chișinău în complexul locativ Alba Iulia Residence este o alegere inteligentă și investiția într-un viitor luminos.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load