AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 49
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Pedofilii sînt transformați într-o minoritate sexuală asuprită

14 ian. 10:00 (reactualizat 14 ian. 18:01)   Analitică
4690

Aceștia ar trebui să fie numite "persoane care sînt atrase de minori" (în engleză — MAP) și ar trebui să nu-i mai asuprim (în cazului în care, desigur, aceste persoane nu comit acte de violență).

Aceasta este poziția fostului profesor de Sociologie și Criminologie, californianul Alin Walker, autorul cărții "The Long Dark Shadow". Carte care a fost publicată la o editură academică americană de renume și a trecut procedura adecvată de evaluare pentru competența științifică. Ideea generală este că cuvîntul "pedofil" este ofensator, traumatizează o persoană. Una este dacă o astfel de persoană acționează și cu totul altceva — dacă nu există acțiuni, dar există doar o înclinație naturală în forma sa pură și neclintită.

Acum vor apărea surprizele. Unii cititori s-ar putea înfuria necontrolat și s-ar putea deconecta de la fapte, gînduri și alte lucruri cu cuvintele "să fie împușcați pe loc”. Dar pentru o astfel de reacție există motive mai mult decît serioase. Dar istoria cu pedofilii este mult mai complicată și, de fapt, chiar mai rea decît poate părea omului care nu cunoaște îndeaproape ceea ce se întîmplă în lume, cine și cum în această lume procesează masiv creierul.

Să ne amintim cum acest subiect a apărut pe neașteptate la începutul anilor 2000. Și încă de pe atunci ne puteam gîndi: în jur sînt numai pedofili, dar de unde a venit această invazie pe pămîntul nostru? Doar aceștia sînt copii! Să fie castrați chimic acești nemernici și apoi să fie închiși pe viață!

Dar ne putem aminti că, de fapt, este vorba despre o abatere foarte rară. Mai rară decît, de exemplu, homosexualitatea. Și că pedofilii, din motive pur biologice, ar fi trebuit să fie același număr: la fel ca canibalii (ei au fost și sunt) sau criminalii în serie. Dar ce să mai ghicim, dacă marea noastră cinematografie și alte arte au simțit că este vorba despre un subiect fierbinte și au început să ștampileze pedofilii (precum și ucigașii în serie) în cantități inumane. Procesul a fost lansat.


De asemenea, putem vedea că, dintr-un anumit motiv, această isterie bine organizată a fost și este exclusiv despre pedofili-bărbați, deși, ca și în cazul homosexualității, acest lucru este specific ambelor sexe. Sau să observăm cum campania a luat o întorsătură neașteptată: brusc a început o expunere în masă a preoților-pedofili. Unei persoane simple i s-ar putea părea că, în general, toți clericii sînt interesați exclusiv de copii (ceea ce, din nou, este imposibil din punct de vedere biologic).

Dar ce a fost asta? Acestea sînt niște exerciții de încălzire a acelor oameni care și-au stabilit scopul de a distruge societățile moderne, transformînd viața omului în iad. De a distruge totul: familie, religie, tradiții…

Ideea acestei campanii a fost că toți bărbații, în general, sînt violatori, inclusiv violatori de minori. Nu există statistici corespunzătoare - vom crea sau vom juca doar pe emoții. A urmat continuarea sub formă de acțiuni ale teroristelor din #MeToo, va urma și altceva.

Chiar și în primele etape ale lansării tuturor acestor campanii de ură, s-a observat dezvoltarea unei tehnologii simple—peste tot una și aceeași. Este necesar de ales de la început o idee corectă și ușor de înțeles, care provoacă o reacție nebună, care dezactivează creierul la un anumit grup de oameni — "copiii" sau "mediul natural al planetei noastre moare" sau orice altceva. Apoi de exagerat dramatic amploarea fenomenului. De înrăutățit atmosfera în așa măsură, încît discuția calmă cu fapte să devină imposibilă din punct de vedere moral, adică neutralizarea în avans și apoi hărțuirea oponenților. Pe această tehnologie se bazează întreaga ortodoxie actuală democratică renăscută, cunoscută sub denumirea de ideologia woke. Principalul este să semeni frică și ură, iar apoi totul va merge de la sine.

Și merge — pînă la punctul în care profesia extrem de respectată de profesor a devenit aproape un pluton de execuție. Căci copiii sînt de tot felul, adesea răi și vicleni, și știu bine cum să provoace un profesor plictisit, să-l expună mîniei altora - care nu știu să înțeleagă - răzbunătorii populari furioși. Dar mai există și probleme inutile cu adopția (ce vrei să iei un minor în casă?), teroarea asistenților sociali și alte fenomene internaționale care distrug familiile și multe altele.

Dar timpul trece și apar noi fenomene, inclusiv fostul (acum, apropo, asuprit și demis) profesor Allyn Walker. Acesta nu este un oarecare francez Gabriel Matzneff, care zeci de ani a scris cărți despre pedofilie, a primit premii literare și a fost o persoană respectată, dar apoi s-a trezit brusc hărțuit. Nu, Allyn Walker este un fenomen diferit: posibil aceasta este o persoană cu un bun simț al umorului. Poate că ceea ce a făcut este o încercare batjocoritoare a omului de a vorbi cu toți acești distrugători ai societății în limbajul lor păsăresc și de a folosi propriile construcții ideologice.

Și anume: prieteni, unde este logica voastră? Voi spuneți că un minor poate, dacă nu trebuie, să ceară să-și schimbe genul ca urmare a unei operații chirurgicale, iar părinților li se interzice să intervină în acest sens. Promovați activ în școli, și nu numai, homosexualitatea și celelalte cîteva sute de orientări sexuale. În iunie anul trecut, președintele Biden a înlocuit în documentația bugetară cuvîntul "mamă" cu "persoană care naște". Și voi explicați tuturor că genul și orientarea sexuală sunt produsul "autoidentificării" fiecărei persoane ("așa mă văd eu"). Sau mai des - "autoidentificarea de grup". Că lumea veche blestemată a asuprit toate aceste minorități, iar acum pentru asta lumea trebuie să se pocăiască pentru totdeauna și să-i ajute pe nefericiți să se adapteze la viață (iar apoi să ne "adapteze" și pe noi).

Așa și pedofilii nu sînt cu adevărat pedofili, ci mape, sunt la fel un produs al autoidentificării și o minoritate, iar dacă nu violează pe nimeni, atunci ei trebuie ajutați să se "adapteze social". Și cuvîntul "pedofil" este la fel ca "negru", nu îl poți folosi, map-ii se supără cînd sînt numiți așa.

Deși, probabil, Walker nu are cu adevărat niciun simț al umorului, el a scris toate acestea cu toată seriozitatea — la chemarea sufletului și orientării sale.

4

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав