COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 417 565   INFECTAȚI 256 387(+63)   TRATAȚI 249 381     DECESE 6180(+2)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1212
Coronavirus stiri: 7149
Preşedintele stiri: 2789

Ajuta-ne sa avem grija de ei! ©

11 mai. 10:03   Business
810 0

Timp de 3 luni, ne propunem ca împreună cu tine să ajutăm 18 familii cu mulți copii frumoși, cuminți și muncitori, ce trăiesc la limita subzistenței să le reamintim că orice lucru micuţ este de fapt un lucru mare, atât de mare cât zâmbetul unui copil.

La începutul lunii aprilie am lansat campania “Donează împreună cu noi”, cu sloganul ”Ajută-ne să avem grijă de ei! Donează un produs, iar noi înmulțim faptele bune!”.

Vrem să îți mulțumim că ai donat, te-ai implicat și ai contribuit la o viață mai bună pentru familiile - beneficiare. Alături de tine am adus zâmbetul pe fața a șase familii cu mulți copii frumoși, activi și muncitori.

În luna mai ne propunem să ajutăm alte șase familii ce au condiții grele de trai și nu reușesc să ofere copiilor decât minimul necesar și acesta destul de greu.

Poveștile familiilor sunt diferite, dar toate pline de tristețe și dorință spre o viață mai bună.

Vezi aici povestile familiilor care sunt in asteptarea ajutorului tau: https://ff.md/blogs/articole/ajuta-ne-sa-avem-grija-de-ei

Tu poţi contribui la crearea unei vieţi mai bune pentru persoanele aflate în dificultate.

Orice ajutor contează! Fiecare donaţie pentru beneficiarii noștri este foarte importantă.

Vă mulțumim! Campania continuă!

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi principala motivație pentru care veți merge la secția de votare pe 11 iulie?