5 motive de a refinanța un Credit la FinComBank ©

Vrei să reduci plata lunară a unui credit existent mult prea costisitor, luat în grabă de la o instituție financiară? Refinanţarea de la FinComBank este o modalitate sigură și rapidă de a primi cele mai convenabile condiții de creditare la0% comision de acordare a creditului la refinanțare.

Refinanțarea îți permite rambursarea oricărui credit existent (credit de consum, credit ipotecar ș.a.) de la o altă bancă sau instituție de creditare nebancară. Prin intermediul refinanțării, se reduce povara de pe bugetul familiei, dacă ai credite cu o rată a dobânzii mult prea mare.

Cum funcționează această facilitate și de ce să-ți refinanțezi creditul?

Motivul 1. Scăderea ratei dobânzii și a sumei finale de plată

Având în vedere scăderea recentă a ratelor, creditele obținute anterior sunt, de obicei, mai scumpe decât cele emise în prezent. Astfel, ai posibilitatea să refinanţezi creditul la o rată mai mică decât ai avut-o. Ca urmare, și plata finală va fi mai mică.

Motivul 2. Scăderea de plată lunară la credite

Solicitând Refinanțarea la FinComBank, obții o diferență simțitoare de costuri creditare lunare, ceea ce îți simplifică viața și îți ușurează povara financiară lunară. De asemenea, poți refinanța mai multe împrumuturi în paralel, din diferite bănci sau organizații de creditare nebancară.

EXEMPLU DE CALUL:

Suma rămasă din credit

Rata Dobânzii

Comisionul lunar de administrare

Termenul rămas de achitare

Supraplata pentru termenul rămas

Rata lunară a creditului

Credit - Banca №1

30 000 lei

3%

0,5%

24 luni

4 846 lei

1 439 lei

Credit - Banca №2

120 000 lei

7%

0,85%

24 luni

36 344 lei

6 392 lei

Credit - Banca №1 + Banca №2

150 000 lei

41 190 lei

7 831 lei

Credit Refinanţat la FinCombank S.A.

150 000 lei

4,5%

0,40%

24 luni

21 524 lei

7 147 lei

Cu refinanțarea de la FinComBank, poți economisi aproape de două ori plățile finale!

Motivul 3. Oportunitatea de a lua credit suplimentar

Refinanţarea unui credit îți permite să soliciți o sumă suplimentară de bani, care poate fi utilizată pentru rambursarea creditelor existente. În același timp, poți efectua o singură plată lunară și vei primi mai multe fonduri pentru utilizare. O altă alternativă este să utilizezi economiile totale obținute din refinanțare, pentru a obține un împrumut suplimentar.

Motivul 4. Este gratuit

Comisionul pentru emiterea unui nou credit de refinanţare în FinComBank S.A. este de 0%. Astfel, nu pierzi nimic, ci doar economisești, când treci la o bancă cu condiții mai profitabile pentru tine.

Motivul 5. Simplificarea procesului de rambursare a împrumutului

Refinanţarea îți permite să transformi mai multe credite în unul, ceea ce simplifică procesul de rambursare. Colaborarea cu o singură bancă și un singur credit este un proces mult mai simplu și convenabil pentru tine!

Adresează-te la cea mai apropiată sucursală FinComBank, unde specialiștii noștri te vor ajuta să obții creditul potrivit planurilor tale financiare.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta:
Tel.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:fincom@fincombank.com
site: www.fincombank.cоm

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load