X 

Un caz clinic. Dictatura va veni de unde nu ne așteptam?

31 ian. 09:02 (reactualizat 31 ian. 13:00)   Analitică
6552 0

Dacă amendamentele la Regulile medico-sanitare internaționale, propuse de SUA, vor fi adoptate, toate guvernele naționale din țările membre ale OMS se vor afla sub controlul dur al acestei organizații.

Încercarea numărul doi

Anul trecut, în timp ce în atenția majorității oamenilor se aflau alte probleme , cu toții am putut deveni ostaticii unei situații foarte periculoase. Între 22 și 28 mai la Geneva s-a desfășurat sesiunea 75 a Adunării mondiale a sănătății (AMS). Cu numărul doi pe agenda ei era chestiunea privind introducerea amendamentelor la Regulile medico-sanitare internaționale (RMSI). Acestea au fost formulate în interiorul reprezentanței permanente a SUA la ONU și alte organizații internaționale, și transmise conducerii OMS la 18 ianuarie, 2022 cu numărul de ieșire 4-22. Acest punct a provocat printre membrii organizației numeroase discuții, dat fiind că a pus bazele încă neformulatului «Acord pandemic», care oferă acestei organizații internaționale împuterniciri dictatoriale în situațiile excepționale.

Împotrivirea țărilor care participau la Adunare a fost așa de evidentă, că și The Washington Post a fost nevoită să publice un articol, al cărui refren principal era afirmația cum că înainte de sesiunea 75 «OMS a fost atacată de conspirologi ». Publicația scria: «Liderii mondiali în domeniul sănătății, adunați duminică la Geneva pentru a discuta despre pandemie, s-au ciocnit de o altă problemă virală: reacția intuitivă, extrem de negativă, în internet, care acuză pe nedrept Organizația Mondială a Sănătății de complot pentru a prelua puterea guvernelor naționale ».

Dar faptul că amendamentele nu au fost adoptate nu i-a oprit pe cei care încearcă să le promoveze, și în anul curent s-a revenit la această chestiune. În prima jumătate a lunii ianuarie la Geneva s-a desfășurat calm și pe neobservate cea de-a șasea consfătuire a comitetului pentru revizuirea regulilor medico-sanitare ale OMS.


Regulile medico-sanitare-s obligatorii pentru 194 de țări-membre OMS – propriu zis, pentru întreaga lume. În a. 2020 noi am putut aprecia pe deplin puterea globală a biroului de la Geneva. Măști, lockdowne, distanța socială, algoritmii tratării coronavirusului – toate ne-au fost dictate de OMS.

La consfătuirile începute pe 12 ianuarie au fost discutate amendamentele la aceste Reguli medico-sanitare internaționale (RMSI). Adoptarea lor finală urmează să fie făcută în luna mai. Acum un an încercarea de a le aproba a eșuat, dar dacă în acest an ele vor fi totuși adoptate , vor deveni obligatorii pentru întreaga lume. Nu se preconizează careva discuții sau ratificări la nivelul guvernelor naționale. Nici opinia poporului pe marginea acestor chestiuni nu interesează pe nimeni.

E de menționat că o parte semnificativă a acestor amendamente a fost propusă de reprezentanța Statelor Unite ale Americii. Și nu e de mirare - un timp îndelungat Washingtonul a fost cel mai mare sponsor al OMS. Principalul sponsor privat al acestei organizații este binecunoscutul cetățean SUA Bill Gates, el injectează acolo sume nenumărate de dolari.

În mod obligatoriu

Așa dar, cum se propune modificarea Regulilor ? Să intrăm pe site-ul oficial al OMS. Primul lucru vizibil este că noțiunea «urgență de sănătate publică » este extrem de vagă. Ea poate fi aplicată în cazul și na unui focar de infecție, și al unei calamități naturale, și al unui colaps de infrastructură, și al conflioctelor militare, și al turbulențelor sociale.

Al doilea – este prescris strict sistemul de raport și control al guvernelor naționale. Statul unde s-a produs nenorocirea trebuie să informeze imediat OMS despre fiecare situație de urgență. În special se stipulează că informarea trebuie să se refere nu doar la caracterul general al bolii, dar și la «continuitățile genetice ale virusului ». Amendamentul privind continuitățile genetice a fost introdus anume de americani.

Asta în timp ce OMS poate obține informații despre situațiile de urgență nu numai de la ministerele sănătății , dar și din alte surse. Organizația nu este obligată să dezvăluie aceste surse guvernului din țara respectivă.

Urmează ceva uluitor. În decurs de 24 de ore după semnalizare, Regulile obligă țara în care s-a produs urgența să înceapă colaborarea cu OMS, adică de facto să transmită sistemul de sănătate în gestiune externă.

Iar dacă în decurs de 48 de ore țara nu va accepta aceasta, OMS va dezvălui tuturor țărilor-membre ale organizației întreaga informație primită din țara dată. Adică, va publica informații din cea mai sensibilă, am putea spune intimă, sferă a oricărui stat – despre sănătatea cetățenilor lui, despre virușii și infecțiile locale, plus « continuitățile genetice », experimentate cu plăcere de partenerii americani în laboratoarele lor.

Se vede clar – în textul amendamentelor chiar este evidențiat cu caractere aldine – că partenerii americani înăspresc regimul de control al OMS asupra ministerelor de profil și al guvernelor naționale. Peste tot unde anterior era scris: «OMS poate face cutare și cutare », ei scriu: « OMS face cutare și cutare ». Adică e un imperativ categoric.

Comitetul pentru stare de urgență, creat de directorul general al OMS, va deveni un CE medical global. El va decide cu privire la întreruperea lanțurilor logistice și de transport, interzicerea călătoriilor, metodele de tratament și profilactice, - și toate acestea la scară globală.

Dar aceste amendamente propuse vor transmite OMS o suveranitate suplimentară, control și împuterniciri juridice.

Amendamentele vor oferi Directorului general OMS dreptul să declare unilateral stare de urgență în sănătate publică, de importanță internațională (PHEIC), chiar și în pofida obiecțiilor țării în care a apărut un focar de boală. Conform modificărilor, introduse de SUA în reguli, și publicate cu o zi înainte de inaugurarea lui Donald Trump (19 ianuarie, 2017), acum în SUA noțiunea «urgență în sănătatea publică» include declararea stării de «urgență în sănătatea publică» de către OMS. Declararea unilaterală de către OMS a stării de «urgență în sănătatea publică» va permite secretarului Ministerului sănătății și serviciilor sociale să declare stare de urgență în sănătatea publică.

Amendamentele propuse de SUA vor mai oferi Directorului general OMS dreptul juridic de a emite unilateral «avertizarea interimară de sănătate publică (IPHA)».

În plus, amendamentele oferă «directorilor regionali» în cadrul OMS împuterniciri legitime de a declara o urgență de sănătate publică de interes regional (PHERC).

La moment, în RMSI este vorba despre posibilitatea ca OMS să obțină informații, să propună asistență, să recomande insistent, dacă există o amenințare reală. Noile amendamente americane presupun extinderea radicală a puterii OMS asupra statelor-membre, și anume:

— se propune crearea mecanismului de supraveghere globală asupra executării RMSI de către state cu raportări regulate și trimiterea diverselor cerințe /recomandări în adresa statelor. Acum un mecanism asemănător – comitetele de monitorizare și «rapoartele universale periodice» — există la ONU în domeniul drepturilor omului. SUA, aliații lor și lobby-iștii globali îl folosesc în permanență pentru a pune presiuni pe anumite state (spre exemplu, în vederea aprobării avorturilor și a perversiunilor sexuale). Acum unul similar se creează în domeniul sănătății în cadrul OMS ;

— alături de noțiunea de «urgență globală de sănătate» (care a fost declarată în cazul ”pandemiei” de coronavirus ) se introduce noțiunea de avertizare interimară de sănătate publică, ceea ce va extinde și mai mult puterea și libertatea de acțiune a OMS;

— OMS obține dreptul de a acționa unilateral în cadrul RMSI, fără a consulta statul respectiv ;
— OMS va propune unilateral statului «asistență» în lupta cu boala, în spiritul «ofertei care nu poate fi respinsă ». Statul va fi obligat să reacționeze la această propunere în timp scurt (nu mai mult de două zile). Dacă refuză «asistența», statul va trebui să se îndreptățească și să-și explice public comportamentul;
— statele vor fi obligate să asigure reprezentanților OMS accesul la obiectele de pe teritoriul său, pentru a evalua situația la fața locului în cazul riscului de îmbolnăvire.

Dacă țara le va refuza reprezentanților OMS acest acces, la fel va trebui să ofere explicații ;
— la luarea deciziilor în raport cu fiecare stat vor putea participa mai activ alte state «afectate» (citește «interesate»). De exemplu, SUA , care-s «afectate» de orice pe planetă.

Cu alte cuvinte, se creează posibilități serioase pentru presiuni politice asupra statelor și a sistemelor de sănătate ale acestora, cu titlul de luptă cu bolile periculoase. Presiuni în vederea luării ulterioare a deciziilor convenabile și dorite de globaliști, evident.

Cum vă pare acest scenariu?

După adoptarea amendamentelor , devine foarte posibil următorul scenariu. Într-un stat care nu este pe placul SUA («coincidență curată»!), apare un focar «neașteptat» de ceva necunoscut, care arată ca ceva periculos. Într-un moment – absolut «întîmplător» — foarte comod și avantajos americanilor. Tehnologiile biologice actuale oferă multe posibilități pentru asemenea «întîmplări» , la fel și sutele de laboratoare din diferite țări, inclusiv în spațiul post-sovietic. Și OMS, desigur, imediat începe să acționeze – cu participarea activă a statului «afectat» de pericolul potențial, SUA.

Comitetul special al OMS imediat va recomanda statului niște măsuri dezastruoase pentru economie, periculoase pentru el din punct de vedere politic și militar. Toate - cu titlul de «necesitate» în combaterea molimei. Statul este nevoit ori să se conformeze, ori să se îndreptățească umilitor de fiecare dată, dacă refuză să îndeplinească recomandările. După mai multe îndreptățiri de acest fel el este declarat amenințate pentru securitatea mondială, un «ticălos», care nu vrea să apere lumea de un pericol îngrozitor. I se aplică sancțiuni, sau chiar o invazie directă – în exclusivitate cu scopul «benefic» de a-l impune să «asculte sfaturile medicilor» și să «apere lumea de molimă».

Nu e greu să înțelegem cine va deveni beneficiarul acestei arme geopolitice puternice – e destul să privim la lista sponsorilor OMS. Este vorba despre SUA, statele – sateliți ai lor și fondurile private ale «filantropilor»- amatori ai vaccinării totale a omenirii.

Art.11 al planului prealabil al Ghidului pandemic vorbește despre aceea, că dreptul internațional și național, stabilit după cel de-al doilea Război Mondial, va fi schimbat radical. La baza acestui drept, se știe, stau suveranitatea și integritatea statului, și drepturile omului. Anularea lor înseamnă inclusiv vaccinări forțate, îndepărtarea copiilor de părinții care au propria viziune asupra «profilaxiei bolilor», și refuzarea asistenței medicale pentru potențialii «purtători de infecție», care nu au mers la următorul «test-expres», și alte grozăvii. Adică, o grămăjoară de beneficiari ai «marii anulări» va putea fără frică și responsabilitate să facă orice în raport cu țările și popoarele.

Viitorul Acord pandemic amenință anularea totală a Codului de la Nurnberg, care interzice imixtiunea medicală fără acordul informat și benevol al persoanei. Nu în zadar Ghebreyesus, șeful OMS, a declarat la sesiunea extraordinară AMS din Geneva, că «mecanismele benevole nu au avut succes în lupta cu pandemia », și globaliștii demult visează să transforme lumea în așa fel, ca voința și libertatea fiecărui cetățean să nu coste nimic și oamenii să poată fu supuși oricăror experimente.

Noua pandemie nu este o problemă medicală

Noua redacție a RMSI va fi coordonată cu Acordul de prevenire a pandemiilor, care urmează să fie adoptat în a. 2024. Evident, și ideea «de prevenire a pandemiilor» are origini pur americane. Partenerii o pompează neobosit la cel mai înalt nivel.

«Următoarele pandemii vor fi mult mai rele », — prevenea memorandumul oficial al casei Albe încă în a. 2021. «Poate că noi avem luni numărate înainte de a începe următoarea pandemie, - susține în unison medicul american Craig Spencer. – Ne aflăm la un pas genetic de un nou virus al gripei, care ne va asigura o pandemie catastrofală, cum nu am mai avut ».

Desigur, este doar o coincidență , dar cu puțin înainte de apariția articolului lui Spencer Universitatea din Boston a anunțat că cercetătorii neobosiți din Laboratorul Național al bolilor infecțioase au putut redacta coronavirusul în așa fel, că el a obținut o letalitate fără precedent — 80 %. Cercetarea a fost finanțată de guvernul american. Neașteptat, nu-i așa ?

Să privim din nou datele. OMS preconizează să unească noua redacție a RMSI cu Acordul de prevenire a pandemiilor în a. 2024 . Ce vom avea noi în a. 2024? Corect, alegerile președintelui SUA. Cei din Partidul democrat înțeleg că pe cale cinstită nu-și vor putea băga candidatul în Casa Albă. Dar dacă trimitem electoratul pe la case și îl speriem cu o nouă pandemie, chiar și John Biden mai are o șansă.

În politica externă tema pandemiei este un instrument de presiune asupra țării care nu e pe placul Washingtonului. Anume acuzarea că Lucașenco nu luptă cu coronavirusul a fost prologul Maidanului belarus eșuat.

