COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 481

Joel Smalley: statistici mortale ale vaccinării contra COVID-19

26 noi. 2021,, 10:00 (reactualizat 26 noi. 2021,, 19:09)   Analitică
8344 4

Autorul acestui articol este reputatul savant rus Valentin Catasonov, pronosticurile căruia privind situația cu pandemia coronavirusului și vaccinarea, de regulă, se adeveresc. Articolul abordează probleme actuale și pentru țara noastră.

***

Campania de vaccinare masivă contra coronavirusului, pornită în la finele anului 2020 - începutul lui 2021, are o asigurare statistică bună, chiar foarte bună. Cu mici excepții, toate țările lumii (chiar înapoiate economic) au sisteme de evidență statistică a vaccinării contra COVID-19.

Operativ, se prezintă ultimele date privind numărul dozelor de preparate injectate oamenilor; numărul celor vaccinați parțial și deplin (de regulă, două doze); proporția celor vaccinați în raport cu populația totală a țării. Uneori se mai face și diferențierea pe grupe de vîrstă și vaccinuri injectate.

Anumite organizații acumulează și consolidează datele statisticii naționale privind vaccinarea, apoi destul de operativ formează tabloul general în lume și regiuni. Universitatea John Hopkins (SUA) este unul dintre cele mai autoritare centre de acumulare și procesare a informației statistice privind pandemia de COVID-19 și vaccinarea contra acestui virus.


Informația statistică privind pandemia și vaccinarea este acumulată în cantități gigantice, dar din păcate avem foarte puține analize serioase a acestor masive de date.

Iată de ce nu a trecut neobservat video-ul plasat în internet la începutul lunii curente, cu titlul «COVID Deaths Before and After Vaccination Programs» («Mortalitatea de COVID înainte și după programele de vaccinare »). Nu este un documentar sau niște filmări ale unor evenimente din lume. Este prezentarea video a unui șir de grafice compilate din datele statistice ale Universității John Hopkins.

Autorul calculelor și a graficelor este englezul Joel Smalley, analist și specialist în procesarea datelor cantitative. Englezul a procesat datele statistice din 40 de țări și a depistat aceiași legitate: aceste țări se confruntă cu creșteri dramatice ale noilor îmbolnăviri și decese de COVID-19 după ce acolo este injectată o partidă mare de vaccin contra COVID-19.

«Vaccinurile COVID, eficiente în lupta contra bolilor grave și a deceselor, au valoarea eficienței de 50 - 80 procente, - spune Smalley. – Eficiența lor trebuie să fie cel puțin de 50% pentru a păstra permisiunea de a le utiliza în cazuri de urgență».

În realitate, vaccinurile nu mai demonstrează o atare eficiență. Fără a intra în dedesubturi, voi menționa că eficiența vaccinului este reducerea procentuală a cazurilor de îmbolnăvire în grupul persoanelor vaccinate în raport cu grupul celor nevaccinați.

Voi adăuga, că la începutul vaccinării domnea euforia. Un șir de preparate demonstrau o eficiență chiar mai mare de 80%. Eficiența vaccinurilor Pfizer și Moderna era apreciată la nivel de 91% în perioada inițială a campaniei de vaccinare între 14 decembrie, 2020 și 10 aprilie,2021. Dar în august, conform regulatorului medical american CDC (The Centers for Disease Control and Prevention), eficiența lor s-a redus la 66%. Conform calculelor experților britanici, în septembrie eficiența a căzut mai jos de 50 % - semnificația ei era de 49%.

Regulatorii medicali din SUA și alte țări au explicat această cădere prin apariția tulpinii «delta». Explicații avem, dar eficiența scade. La începutul lui octombrie au fost publicate rezultatele unui nou studiu. Acesta a arătat, că la finele lunii septembrie eficiența vaccinului Pfizer s-a redus la 47%.

Unii medici și experți presupun că în realitate eficiența vaccinurilor se află la nivel de 20-30%. Spre exemplu, la începutul lui octombrie în notoria revistă engleză The New England Journal of Medicineapare un articol cu rezultatele vaccinării în Qatar. Acolo eficiența celei de-a doua doze de vaccin este apreciată la 20%.

Însă chiar dacă luăm indicii recunoscuți oficial, ei nu ating minimul de 50%, menționat de Joel Smalley. În opinia lui Smalley (la fel și a altor medici cu autoritate) asta înseamnă că minusurile vaccinării fără îndoială depășesc deja plusurile ei. Vaccinul nu mai lecuiește, da calicește.

Dacă «plusurile» vaccinurilor se măsoară relativ exact, «minusurile» ridică întrebări serioase. Este vorba despre efectele vaccinării, exprimate în efecte secundare și cazuri de decese. În multe țări «minusurile» nu-s luate în considerație și nu-s evaluate măcar cu aproximație. Cu regret, deseori nu se ține evidența efectelor secundare.

Într-un mic grup de țări sistemul de evidență și evaluare a urmărilor (inclusiv decesele) există. În SUA – sistemul VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System). În Uniunea Europeană (27 de state) - sistemul EudraVigilance (EV). Cunosc sisteme similare în Marea Britanie și Australia. Aceste țări nu ascund datele despre efectele secundare ale vaccinurilor .

Presupun că în mai multe țări există sisteme de acumulare a datelor despre efectele secundare ale vaccinării, dar ele nu publică indicii finali, informația fiind secretă. În opinia experților, sistemele din SUA, UE, Marea Britanie și Australia oferă date subestimate.

Astfel, la moment în SUA numărul deceselor în urma vaccinării, conform VAERS, este de peste 17 mii de persoane. În opinia specialiștilor, acest indice este subestimat cel puțin de cinci ori. Despre subestimarea cifrelor mortalității vorbește și studiul publicat la începutul lunii septembrie - «Estimating the number of COVID vaccine deaths in America» («Evaluarea numărului deceselor provocate de vaccinarea contra covid în America »).

Autorii – cercetătorii americani Jessica Rose și Mathew Crawford- demonstrează, că datele VAERS au fost subestimate de cel puțin zece ori. Deci, numărul total al celor decedați în urma vaccinării în mai puțin de 9 luni constituie 170 mii de personae.

Pentru comparație voi menționa, că timp de un deceniu de război în Vietnam (1965-1975) SUA au pierdut 58 mii de oameni. Și America percepea aceste pierderi ca pe o tragedie națională. Azi pierderile în urma vaccinării arată astronomic în raport cu victimele din Vietnam. Dar aceste pierderi nu mai prezintă o tragedie, și autoritățile Americii nu încearcă să oprească războiul nedeclarat contra propriului popor.

Eu cred, că reieșind din ”minusurile” tot mai evidente ale vaccinării evaluarea lor reală va spori iminent. Și probabil, pragul eficienței vaccinului trebuie să fie nu 50% (ca la Joel Smalley), ci minim 90%. Așa cred medicii mai radicali.

Joel Smalley este un analist și un matematician preocupat de depistarea legăturilor corelative. El oferă medicilor un reper, pentru ca ei în baza analizei sale corelaționale să identifice relațiile cauzale și să corecteze metodele de luptă contra COVID-19.

Patrick Delaney de la Life Site Newscomentează calculele analistului englez: «Deși corelația nu dovedește cauzalitatea, la o examinare mai largă a datelor printre cei vaccinați putem vedea o tendință globală spre un nivel înalt de infecții, spitalizări și decese ».

Comentarii similare ale calculelor analistului englez conține articolul lui Arsenio Toledo din publicația independentă NewsTarget.com, întitulat «Johns Hopkins data PROVES distribution of COVID-19 vaccines led to spikes in infections and deaths» (Datele lui John Hopkins DEMONSTREAZĂ, că extinderea vaccinului contra COVID-19 a dus la sporirea bruscă a numărului de infecții și decese ).

Autorul atrage atenție la faptul, că din cele 40 de țări analizate cea mai apropiată corelație dintre numărul dozelor de vaccin și numărul celor infectați și decedați este fixată în Marea Britanie, Israel și Taiwan. Aceste țări nu numai au îndeplinit, ci au supraîmplinit sarcinile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) privind vaccinarea populației. Anume acolo au fost fixate cele mai mari valuri de îmbolnăvire și decese, deja după ce linia de finiș fusese trecută.

Autorul articolului invocă un amănunt interesant, care nu prea este afișat în mass-media: «Chiar și compania Pfizer a recunoscut această corelare (cea calculată de Joel Smalley – V. C.) - într-un document prezentat Departamentului supraveghere a calității alimentelor și medicamentelor (FDA) ea a anunțat, că vaccinul COVID-19 al companiei sporește probabilitatea infectării oamenilor cu COVID-19 cu cca 300%».

Arsenio Toledo amintește cititorilor studiul de rezonanță, efectuat de medicul american Dr. Peter McCullough. Reieșind din acest studiu, «în cavitatea nazală a persoanelor vaccinate numărul virușilor COVID-19 este de 251 ori mai mare ca la cei nevaccinați ». Apropo, acest studio nu este unul secret; el a fost publicat în august de revista medicală de prestigiu The Lancet.

Articolul lui Arsenio Toledo conține o întreagă colecție de exemple, ce confirmă concluzia generală asupra calculelor lui Joel Smalley. Iată unele dintre acestea.

În septembrie, cca 75% de oameni din statul Vermont (SUA) decedați de COVID-19, erau vaccinați deplin.

Serviciul de sănătate al Angliei a recunoscut, că în Marea Britanie cca 63% de persoane decedate de varianta postvaccinală delta , erau vaccinați.

Dar iată un exemplu din Israel. Dr. Kobi Haviv, directorul Herzog Hospital din Ierusalim, în alocuțiunea ținută la postul TV 13 din Israel a menționat, că «cea mai mare parte a populației » din Israel este deja vaccinată. În ciuda acestui fapt, în spitalul său ajung în continuare mulți pacienți cu COVID-19.

Din spusele lui Haviv, 85 - 90 de procente din cei spitalizați la Herzog Hospital au fost vaccinați deplin. În plus, cca 95% dintre pacienții cu forme grave de COVID-19 la fel au fost vaccinați. «Noi deschidem secții suplimentare de COVID, - spune Haviv, - Eficiența vaccinului scade».

E de menționat, că încercările mele de a găsi, prin link-urile indicate de Arsenio Toledo, declarațiile ”vii” ale medicului izraelian, nu au avut succes. «Inchiziția mondială» întruchipată de Google, Facebook și alte corporații IT din Silicon Valley, le-a eliminat pe toate.

Arsenio Tolede pomenește în treacăt de mărturia agenției britanice de informații ВВС. Această renumită agenție de informații a comis un «derapaj freudian», care s-a extins rapid în toată Anglia. La 24 septembrie BBC a publicat articolul «Covid-19 in Wales: A third of positive cases are unvaccinated»COVID-19 la Wales: o treime din cazurile pozitive nu-s vaccinate »). Acolo se arată că doar în 13% dintre cazurile de COVID-19, care au necesitat spitalizarea, oamenii nu erau vaccinați. Asta înseamnă, că celelalte 87% erau vaccinați parțial sau deplin.

Trebuie să atragem o atenție deosebită următorului alineat din articol: « Deși 80% dintre pacienți injectaseră a doua doză de vaccin, persoanele oficiale din sănătate au declarat că asta nu este dovada faptului că vaccinul nu funcționează și că vaccinurile salvează de spitalizare 95% dintre bolnavi ».

Nu este acesta un derapaj freudian? – oamenii au fost vaccinați, ei s-au îmbolnăvit, dar majoritatea dintre ei se chinuiesc acasă, nu la spital. Ce noutate entuziasmantă! Ei pot muri acasă. Decesul în urma vaccinării survine mai tîrziu ca la cei care s-au infectat și au fost bolnavi fără a se vaccina.

Experții atrag atenție acestui vicleșug: să zicem, o persoană vaccinată moare peste 29 zile după injecție. Decesul este trecut pe seama unui diagnostic care nu ține de covid, pentru că, reieșind din standardul SUA, a Marii Britanii și a unui șir de alte țări, «ce e ulterior se consideră datorită», dacă decesul a survenit nu mai tîrziu de patru săptămîni după injecție(28 de zile).

Mai putem adăuga un ”detaliu” la tabloul prezentat de ВВС.

Agenția de informații Natural News anunță, că în Scoția la finele lunii septembrie au fost înregistrate 616 cazuri de deces din cauza COVID-19 a persoanelor vaccinate deplin de la începutul programului de vaccinare în masă în această țară.

Autoritățile Scoției încearcă să treacă o parte din aceste decese asupra faptului, că la 9 august în țară au fost ridicate multe restricții și asta a fost cauza multor decese. Ce fel de protecție a vaccinului este aceasta, din moment ce persoana vaccinată trebuie să respecte în continuare regimul de autoizolare, distanțare, să poarte mască și să facă regulat testele respective? Cu regret, anume așa văd ”noua realitate” (expresia președintelui VEF Klaus Schwab) constructorii «uimitoarei lumi noi» .

În concluzie, voi menționa că numărul publicațiilor și studiilor consacrate aprecierii «minusurilor» vaccinării crește fulgerător în toată lumea. «Inchiziția mondială», slavă Domnului, nu reușește să le elimine pe toate. Acum și în Rusia au început să apară lucrări de genul studiului lui Joel Smalley.

***

Valentin Catasonov mai atrage atenția cititorilor la un articol interesant, scris de trei specialiști din Rusia: N.V.Bocearov, candidat în științe medicale, medic emerit din FR; V.N.Lascavîi, doctor în medicina veterinară, medic veterinar emerit din FR; T.I.Poleanina, candidată în științe biologice, director general adjunct al ООО «САРБИОТЕХ». Articolul este publicat în ziarul «Президент» și se numește «Влияние вакцинации от COVID-19 на повышение заболеваемости и смертности от коронавируса (Influența vaccinării de COVID-19 asupra morbidității și mortalității de coronavirus)». «Titlul vorbește de la sine. Recomand să luați cunoștință », - scrie Catasonov.

5

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X