X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

A fost lansat primul program de accelerare a afacerilor din industria creativă

27 ian. 2023,, 02:00   Business
1823 0

Centrul Industriilor Creative Artcor a lansat primul program de accelerare a afacerilor dedicat industriilor creative din Republica Moldova, transmite moldpres.md.

Potrivit Centrul Industriilor Creative Artcor, în cadrul programului, creatorii și artiștii locali care dezvoltă un produs creativ unic, cu potențial rapid de creștere, vor primi instruire și mentorat din partea antreprenorilor de succes, susținere în dezvoltarea proiectului și posibilitatea de a-și prezenta ideea pentru a obține un suport financiar în valoare de cinci mii de dolari.

Beneficiari ai programului sînt persoanele ce dețin un studio/o agenție de creație în artă, muzică, film, media sau educație, creatori și artiști cu branduri/produse în faza de creștere (cărți, muzică, artă, fotografie, design, artiști digitali etc.), branduri/companii de creație și antreprenori pregătiți să-și dezvolte produsele cu potențial de scalare (jocuri, animație, filme, galerii de artă, expoziții, fotografie, design etc.)

Persoanele se pot înregistra în program pînă la data de 19 februarie curent. Durata acestuia este de șase luni. Cîștigătorul va fi desemnat în luna iunie curent.

Suportul financiar este oferit de Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) - fond regional de 150 de milioane de dolari, un pionier în Ucraina și R. Moldova, cu o experiență de peste 28 ani de investiții în companii mici și mijlocii. Partenerul programului este Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID Moldova și Suedia.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?