COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Leonid Rinc: Nu mai e nevoie de tancuri și rachete

Din inerție, noi încă mai considerăm noile rachete super-puternice o realizare în domeniul militar, dar între timp tehnologiile avansate au pășit mult înainte. Dacă acest om spune adevărul, asta răstoarnă toate doctrinele mondiale din lume.

Profesorul Lenid Rinc, doctor în științe chimice, unul dintre creatorii substanței «Новичoк» relatează, în programul lui Vladimir Soloviov «Полный контакт», despre aceea daca avea sens otrăvirea lui Alexei Navalinîi, la ce servește coronavirusul și principalul – ce caracter va avea următorul război.

Vladimir Soloviov: La ce bun să folosești substanțe toxice militare pentru a nimici o singură persoană, luată aparte? E posibil așa ceva, la general vorbind? Oare să nu existe în lume, din timpurile medievale și ale renumiților Medici, o cultură a utilizării otrăvurilor?

Leonid Rinc: Deoarece eu lucrez îndeaproape cu noțiuni ca nozodul, - un fel de purtător electronic, o copie a substanței, care de fapt nu este substanță, ci copia ei electromagnetică, Dvs. ca și mine știți perfect că într-un singur an unul după altul au decedat toți președinții de stînga ai Americii de Sud. Toată lumea tace.

Dacă e să discutăm tema profesional, nu este nevoie de careva substanțe. E destul să apeși un buton undeva … Vrei – lichidezi o persoană, vrei - națiunea întreagă va începe să țipe «Москаляку на гиляку!».Acum războiul va fi anume așa. Neapărat și numai așa! Pentru că este o prostie totală să trimiți la hotarul cu Rusia sau să acumulezi în Polonia cutiile ruginite ale NATO. O neînțelegere totală a faptului cum va arăta următorul război. Iar apăsarea unui buton sau tratarea unei regiuni, a unui popor concret, a unui stat concret sau a unui oraș dintr-un satelit sau avion – este exact ceea ce va fi acum.


Dat fiind că în prezent eu studiez civilizațiile vii, pot lesne înțelege cum poți muta conștiința într-o parte sau alta. Apropo despre discuția militară dacă trebuie sau nu să omori omul. Nu e nevoie deloc! Trebuie să-i modifici conștiința, ca el să nu poată împușca. Este o sarcină militară. Adică, substanțe care induc o incapacitate temporară. De aceea aceste substanțe au o concentrare și o sensibilitate mai mică comparativ cu cele necesare pentru uciderea organismului în întregime.

De aceea eu cred, că pentru a ucide o anumită persoană asta (utilizarea substanței «Новичoк») este extrem de neprofesional, născocit pentru bunicuța care stă pe banca din fața blocului – ca să aibă despre ce vorbi.

VS. Înțeleg că trebuie să vă întreb acum ce credeți despre coronavirus? Căci reieșind din cele descrise de Dvs. coronavirusul evident se înscrie în una dintre aceste elaborări timpurii?

LR. Recent, am oferit ziarului «Взгляд» un interviu în care am descris viziunea mea asupra coronavirusului și a metodei de lichidare a lui, pe care am numit-o nu apărare, ci atac. Atac asupra virusului. Metoda constă din două etape : la început – imunizarea oamenilor, în special a celor în etate, care au imunitatea redusă, și a oamenilor care iau decizii. Cea de-a doua sarcină – uciderea virusului în interiorul organismului. Uciderea virusului! Și dat fiind că obiectul studiilor mele în formează epidemiile animalelor, spre exemplu – ce-i de făcut cu animalele și vitele mari cornute otrăvite, în principiu între aceste sarcini există o legătură directă. Și coronavirusul devine o sarcină relativ simplă, dacă ținem cont de faptul că noi lucrăm cu ciuma africană, cu antraxul etc. E ceva serios, într-adevăr. Da coronavirusul e un fleac, nu o problemă !

VS. Adică, acum pentru a obține efectul necesar e suficientă o influență frecventă? Nici nu e nevoie să introduci substanța chimică, dacă înțeleg eu corect?

LR. Exact! Mai mult, deoarece cei care trebuie să învețe, au învățat să înscrie această informație electronică, înseamnă că ea poate fi difuzată prin tehnica informațională audio, video, laser, etc. Anume de aceea următorul război va fi anume așa.

Datele, confirmate documentar nu doar de armata rusă, dar și de cea a SUA, Canadei, Vietnamului etc. arată că acest virus poate fi ucis în interiorul omului timp de 30-40 secunde. Noi mergem pe această cale. Imunizăm, apoi – lichidăm în interior.

VS. Reiese că noi intrăm într-o etapă nouă așa de periculoasă, că dacă omenirea nu va începe să se înțeleagă, ea va începe să moară, și să moară rapid și îngrozitor.

LR. Da, aveți dreptate. De aceea noi înțelegem că emanațiile cosmice din sateliți – militari, civili, etc. - sau orice alți purtători acum prezintă un pericol mult mai mare ca lansrea unei oarecare rachete. Mai ales că ceea ce se află în interiorul rachetei poate fi neutralizat fără ca ea să explodeze.

VS. Să zicem, niște specialiști profunzi în orice domeniu, cum ar fi cet. Tatiana Felghengauer și cet. Xenia Sobceac, cred că noi pur și simplu nu avem laboratoare care să poată stabili ce au nemții, că noi în genere avem doar tancuri care se defectează, rachete desenate și, cum scrie Sobceac ,«un vaccin care nu a trecut de etapa a treia ». Pot ei descrie exact posibilitățile medicinii și a științei noastre?

LR. Cred că este deja evident, că medicina rusească este calomniată. Pentru ce? Ca toată lumea să-și ducă banii medicinali în Israel, Germania, etc. Între timp, cea mai bună medicină din lume este cea cubaneză, care a păstrat neschimbată medicina sovietică. În principiu, nici medicina rusească nu este departe de ea.

Eu cred că coronavirusul este foarte util , mai ales pentru noi. Foarte util! Este repetiția națiunii înainte de războiul biologic. O repetiție serioasă! Și aprovizionarea tuturor spitalelor cu aparate noi, paturi noi, specialiști noi – este un lucru extrem de important. În principiu, această problemă are o sarcină simplă . În interiorul nostru există mai multe civilizații: inteligente, vegetale, etc. Noi ieșim dintr-un spor și venim într-un spor, deja în sicriu. Ne divizează iarăși pe părți. Noi suntem un simplu corp , pe care cineva mereu dorește să-l devoreze.

VS. Cum spune Scriptura, «Ashes to ashes, dust to dust» («Totul a apărut din cenușă și cenușă va ajunge » - n.r.)

LR. Anume interacțiunea acestor civilizații interne este chestiunea cea mai interesantă și mai importantă. Deoarece azi tehnologiile informaționale primează. Este un lucru cert. Nu se mai născocesc substanțe – nu mai există necesitate. Dar ele pot fi servite cum se cuvine. Este varianta în care îți este greață să citești că undeva au luat rachete și au ucis un purice.

Din partea redacției

Ciudata predispoziție spre boli oncologice a președinților din America Latină, despre care a pomenit savantul rus, a existat cu adevărat. În special, au fost afectați acei dintre ei, care încearcă să promoveze o politică independentă și să se opună expansiunii americane. Încă în a.2011 această particularitate a fost remarcată de președintele Venezuelei Hugo Chavez. Acesta era convins că SUA dispun de tehnologii care permit provocarea bolilor oncologice în stadiu grav și astfel –eliminarea liderilor nedoriți. Defunctul președinte al Venezuelei presupunea că el personal a fost iradiat în hotelul din New York, unde a fost cazat în timpul sesiunii Adunării generale ONU.

În a. 2011președinții țărilor din America Latină chiar au fost secerați de o ”epidemie” de cancer. Această diagnoză a avut-o ex-președintele Braziliei Luis Ignacio Lula de Silva. Ceva mai înainte cancerul a fost diagnosticat la președintele Braziliei Dilma Rousseff. În același an cancerul glandei tiroide a fost depistat la președintele Argentinei Cristina Kirchner. Soțul ei, care de asemenea ocupase postul de președinte al Argentinei și a fost prieten cu Hogi Chavez, a murit de cancer cu un an mai înainte. De cancer suferă și ex-președintele Boliviei Evo Morales.

Ani în șir de cancer a suferit Fidel Castro, care printre primii a declarat proveniența ”contagioasă” a bolilor oncologice ale președinților din America Latină. Și l-a prevenit pe Hugo Chavez despre existența acestor tehnologii și despre aceea că comandante poate deveni victima lor. Menționăm, că aceasta nu este lista completă. Practic, toți acești oameni erau politicieni cu vederi de stînga.

«Versiunea cum că în SUA eu fost elaborate și există tehnologii care permit provocarea intenționată a bolilor oncologice, inclusiv în scopul eliminării liderilor nedoriți, este verosimilă. ”Vecinul nordic” urmărește atent procesele din America Latină și dacă acestea ating interesele SUA, se pot utiliza diverse mijloace. Iar nivelul de dezvoltare al tehnologiilor, inclusiv în domeniul iradiațiilor, în SUA este foarte înalt. Dar vreau să menționez, că este opinia mea privată și că nu pot aduce dovezi reale, că președinții țărilor Americii Latine chiar au fost influențați în scopul provocării bolilor oncologice. Puțin probabil ca cineva să dispună de asemenea dovezi. Este extrem de complicat să le obții», — a comentat acest fenomen unul dintre profesorii de frunte ai Centrului științific de cercetări oncologice în numele lui N.N.Blohin.

O altă aluzie în interviul lui Leonid Rinc ține de influența undelor asupra organismului uman. Fiecare sunet posedă o vibrație, și în funcție de frecvența ei acesta va influența diferit organismul uman. Spre exemplu, infrasunetul poate provoca oamenilor tristețe, panică, senzația de frig, neliniște. Se presupune, că principiul acțiunii infrasunetului se bazează pe fenomenul rezonanței. În rezonanță cu ritmurile biologice ale omului, infrasunetul poate provoca decesul. Dacă frecvențele organelor interne ale omului coincid cu infrasunetul, aceste organe încep să vibreze, ceea ce poate cauza dureri puternice. Impulsurile nervoase, apărute în rezultatul influenței infrasunetului, duc la perturbarea funcționării coordonate a diferitor părți din sistemul nervos.

Ilustrarea perfectă a acestui gen de influență au făcut-o frații Strugațchii în romanul ”Insula populată”, care povestește despre aceea cum autoritățile, prin intermediul unor stații-emițătoare, obligau locuitorii unei țări întregi să simtă sentimentele și emoțiile necesare lor. Iată cum descrie romanul situația în care radiațiile au fost incluse la nivelul «depresie maximă»: «Anfilada odăilor era plină de lume: ofițeri, soldați, caporali, gardieni, civili, cu toții înarmați, toți stau culcați sau șed întristați, unii bocesc, unul bolmojește, dă din cap și se bate cu pumnul în piept… da acesta s-a împușcat… ». Și acum să ne închipuim că nu e o fantezie, ci o realitate. Și gata, nici nu e nevoie de împușcături – bătălia s-a încheiat cu victorie printr-o simplă apăsare a butonului.

Despre arma acustică a scris încă acum 15 ani general-maiorul în rezervă Vladimir Belous, colaborator științific al Centrului de securitate internațională al AȘR. «În Marea Britanie au fost elaborate emițătoare de infrasunete care afectează aparatul auditiv al omului și provoacă rezonanța organelor interne, tulburări cardiace, chiar și moartea. Această armă a fost deja folosită de Anglia în reprimarea revoltelor din Irlanda de Nord. Tot acolo, în aceleași scopuri, au fost testate sursele de infrasunete bazate pe suprapunerea neliniară a două fascicole de infrasunete », - scria Belous.

Potrivit lui, pentru utilizarea armei acustice împotriva armatei, nemijlocit pe cîmpul de luptă au fost testate surse de frecvență joasă reglementată, care provoacă «estomparea» vederii, spasme ale organelor interne, chiar și decese. Au fost construite și emițătoare acustice puternice, de frecvență joasă, menite să controleze gloata , să creeze ”bariere” sonore pe perimetrul obiectelor, să interzică accesul persoanelor străine pentru a asigura protejarea sigură a instituțiilor americane (de genul ambasadelor) peste hotare.

Specialiștii americani J.și S. Morris susțin că și Rusia a obținut rezultate impresionante în crearea acestor arme. Ei au declarat , între altele, că le-a fost demonstrat un dispozitiv funcțional, care formează un impuls infrasonor cu frecvența de 10 Hz, «de dimensiunile unei mingi de baseball », al cărei forță era suficientă pentru a cauza omului leziuni grave, inclusiv deces, de la o distanță de sute de metri.

Specialiștii demult vorbesc despre aceea că războiul de nouă generație va fi unul fără contact, la distanță. Foarte recent – la 11 septembrie, de aniversarea atacului terorist asupra World Trade Center, președintele SUA Donald Trump a declarat că Statele Unite dețin sisteme de arme secrete, despre care comunitatea mondială nu cunoaște nimic. Ce fel de arme să fie acestea? Puțin probabil ca ele să țină de tancuri și rachete, la sigur – de elaborările cele mai avansate în sfera tehnologiilor informaționale.

Poate, de cele despre care vorbește profesorul Rinc. Care prin intermediul satelitului pot influența o persoană concretă , al cărei smartephon va preciza cu exactitate maximă locul unde se află persoana.

Ce poate face în acest caz o țară ca Moldova, care nu este o supraputere și nu dispune de sisteme moderne de arme, cum se poate ea apăra? Pentru moldoveni, unica salvare în această situație este consolidarea suveranității și independenței , și ca urmare – un complex de măsuri ale statului în scopul protejării propriei populații. Cel mai probabil, vor trebui soluționate din nou problemele complicate ale apărării, dar și cele de protecție direcționată - înainte de toate, a obiectelor economice, - de influența selectivă a armelor de precizie înaltă.

A pregătit Cristina Agatu

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load