Vrem un astfel de viitor pentru noi și urmașii noștri?

Pandemia de coronavirus există cu siguranță, este o amenințare reală, dar este folosită în avantajul lor de mulți politicieni și de elitele de stat care au decis să profite de criza provocată de COVID-19 și să o folosească ca o oportunitate rară, dar reală de a regîndi, reinventa și reseta lumea noastră.

Folosind riscurile reale ale pandemiei COVID-19, elitele mondiale au început o remodelare globală a lumii. Planul războiului global al oligarhilor mondiali este publicat în ancheta Faits&Documents a lui Emmanuel Ratier privind schimbările economice, sociale și financiare globale.

Autorul îi enumeră pe nume pe cei care au stat, așa cum se spune, la izvorul transformării mondiale, care ar trebui să se încheie în cele din urmă cu o limitare bruscă a libertății oamenilor și popoarelor. Acești oameni au stat alături de moștenitorul tronului britanic și președintele forumului de la Davos: Antonio Guterres, actualul secretar General al ONU (fostul președinte al internaționalei Socialiste, fostul Înaltul comisar ONU pentru refugiați); Kristalina Georgieva, director executiv al FMI; "economist climatic" Nicholas Stern; Ajaypal Singh Banga, director general al Mastercard (membru al Consiliului pentru Relații Internaționale și al Consiliului Internațional de afaceri al Forumului Economic Mondial); Bernard Looney, directorul general al BP; Brad Smith, succesorul lui Bill Gates la conducerea Microsoft...".

Ideea acestor oameni constă în faptul că, după supravegherea activă a sănătății cetățenilor, aceștia să fie mai întîi izolați în apartamente și apoi curățați.

Materialul despre adevăratul sens a ceea ce se întîmplă în afara țării noastre a fost oferit de Grupul Analitic "Katehon". Autorii au aruncat o lumină asupra modului în care elita financiară și politică, care se întrunește o dată pe an la Forumul Economic de la Davos, încearcă să profite de criza cauzată de COVID-19.


De exemplu, a fost formulată o explicație foarte clară a motivului pentru care știrile despre COVID-19 au fost scrise chiar de la început cu un mesaj isteric, crescînd panica. Pur și simplu aproape 100 la sută din presa mondială de astăzi se află în mîini private - și aceștia nu sînt oameni de afaceri mijlocii, ci oligarhii ale căror interese nu coincid cu aspirațiile majorității oamenilor.

Investigația lui Emmanuel Ratier în Faits&Documents oferă informații reale și, cu siguranță, brutale despre "înșelăciunea la nivel mondial".

Pe 3 iunie a anului trecut, Klaus Schwab și prințul Charles cu mare patos au anunțat la începutul anului despre Marea Resetare (Great Reset), unde președintele forumului de la Davos, coorganizatorul împreună cu Fundația lui Bill și Melinda Gates a proiectului simulării artificiale a pandemiei "Event 201", a avut ocazia să prezinte COVID-19 ca "o posibilitate rară, dar reală de a regîndi, a reinventa și a reporni lumea noastră".

După cum se menționează, democrații din SUA, Al Gore și John Kerry, de asemenea, au susținut public această ordine de zi, aprobată de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) într-un raport intitulat "Construim mai bine: recuperare stabilă, durabilă după COVID-19" (Building back better: A sustainable, resilient recovery after COVID-19). La proiect participă, de asemenea, ministrul saudit al Finanțelor, Mohammed Al-Jadaan, care deține președinția ”Grupului celor douăzeci” (G20) în acest an.

China este reprezentată de Ma Jun-președinte al Comitetului societății chineze de finanțe și activitate bancară și membru al Comitetului de politică monetară al Băncii Populare a Chinei. Și, în general, planul de "resetare a lumii", intitulat "COVID-19: The Great Reset" a fost publicat la Forumul Economic Mondial de către editura Forum Publishing.

"Acesta a fost semnat inclusiv de Claus Schwab, care este, de asemenea, membru al consiliului Internațional al Centrului lumii Pérez (sionism) și fost membru al Comitetului de conducere al grupului Bilderberg (globalism), și de principalul său asistent, consultantul Thierry Malleret. De asemenea, cunoscut sub numele de Milton Pil, căsătorit cu fosta asistentă a prințului Charles, Thierry Malleret este un consultant financiar (The Monthly Barometer, IJ Partners, Rainbow Insight), specialist pe Rusia, care a lucrat în cabinetul militar al lui Jacques Chirac în Matinion, la banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare cu Jacques Attali - iar apoi în calitate de consilier superior al oligarhului ruso-israelian Mihail Fridman în calitate de economist-șef al Alfa-Bank", se arată în investigație.

În cele din urmă, autorul ajunge și la legătura cu Partidul Democrat din SUA. Se remarcă faptul că, realizat cu o precizie pînă în detaliu de către Comisia Europeană, acest plan este baza programului lui Joe Biden în străinătate.

Great Reset este realizat deja cu atenție și în Canada. În general, nivelul susținerii proiectului din partea statului este direct legat de adoptarea reportajului despre pandemia COVID-19 impusă de cele mai mari mass-media.

Faits & Documents oferă o prezentare exclusivă a acestui program revoluționar extins de distrugere controlată a economiei reale și de creare a "omului nou". Planul diabolic, bazat pe "distrugerea creativă" - conceptul cabalistic al lumii, atribuit în mod fals economistului Joseph Schumpeter.

Sub pretextul COVID-19, prezentat drept "o amenințare publică, universală și existențială", este vorba despre "redefinirea umanității noastre", despre "resetarea individuală" în cadrul unui "nou tratat social".

Ipoteza principală constă în faptul că pandemia poate continua pînă în 2022, iar revenirea completă la "starea normală" nu poate fi examinată pînă nu apare vaccinul. Adevărata problemă este producția a miliarde de doze, iar următorul obstacol este problema politică de vaccinare a unui număr suficient de oameni din întreaga lume, în ciuda mișcării tot mai mari împotriva vaccinării.

Se preconizează că șocurile sociale cauzate de COVID-19 vor dura ani, dacă nu chiar generații.

Se subliniază faptul că pandemia oferă o șansă, reprezentînd o oportunitate rară, dar îngustă de a gîndi, de a reinventa și de a restarta lumea noastră.

Pandemia de coronavirus marchează un punct de cotitură fundamental în traiectoria noastră globală. Lumea, așa cum o cunoșteam în primele luni ale anului 2020, nu mai există, s-a dizolvat în contextul pandemiei. Va exista o eră "înainte de coronavirus" ("înainte de C") și "după coronavirus" ("după C")".

În primele luni ale pandemiei, a existat o explozie de tulburări psihice la mulți oameni, tendința de creștere a acestora va continua și în epoca postpandemică. Unii pur și simplu vor depăși această furtună, dar pentru alții diagnosticul de "depresie" sau "anxietate" s-ar putea transforma într-o fază acută".

Se subliniază faptul că coronavirusul a înrăutățit, dar nu a restartat problemele de sănătate mintală. În epoca postpandemică, acestor probleme ar trebui acum să le acordăm o atenție prioritară pe care o merită și aceasta va fi o restartare importantă.

În general, din punct de vedere al comunicării, Great Reset se bazează în primul rînd pe frică, iar apoi - pe interdicții sanitare și climatice care subordonează populația prin șantajul cu compasiunea conceput pentru a "salva vieți" și pentru a "salva clima". Citirea Great Reset și analiza forțelor din Joc ne permit să facem o paralelă cu anul 1917. Odată cu distrugerea controlată a economiei reale și a clasei de mijloc occidentale, apare "bolșevismul 2.0", unde culoarea verde a fost înlocuită cu cea roșie, "socialul" a devenit "durabil", iar rolul Comisiei Extraordinare a trecut la o combinație de inteligență artificială (AI) și 5G.

Combinația dintre inteligența artificială (AI), Internetul lucrurilor (IoT), senzorii și tehnologiilor de buzunar ne permit să căpătăm o nouă înțelegere a bunăstării personale. Ei vor urmări cine sîntem și ce simțim și vor șterge treptat hotarele dintre sistemele de sănătate publică și sistemele personalizate de menținere a sănătății – o diferență care, în cele din urmă, va fi ștearsă.

Se menționează că pandemia ar putea deschide o eră de supraveghere activă asupra sănătății, care a devenit posibilă datorită smartphone-urilor cu sisteme de locație, aparatelor foto cu recunoaștere facială și altor tehnologii, care permit identificarea surselor de răspîndire a bolii într-un regim, aproape în timp real.

Urmărirea contactelor are un potențial incredibil și ocupă un loc semnificativ în arsenalul COVID-19, fiind în același timp un catalizator pentru supravegherea în masă.

În următoarele luni și ani, va exista un compromis atent cîntărit între beneficiile sănătății publice și pierderea confidențialității, care va fi subiectul a numeroase discuții și dezbateri fierbinți.

Majoritatea oamenilor, temîndu-se de COVID-19, se vor întreba: nu este oare o prostie să nu folosim puterea tehnologiei pentru a ne ajuta atunci cînd suntem victime ale epidemiei și ducem o luptă între viață și moarte? Atunci ei vor fi gata să renunțe la cea mai mare parte a vieții lor private și vor fi de acord ca, în astfel de circumstanțe, puterea de stat să aibă prioritate legitimă asupra drepturilor individuale.

În urma atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, noi măsuri de securitate introduse la nivel mondial, cum ar fi utilizarea camerelor publice, deținerea obligatorie a cărților de identitate electronice și înregistrarea angajaților sau a vizitatorilor, au devenit o normă. În acel moment, aceste măsuri erau considerate extreme, dar astăzi ele sînt aplicate universal și sînt considerate obișnuite.

După cum se menționează, în epoca post pandemică, sănătatea și bunăstarea personală vor deveni mult mai prioritare pentru societate, de aceea geniul supravegherii tehnologice nu va fi pus la îndoială.

În general, în cadrul planului complex care a primit denumirea de "Marea resetare", elita dorește să subjuge întreaga omenire prin aplicarea unor măsuri forțate care limitează drastic libertățile oamenilor și popoarelor.

Acestea sînt planurile lor. Pentru a le pune în aplicare, această comunitate de "super-oameni"(așa se consideră ei înșiși) încearcă să stabilească puterea în cît mai multe state posibil. În acest scop, în aceste țări se creează diferite ONG-uri, care formează coloane a cincea, în frunte cu lideri de opoziție, care, la rîndul lor, sub lozincile luptei împotriva corupției, vor să ajungă la guvernare. Este timpul să înțelegem acest lucru și fiecare dintre noi să ne punem următoarele întrebări:

1. Ne dorim un astfel de viitor pentru noi și urmașii noștri?

2. Poate că ne vom putea descurca și singuri, fără străini și coloanelor lor a cincea, păstrînd în țară obiceiurile și tradițiile, stilul de viață, economia și sistemul de sănătate, fără control total?

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load