Criza energetică stiri: 1774
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 424

Ai grijă de dinții tăi la timp ©

19 ian. 2018,, 17:15   Business
5517 0

Cu siguranță nu veți nega importanța unei danturi îngrijite, care nu doar dă dovadă de starea bună de sănătate, dar și influențează prima impresie despre proprietarul norocos.

Cu toate acestea, foarte mulți oameni amână vizita la stomatolog (agravând problema) din cauza unei experiențe neplăcute. Dar stomatologie modernă a atins culmi uimitoare, procedura de tratare a dinților fiind lipsită de durere și foarte efectivă.

Dar dacă te frământă întrebarea: „Ce clinică stomatologică să aleg?”, îți propunem ceea, ce am experimentat pe propria dantură. Specialiști în toate domeniile stomatologiei activează în cadrul clinicii Imperial Dent din Chișinău.

Înalta cultură a colectivului și aptitudinile profesionale, au fost desemnate de nenumărate ori cu diverse premii, fapt ce reprezintă un stimul pentru dezvoltarea continuă.

Aici pacienților li se oferă un tratament profesionist complex de tratare și protezare, garantând o grijă deosebită pentru fiecare. La necesitate, asistența stomatologică poate fi acordată de urgență sau în urma unei înscrieri prealabile. Fiecare specialist poartă răspundere personală pentru munca făcută, la fiecare etapă a tratamentului dentar.

Toți specialiștii Imperial Dent sunt medici de prima categorie, fără excepții. Principiile de acordare a serviciilor stomatologice sunt calitatea, siguranța, eficiența și confortul.

Materialele și tehnologiile utilizate, corespund standardelor internaționale, iar metodele de lucru sunt bazate pe realizările medicinii moderne.

Tot mai des auzim despre îngălbinirea dinților, apariția parodontitei, cariilor și altor boli grave la oamenii care își periază dinții cu regularitate strictă. Stomatologia modernă prezintă metoda ce te va ajuta să eviți aceste neplăceri- igiena profesională a dinților. Specialiștii Imperial Dent recomandă să o faci două ori pe an. Vei scăpa de culoarea inestetică a dinților și alte probleme dentare.

La clinica stomatologică Imperial Dent, igiena profesionistă este efectuată prin câteva metode, în dependență de starea dinților. Sunt folosite cele mai noi instrumente și materiale de calitate, de aceea procedura este oferită la cel mai înalt nivel, fără durere și 100% eficient.

Clinica oferă serviciul de albire a dinților, diagnostică, profilaxie, tratamentul cariilor, protezare dentară. Sunt utilizate cele mai noi tehnologii de tratare a parodontitei, ceea ce permite stoparea procesului inflamator. După finalizarea tratamentului, se ameliorează sensibilitatea și sângerarea gingiilor. După o examinare amănunțită, medicul îți va spune despre profilaxia dentară și igiena orală, va da recomandări în alegerea pastei de dinți, periei, aței dentare și a altor mijloace de curățire și îngrijire a dinților.

Nu îți fie frică de cabinetul stomatologic și nu ezita să te adresezi la medic. Abordarea calificată și modernă este principiul activității specialiștilor Imperial Dent.

Politica flexibilă a prețurilor îți permite să alegi tratamentul ce va corespunde capacităților financiare, fără ca să renunți la calitatea înaltă a serviciilor furnizate.

Deci, ai înțeles deja: pentru a nu pierde propriul farmec, este necesar să ai grijă de starea danturii și să nu amâni vizita la stomatolog. Siguranța, lipsa de durere, confortul maxim în timpul tratamentului și abordarea individuală îți sunt garantate de specialiștii clinicii stomatologice Imperial Dent.

Îți rămâne doar să le faci o vizită! Str. Nicolae Zelinski 15/4, sectorul Botanica, or. Chișinău. Pentru a face o programare sună sau completează formularul online.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий