Toate știrile
Sport
15:30 30.09.2024

Artur Ioniță a semnat un contract cu un club din Italia

Clubul de fotbal „Lecco” din a 3-a divizie italiană (Serie C, Grupa A) a anunțat semnarea unui contract cu mijlocașul echipei naționale a Moldovei (73 de meciuri, 4+2) Artur Ioniță, pînă în iulie 2025.

Vicepreședintele clubului italian Francesco Aliberti a declarat că clubul este bucuros să-l primească pe Artur înapoi în marea familie a Bluceleste.

„Acest transfer face parte dintr-o linie menită să sporească tot mai mult valoarea echipei, făcînd proiectul sportiv și mai competitiv”, a spus el.

La rîndul său, Artur Ioniță a declarat că este foarte bucuros să îmbrace din nou tricoul Lecco în acest oraș fantastic în care se simte ca acasă.

{{700517}}„Abia aștept să intru pe teren cu coechipierii mei și să bucur fanii care au dat dovadă de multă afecțiune”, a subliniat mijlocașul echipei naționale a Moldovei.

În sezonul trecut, sportivul, originar din Chișinău, în vîrstă de 34 de ani, a jucat pentru Lecco în Serie B și a disputat în această perioadă 36 de meciuri, în care a avut 4+4 apariții.

Potrivit Media sport, în bogata sa carieră, discipolul Zimbru a disputat 323 de meciuri în toate turneele din Italia (21+18), jucînd pentru Verona, Cagliari, Benevento, Pisa și Modena.

Mai multe știri