X 

Planurile Guvernului Mondial, care pot fi zădărnicite (conform materialelor RU-net)

15 mar. 09:31 (reactualizat 15 mar. 18:03)   Analitică
4456 0

Lumea este formată din forțele cele mai diverse, formată în luptă, concurență, colaborare, de forțe care controlează substanța, energia, informația. Adică, substanța este populația, energia – banii, informație este informație. Cea mai organizată forță, care dispune de toate acestea, o formează ultra-globaliștii, urmați de globaliștii simpli – figura clasică – Trump, apoi birocrația de stat, etc.

Așa că dacă vorbim de suveranitate în lumea contemporană, trebuie să înțelegem că în ea nu există o țară, care să fie total suverană. Nici SUA nu au suveranitate, pentru că există structuri care fixează situația acestui stat și felul cum l-au SUA răsturnat pe Trump - cu un clic - arată odată în plus cum pot proceda cu orice țară, chiar și cu Statele Unite ale Americii.

Să luăm, ca exemplu, China și Federația Rusă. Două țări mari, care au arma nucleară, dar specificul situației în care se află grupurile guvernante în aceste țări consta în aceea că cca 20 de ani ele au prelungit existența capitalismului mondial, căci asigurau nucleul sistemului ori cu brațe de muncă ieftine, ori cu energie și materii prime ieftine. Și toți erau mulțumiți, dar a venit criza din a.2008. Și după ea cei de sus au înțeles că au nevoie de un control direct șu asupra resurselor , și asupra forței de muncă. Control direct! De aici - toate discuțiile descrise în cartea lui Klaus Schwab, fondatorul Forumului economic din Davos, și a celorlalți care scriu că e timpul să se pună capăt statelor suverane, să fie șterse, etc. Dar ”lebăda neagră” numită Trump a stricat temporar harta ultra-globaliștilor. El a stopat acest proces. Și s-a preocupat de SUA înainte de toate.

Și obiectivul elitei mondiale din a. 2008 - 2012 privind stabilirea controlului direct asupra zonelor enorme a forței de muncă ieftine și a materiilor prime ieftine a dus la schimbări serioase în poziția conducerii chineze și a celei rusești. Acum s-a aprins conflictul care ar fi apărut mai devreme, dacă în America la putere ar vi ajuns doamna Clinton. Acest conflict nou este dimineața înnegurată a epocii noi și, deși China și Federația Rusă au început să acționeze ca subiecți, ultra-globaliștii mai dețin cea mai mare parte a atuurilor, căci este vorba despre oameni care de cel puțin 400 de ani controlează lumea, s-au antrenat deja, vorba «Операция-Ы» «pe pisici», adică pe cei slăbuți s-au antrenat, și principalul – ei dispun de o planificare de lungă durată, spre deosebire de Federația Rusă, a cărei nomenclatură sovietică de la mijlocul anilor 60, în URSS încă, a decis să nu se grăbească spre mijlocul sec. 22, sau în limbajul ideologiei oficiale, să nu construiască comunismul, da să se integreze în sistemul capitalist , adică într-un plan străin.

Federația Rusă a continuat. Dar dacă te integrezi într-un plan străin, realizezi interese străine, și acum, mai ales după ce URSS și-a încetat existența, elitele occidentale, fie ele globaliste sau ultra-globaliste, nu-și ascund planurile și vorbesc deschis despre toate. Uimitoare sinceritatea cu care a scris despre planurile ultra-globaliștilor Klaus Schwab în cartea «Covid -19», care este mult mai periculoasă ca «Mein Kampf» a lui Hitler. Toate acestea trebuiesc citite cu atenție, și trase concluzii.


În ultimul timp auzim următorul punct de vedere: «La ce bun să știm toate acestea, ce mai scriu alde Schwab și alții? Noi nu avem nevoie să cunoaștem asta, trebuie să trăim de parcă ei nu ar exista ». Uimitor! Există termenul grecesc «idiot». Este persoana care există așa de parcă lumea nu există. Bine, să închidem ochii și să spunem: «acești oameni nu există și noi nu vrem să știm ce scriu ei acolo ». Este o variantă. Și mai există una, care ne amintește de fraza lui Gandalf din «Stăpânul inelelor», el spune: «Înțelegerea inamicului înseamnă să fii pătruns de viclenia lui ». Este extrem de benefic să știi ce scriu acești oameni și ce planuri au. Mai ales că ei nu se ascund, scriu de pe poziții de forță.

De aceea are rost să cunoaștem niște documente.

Primul document – scopurile pentru a. 2030, formulate de ultra-globaliști în a. 2018.

 1. Anularea proprietății private și personale.
 2. Venit universal de bază, garantat celor care împărtășesc noua normalitate.
 3. Anularea banilor în numerar. Asta în timp ce moneda digitală n este ban, ci - trebuie să înțelegem, - este un mijloc al controlului social.
 4. Un sistem de rating al hidrocarburilor pentru stat și corporații.
 5. Un control social dur mascat în combaterea criminalității și a terorismului (drone, camere, sistem de recunoaștere facială).
 6. Raționarea alimentelor, a energiei și a mijloacelor naturale consumate.
 7. Brevete pentru fondul de semințe și restricționarea posibilității de a consuma alimentele de producție proprie. Adică, dacă nu vrei produse modificate genetic și ai decis să le crești personal – nu se poate, este o infracțiune.
 8. Lichidarea aproape totală a creșterii vitelor, trecerea maselor largi ale populației ori la hrană proteică artificială, ori la cea vegetariană. Spre exemplu, în Internet au apărut știri despre aceea că în orașul Harlem din Olanda din a. 2023 este interzisă publicitatea produselor din carne în locurile publice, îi felicităm cu această ocazie. Oamenii normali zic : «Prea bine, să nu consume carne, ne va reveni nouă mai multă ».
 9. Controlul asupra natalității, depopularea.
 10. Vaccinarea obligatorie. Forțată, pentru cei «inconștienți».
 11. Interzicerea formelor alternative de tratament în medicină. Adică, dacă omul nu are încredere în medicina oficială, și se tratează, de exemplu, cu plante. I se spune: «Nu, cu plante nu se poate ».
 12. Și ultimul lucru - anularea diferențelor de gen. Adică, este o lovitură asupra omului ca specie biologică. În esență, este vorba nu doar despre demontarea sistemului capitalist… Klaus Schwab care își scrie cărțuliile este doar un cap vorbitor , dar cei care stau în spatele său reprezintă un pericol ,ei mare ca Hitler. De ce? Aceștia nu doar produc o nouă ordine mondială, dar și un sistem social în care funcționarea normală presupune schimbarea naturii biologice a omului.

Engels și-a întitulat lucrarea consacrată performanțelor civilizației contemporane «Originea familiei, a proprietății private și a statului ».Ei bine, această gașcă încearcă să anuleze toate performanțele civilizaționale, enumerate de Engels în titlul cărții sale. Ei vor să întoarcă istoria înapoi. Adică, toată istoria de la revoluția neolitică încoace, care există 10-12 milenii, ei încearcă să o returneze.

Există documentul adoptat în a. 2018 la Conferința din Santa Fe, unde 25 % dintre participanți,- care nu erau botaniști, ci oameni serioși: cercetași, analiști de clasă superioară, politicieni, - au susținut dezirabilitatea trecerii antropologice ca formă de trecere spre viitor. Trecerea antropologică este societatea în care cei de sus și cei de jos, în raport de 10:90, se confruntă ca două specii biologice. Este principial: două specii biologice diferite. Exterior diferit, mod de trai diferit, exact ca sistemul de castă în India sau Pakistan, persoana din castele superioare este identificată fără greș - culoarea pielii, înălțimea… Spre exemplu, dacă vii în ar. Lahor, pe peron îi vezi imediat pe sikhii sănătoși, înalți, care consumă carne și votcă – oameni din castele superioare; și pe cei scunzi, care cară valize – cei din castele inferioare…

Ne dorim noi asta? Vom putea noi, moldovenii, să ne opunem acestui plan? Unde și cu cine trebuie să fim noi? Să fie așa de rău totul în Europa? Există oare acolo forțe capabile să se opună dezumanizării omului? Vom avea oare noi, reprezentanții unei culturi și a unor tradiții vechi, un cuvânt de spus în UE, dacă prin efortul politicienilor ”proeuropeni” din Moldova am fost puși din start într-o poziție subordonată? Da poate ar fi bine să mai stăm pe loc și să nu ne grăbim nicăieri? Există numeroase întrebări, pe care trebuie să și le pună cei care decid soarta poporului - politicienii moldoveni care votează pentru anumite decizii. Mulți dintre ei nici nu înțeleg pentru ce votează – așa șe-au spus șefii. Oare nu e timpul să se gândească? Oare nu e timpul ca politicienii moldoveni să se gândească la țară, popor, rude, copii, la urma urmei? Căci trăim vremi neobișnuite: epoca în care fiecare popor și fiecare națiune trebuie să aleagă de partea cui este – a civilizației Potopului, sau a civilizației Arcei.

53
0
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий