AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 47
Cazul Șor stiri: 407
Criza energetică stiri: 727

Această cremă de mâini e perfectă pentru iarnă! ©

26 ian. 06:55   Business
3778

Iarna pielea mâinilor suferă mult din cauza temperaturilor scăzute. Dacă mai pui pe lângă asta dezinfectantele, aerul uscat din încăperi, ba chiar și săpunul de mâini te poți trezi cu pielea crăpată, descuamată și un aspect ce lasă mult de dorit.

Vă sună cunoscut, nu?

În această iarnă „Viorica” vine cu soluția optimă de sezon: noua Cremă protectoare pentru mâini din seria „Nordica”. Acest cold cream* a fost elaborat de către specialiștii companiei, ținând cont de particularitățile pielii care e supusă la temperaturi scăzute, apa dură și aerul uscat din interior.

Cele două ingrediente cheie, uleiul de măceșe și extractul de propolis, fac minuni când sunt aplicate pe piele. Primul este cunoscut pentru compoziția sa bogată în acizi grași și alți nutrienți esențiali ce activizează mecanismul natural de protecție al pielii. Extractul de propolis previne deshidratarea și roșeața, reduce senzația de piele „întinsă” și oferă o senzație de confort și aspect îngrijit.

Am optat pentru o formulă fără siliconi, ca atunci când o aplici pe pielea mâinilor să nu o simți rămasă acolo, ci aceasta să se absoarbă rapid și să-ți ofere îngrijirea și hidratarea necesară.

Noua cremă Protectoare pentru mâini din seria „Nordica” este un produs indispensabil în această iarnă! Îl vrei alături fie în poșetă, la birou sau noptieră pentru a-ți răsfăța mâinile cu ingrediente naturale, sigure și eficiente!

Încearcă-l chiar azi! Îl găsești în oricare din magazinile Viorica (vezi adresele aici).

www.viorica.md

*Denumire generică dată cremelor care sunt special formulate pentru a servi în timpul rece al anului

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав