Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

2 luni de reduceri de la LG ©

10 iun. 2021,, 16:30   Business
4490 0

Numai pînă la 31 iulie — la cumpărarea a 2 unități de tehnică LG, veți primi o reducere de 30% la al doilea produs.

Ce produse participă la promoție?

În ofertă sînt incluse toate produsele LG la prețurile de bază. Mai simplu spus — puteți cumpăra oricare două unități de tehnică*, care nu au o reducere suplimentară.

De exemplu, puteți opta pentru televizorul de top LG OLED55C1RLA. LG OLED C1 este o operă de artă, un cinematograf cu ecran mare, un portal în lumea jocurilor și un loc în primul rînd la cele mai importante evenimente sportive. Tot de ce ați avut nevoie într-un televizor. Designul său incredibil este uimitor. Acesta nu numai că va completa spațiul dvs. din casă, ci și îl va transforma. Astăzi, OLED TV sînt cea mai avansată soluție de pe piață, deoarece sînt capabile să ofere cel mai bun contrast între tehnologiile disponibile de producere a ecranelor. În primul rînd, este rezolvată în totalitate problema cu culoarea neagră. De exemplu, la necesitate, pixelii pot fi deconectați și nu vor emite lumină în principiu. Astfel, se presupune că nivelurile de negru din televizoarele OLED sînt absolute, iar contrastul este infinit.

Mașina de spălat cu abur LG LG F4V5VG0W Steam cu funcție de uscare este modalitatea perfectă de a avea grijă de garderoba dvs. Curăță rufele rapid, ușor și silențios. Secretul constă în faptul că tamburul LG are o gamă largă de opțiuni de rotație care adaptate la maxim la diferite tipuri de țesături și grad de murdărie a rufelor. În memoria mașinii de spălat există o bază de date de 20.000 de combinații posibile de țesături. Analiza acestor date permite alegerea propriului algoritm de spălare pentru fiecare tip de haine. Iar cu ajutorul funcției aburului Steam+, mașina de spălat reduce numărul de alergeni cu 99,9%. Acest lucru este deosebit de important la spălarea hainelor pentru copii.

Frigiderele LG din seria B509 conțin toate tehnologiile eficiente ale LG. Prima și cea mai evidentă este zona optimă de umiditate pentru fructe și legume Fresh Balancer. În cutia specială, fructele și legumele rămîn proaspete și suculente mai mult timp. A doua opțiune importantă și necesară - fresh converter - reprezintă, de asemenea, o cutie separată, în care este menținută o umiditate ridicată și o temperatură scăzută, în raport cu temperatura din întregul frigider. Aici puteți păstra carnea sau peștele răcit, dacă decideți să amînați prepararea lor pentru cîteva zile. Nu toate modelele de frigidere cu două camere au două fresh-zone. De aceea seria B509 este modelul optim pentru păstrarea unui număr mare de produse perisabile.

Verificați toate produsele promoționale pe site-ul nostru și alegeți modelul care vi se potrivește - iar noi vă vom livra comanda oriunde în Moldova în doar cîteva zile.

Cumparați online: maximum.md/(022) 54-54-54

Urmăriți-ne pe rețelele sociale: Facebook / Youtube/ Instagram /OK /TikTok

Nu ratați:romo/section/podarki/">Cadouri / romo/section/podarki/">Noutăți / romo/section/podarki/">Cele mai bune prețuri / romo/section/podarki/">Cele mai vîndute produse /romo/section/podarki/"> Produse exclusive / Recomandări / Oferte

*Reducerea de 30% se oferă la produsul cu preț de bază, cu cel mai mic preț din bonul de plată.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?