Sau să luăm China. La început americanii, care au și creat coronavirusul, au aruncat pe ea vina. . Au stigmatizat Beijingul în mass-media, au cerut reparații. China i-a făcut de rușine pe critici și în timp ce în SUA mureau sute de mii de oameni, a obținut morbiditatea zero. Atunci au început să o critice pentru lockdown-uri. Le-a anulat pe acestea – au început grozăvii despre cum acolo toți se îmbolnăvesc și mor. De fapt nu este așa, dar pe cine mai interesează —trăim în epoca post-adevărului.

Orice pandemie — reală sau fictivă — imediat devine un motiv ca Washingtonul să-și atace adversarul. Acum el va fi ajutat activ de OMS.

Este curios că după ce a început OSM, Rusia a fost exclusă practic din toate organizațiile internaționale posibile, nu și din OMS. Înseamnă că au ei nevoie de ceva. Dar mulți jurnaliști, personalități publice și chiar medici ruși propun țării să părăsească ea însăși OMS, căci nu există beneficii practice. «La ce ne trebuie inovațiile antiștiințifice de stînga ale OMS, condusă de un doctor în filozofie cu un background dubios? Asta cei din Geneva au putut include dragostea în lista tulburărilor psihice, numi homosexualitatea normă și anula împărțirea în bărbați și femei - nu e o glumă, acolo ei obligă oficial medicii să recunoască diversitatea de gen… Noi chiar avem nevoie de aceasta?», - întreabă un articol din presa rusă.

Cel mai anormal este că deciziile foarte importante pentru întreaga omenire se iau în taină, fără o dezbatere publică. Niște cetățeni necunoscuți din Geneva, cu participarea oligarhilor americani scandaloși și a reprezentanților Big Pharma, decid totul pentru opt miliarde de oameni. După care experți numiți tot de ei sonorizează aceste decizii. Fără discuții poubvlice, fără polemica specialiștilor. Și în general, în sursele deschise aproape că lipsesc informații despre toate acestea. O organizație internațională cum este OMS ar trebui să-și înregistreze fiecare pas, dar nu – nu veți găsi pe site-ul ei careva informații despre aceea cum au decurs ședințele privind amendamentele Regulilor internaționale medico-sanitare.

Ne-am dori, desigur, mai multă transparență în această chestiune. Care este una de viață și de moarte, fără exagerare.

Iar despre pandemia de acum doi ani, chiar și din actele interne ale demnitarilor americani, publicate de Elon Musk pe Twitter, reiese că virusul a fost construit.

Însă în primăvara anului curent ar putea fi declarată o pandemie și mai gravă. Oamenii care simt că pot pierde puterea asupra lumii pot încerca să se revanșeze. Cu covidul nu s-a reușit așa cum au vrut, variola maimuțelor nu a trecut, înseamnă că ar putea construi încă ceva.

Poate, va fi aplicarea armei biologice. Oamenii capabili să explodeze gazoductul aliaților, pot face orice. Ei vor încerca să se menține sus cu orice preț. Vor aplica chiar și ceea ce încă nu este aprobat, finisat.

Și, în opinia unui șir de comentatori, această problemă nu va fi una medicală, ci politico-economică. Oamenii care au deținut puterea asupra lumii și au dresat populația cu ajutorul dolarului, au creat societatea consumatorilor . Așa lumea a trăit mai multe decenii relativ sătule. Acum mecanismul s-a defectat. Cu populația trebuie de făcut ceva. Și aici este binevenit Zuckenberg cu Metaversul lui, vaccinurile, oamenii pot fi băgați în lockdowne, în apartamente, mai puțin să se miște, mai mult să șadă prin apartamentele lor. Dacă se reduce nivelul de trai, are loc eroziunea clasei de mijloc, dispar lucrurile obișnuite (mașina, apartamentul, casa)… Acum totul poate fi luat în credit, dar dacă băncile falimentează, creditele nu mai pot fi luate. Și pentru ca oamenii înfometați să nu iasă la rebeliuni, ei trebuie dresați. Trebuie să le spui că nu există familie – trebuie să fii gay sau un alt gen neînțeles, că proprietatea nu mai este necesară, nici religia, nici tradițiile. Trebuie să stai într-o odăiță închiriată, într-o realitate virtuală și să te «tratezi» de viruși, adică să-ți injectezi tot felul de substanțe produse de companii concrete.

De aceea iar și iar apare întrebarea: «Noi chiar avem nevoie de aceasta?»

Cristina Agatu

18
0
0
6
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий